Bildirim
2001 clio 1.4 16V fiyatı?
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aman kardeş km sine dikkat et km siyle oynanmış olma ihtimali çok fazla 79 000 km pek inandırıcı gelmedi mutlaka servis belgelerini iste birde ince bir nokta yedek anahtarını mutlaka iste ( ŞİRKET ARABALARINDA YEDEK ANAHTAR PEK OLMUYOR ) kmsini düşürüp galieriye çıkartılmış olabilir bizim başımız yandı bir kere sende yaşama aynısını ( SERVİS BAKIM BELGELERİNİDE MUTLAKA İSTE ) FİYAT ÇOK DÜŞÜK GELDİĞİ İÇİN YAZIYORUM BU ARACIN PİYASASI EN AZ 13-14 ARASIDIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalavista50 -- 14 Ocak 2007; 12:23:51 > -
doğru fiat çok düşük ve km az dikka et -
Arkadaşlar, arabada 5-6 parça lokal boya var. Dediğiniz gibi km'si beni de şüphelendirdi. Bu gün Renault servisine plakasını verip, arabanın en son ne zaman servise girdiğini öğrendim. Araba 2006 yılının ağustos ayında 69.000 km'de iken bakıma girmiş. Triger kayışı felan değişmiş. Arabanın sahibi eğer 5 ayda 10.000 km yaptıysa km doğru. Ama daha fazla km yaptıysa orası belli değil. Bence de benzinli bir araba ile 5 ayda 10.000 km'den fazla da yapmamıştır. Ya da inşallah öyledir. Yorumlar için teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X