Şimdi Ara

2001 Fabia'ya 17 bin lira verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten merhaba. Önümüzdeki bir ay içerisinde bir araba almayı düşünüyorum, üst limiti 18-19 bin lira olarak belirledim. Bu aralıkta, stilo, fiesta, fabia, corsa 1.3, seat cordoba tarzı arabalara bakıyorum. İlk arabam olacak, bi kaç sene binip daha sonra sıfır bir araç almak gibi bi düşüncem var, yani kolay satılabiliyor olması da benim için önemli. Yaşadığım yerde bi arkadaşımda, 2001 fabia var, arabaya iyi baktığını biliyorum, arabada boya değişen vs. yok, 145bin de, 17 bin istiyor ama bana 16ya bırakır muhtemelen. Piyasayı pek bilmiyorum, bi süredir araştırıyorum makul bi fiyat gibi geldi bi görüşlerinizi alayım dedim,bu para fabia'ya verilir mi, ya da aynı segmentte başka araç tavsiyeniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

2 sene evvel 16 bine cok guzel dizel 2006 model Fabia, Ibiza ya da c3 falan alinabiliyordu.

Memleket eyiye gidiyiiiigg.. Huloooggg...

Esasinda verilmez tabi o araclara o para ama yaratilan canavar her seyi bitirdi bu ulkede. Simdi almazsaniz bu fiyata, 2 sene sonra 2001 model araba olur 21 lira.

Valla 2 sene evvelki durumu bilmiyorum ama sahibinden.com'da arabanın en ölü haline bile 12-13 bin lira fiyat çekmiş adamlar. 12-13 yaşında arabaya o kadar para gömmek bana da biraz abes geliyor, ama piyasa bu galiba.
  • Benim arkadaşım 2000 model A3 aldı 17.500 tl'ye. Sunroof ve dijital klimaya kadar herşey var. Sende bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Benim arkadaşım 2000 model A3 aldı 17.500 tl'ye. Sunroof ve dijital klimaya kadar herşey var. Sende bir bak istersen.

eywallah, dikkate alıcam söylediğinizi.
  • 2006-2007 punto da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

2006-2007 punto da olabilir

5 kapı olanlardan bahsediyoruz di mi ? başlıkta yazmamışım ama 3 kapı olsun istemiyorum.
  • yeğenim 2007 fabia tdi dizel aldı 70bin km kasasız boyasız. 20bin tlye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17.000 2001 model b sınıfı fabia için fazla aynı modelde c sınıfı astra, focus, megane gibi araç rahatlıkla bulursunuz.
    BNelirttiğiniz rakamlarda 2006, 2007 punto iyi seçim olue diye dşünüyorum.
  • Fiyat çok uçuk hocam. 2001 model b sınıfı arabalara o kadar para verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni model yili ve ayni rakama Civic, Focus, Astra gibi araclar var. Hem sinif, hem kalite, hemde isteginiz uzere 2.el piyasasi icin size daha uygun konumdalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tercih sizin ama 20-22 bin tl 2005-2007 megane 2 bile varken o yaşta 17bin çok değil mi sizce de?ben üzerine para koyun ya da gidin megane alın demiyorum sadece örnek olsun diye yazdım.
  • Ben de düşünüyordum fabia ama fiyatlarından dolayı vazgeçtim. Clio3lere de bakmanızı öneririm. Aynı fiyata 2006 model alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O model Fabia 11-12000 TL eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren herkese teşekkür ederim. Burda yazdıklarımıza göre, fiyat normalin oldukça üzerinde gözüküyor, ama araba pazarlarında ya da en basitinden internetteki ilanlarda hep bu fiyatlar verilmiş. Yine de daha yüksek modelli bi punto almak, aklıma daha çok yattı gibi. Bir aylık bi sürem var, bu süre içerisinde temiz bi punto denk getirebilrsem ona yönelicem.

@emre_fan_club kardeş clioyla antalya-kemer yolundaki tünelde zincirleme kazaya karıştım, ve arkamdan gelen corsa max. 80 km hızla nerdeyse arka koltuklara kadar içeri girdi, dolayısıyla clio ihtimaller arasında yok.
  • BALCY kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ BENDE sürekli fabia bakıyorum o modellerin temizi 1.4 olanları 15 bin ediyor internetteki sahipleri 14-15 arası fiyat çekiolar
  • @mesutefe
    kardeş doğru diyosun da, 14-15 fiyat çekenlerin de hepsi ya kazalı ya da kmler çok uçukta,ya da antalya'da araba diğer illere göre baya pahalı. istediğim gibi bi fabia denk gelmedi şu ana kadar.
  • 2010'da, 2004 benzinli fabia'ya sahibi 15000tl fiyat çekmişti. fiyatlar öyle uçmuş ki, acaba yanlış mı hatırlıyorum, acaba bunadım diye kendimden korkmaya başladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.