Bildirim
2000tlye telefon tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ayfon 5es 16 cigolobayt
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan az daha i3 4160 + r9 280 diye girişiyodum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delyon99 -- 22 Temmuz 2015; 18:03:12 > -
Konuyu cep telefonları kısmına açarsanız daha çok öneri alabilirsiniz hocam. Ben z3+ öneriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş sen çok yanlış gelmişsin az aşağı in
G3 ve zenfone 2 1300 tl civarı satılıyor.Bunlar arasından zenfone 2 derim,ama 2bin lira bütçen varsa düşünmeden g4 al derim. -
Toplama telefon öneririz de zor olur. Sen hazırlara yönel -
Gtx 960
İ5
.
.
.
Dur lan yanlış yer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav sanki forum çok düzenli de gelmiş adamlar dalga geçiyosunuz. Neyse Iphone kullanabilirse kesinlikle Iphone al . 6s'ler ucuzlamıştı en son . Eğer illa android dersen Note 5'de baya düşmüş . 1900 küsürlere kadar düşmüş . Ben 6 ay önce aldım 3000'e . Adamlar s*car gibi telefon çıkartıyo . Kan emici samsung . -
A7 2016 veya note 4 ama tavsiyem note 5 2300 tl hepsiburada da samsung garantili
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X