arkadaslar nedir bu model pololarin piyasasi en fazla verilecek fiyatlari ,sorun cikarir mi,ikinci elde rahat satilir mi...
arabanın km sine benzin veya dizel olmasına göre değişir bu fiyatlandırma.Kazasız belasız temiz kullanılmışsa km side çok uçuk değilse alınabilir.Sağlam güzel arabalardır. bunların içi eski tip ve yeni tip olanları var 2001 veya 2002 modellerde yeni tip iç gövde kullanılmıştır. dizellerin performansının benzinlisini aratmadığını rampalarda bile roket gibi fırladığını bilirim.Yakıt tüketimi olarak hiç üzmez az yakar.Ama benzinlerinin biraz fazla yaktığını duymuştum sanayideki ustadan. Bence düşünürsen dizel olanlarına bak. 1.9tdi model yılından dolayı vergiside baya azalmıştır.Bu modellere bak derim
quote:
Orjinalden alıntı: Ozzy
arabanın km sine benzin veya dizel olmasına göre değişir bu fiyatlandırma.Kazasız belasız temiz kullanılmışsa km side çok uçuk değilse alınabilir.Sağlam güzel arabalardır. bunların içi eski tip ve yeni tip olanları var 2001 veya 2002 modellerde yeni tip iç gövde kullanılmıştır. dizellerin performansının benzinlisini aratmadığını rampalarda bile roket gibi fırladığını bilirim.Yakıt tüketimi olarak hiç üzmez az yakar.Ama benzinlerinin biraz fazla yaktığını duymuştum sanayideki ustadan. Bence düşünürsen dizel olanlarına bak. 1.9tdi model yılından dolayı vergiside baya azalmıştır.Bu modellere bak derim
polo 1.9 dizelmi yuh yani 1.4 olmasın o
quote:
Orjinalden alıntı: dkerem2
quote:
Orjinalden alıntı: Ozzy
polo 1.9 dizelmi yuh yani 1.4 olmasın o
neden yuh yani?
sen ömrü hayatında polo 1.9 tdi görmedin duymadınmı?
polo classicler var 1.9 tdi, gülümseyip sevindirik kahkahalarla şen şakrak olmadan önce biraz düşünmen veya google da araştırma yapman yeterliydi.
iyide polo classic dememişsinki bn polo sandım ayrıca gerçektede hiç görmedim gerçekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme