Bildirim
2000tlye telefon tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Z3. Batarya performansi ve kasa kalitesi olarak hepsinden iyi.
Kamerasina soylemiyorum ki piyasadaki telelfonlarin kamerasini yapan bir sirkettir sony
Performans olarak note4 az daha onde olsada z3 un cok daha stabil oldugu ve daha iyi performans verdigi soyleniyor. Bu konuda bilgim yok birsey soylemeyecegim
Zenfone2 yi hic bilmiyorum bu degerlendirmede zenfone 2yi sayma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z3 güzel Allah var ama bence bu saatten sonra 64 bit işlemci li telefon almak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G4
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Z2 kullanıyorum Sony'nin z serisi harika tasarım olarakda yazılım olarakda. Tavsiye ederim z serisi bir telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: tremacs
Z3 güzel Allah var ama bence bu saatten sonra 64 bit işlemci li telefon almak lazım
Saçmalık. Ele alıp pratikte kullanırken 64 biti hissedemedikten sonra illa onu ol demek saçmalık. okadar 64 bit lik özelliği olmayan süper telefonlar varken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak01_ -- 24 Temmuz 2015; 21:35:28 >
Z3c 600 lira da cepte kalır,güncel ,sağlam donanım ve şarj süresi veren cihazı olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam Note 4 alırdım -
Listende Note 4 varsa gerisi zaten teferruat. -
Lg G4 yanında 32 gb sd kartta 1 kuruş
Kardeş ben de telefon almayı planlıyorum.Fiyat aralığım sınırsız ancak ben z3 almayı planlıyorum.Birçok telefonu araştırdım.S6 ,G4 ,M9 vs...Ancak bana en uygunu z3 geldi.Çünkü benim için telefonda olması gereken en muhim özellik kamera,işlemci performansı falan filan değildi.Ben batarya performansı iyi olan ve dayanıklı üst düzey bir telefon arıyordum.Bu demek değilki G4,S6 vs kotu telefonlarl.Benim isteklerim doğrultusunda z3 mantıklı geldi.Sen de bize ne gibi bir telefon istediğini söylersen daha iyi olur.Yoksa hepsi çok guzel telefonlar 2000 TL veriyorsun sonuçta. -
Goruntusu begendigini al hepisi iyi
Eski bir m8 kullanicisi olarak 2000lirayi sadece Z3 ve G4e verin derim.
G3 u bastan ele birekere çöpün en onde gideni ablam kullaniyor kasiyorve isiniyor ayrica pil rezalet. En iyisi zenfone 2 hem f/p si en yuksek cihaz cebindede 800 tl paran kalır. Pil omru iyi androiddeki en stabil cihaz bende zenfone 5 kullaniyorum zenui inanilnaz stabil. Performans olarak g4 den felan daha iyi. Tek eksik yani kamera oda kullanicinin beklentisine gore degisir magazada inceledim kesinlikle forumda soyluyenlerin %90 i kendi cihazlar8ni yuceltmek icin zenfone serisine yalan soyluyor zenfone 5 dede durum aynisiydi. Kesinlikle zenfone 2 diyorum ekran sıkıntı olmazsa z3c de cok iyi. Ama param var dersen xperia z3 en iyisidir bdn f/p olarak degerlendirdim
Zenfone 2 kalin bir telefon ve bence kaba. Bu devirde oyle telefon kalmadi. Estetik acisindan elenir. G4 ile zenfone 2 ayni performanstalar test vidyolarina gore. Ben olsam eski bir note 2 kullanicisi olarak note 4 tavsiye ederim. Z3 tavsiye etmememin sebebi ise yine yapi olarak elimde tutmaktan hoslanmiyorum.
Bende bu fiyat aralığında telefon aradım, birçok telefon inceledim , lenovo z2 pro aldım, sebebi ise kasa kalitesi, çift sim, performansı, ekran çerçevesinin ince olması ve 4000 lık pil
Teşekkürler görüşleriniz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X