Şimdi Ara

2001 Golf 1.6 8 valve alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar 2001 model kilometresi düşük oldukça temiz bir Golf almak üzereyim. Araçta beni düşündüren tek şey 8 valve olması. Sizce alınır mı bu araba. Yoksa 16 valve olması büyük avantaj mı? Aracı satmak istediğimde sorun yaşar mıyım? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...

• Bence sorun olmaz. benim 2001 polo classic ile o arabadaki motor aynı olabilir ama emin değilim. Motorla ilgili bi sorun yaşamadım 2 yıldır. Satarken problem olacağını sanmam.
  • o araç için kafaya en son takılacak şey 8v olması.

o kasanın 16 v olanlarının hiçbir getirisi olmadı, zaten vw de bir süre sonra 16v leri tümden iptal etti.
  • Vallaha hala Jettalarda 8V lik motorlar kullanılıyor. Ben kullandım pek fark edilebilecek bir performans yoksunluğu yok. Arkadaşların dediği gibi eğer arabayı beğendiysen alabilirsin.

• 1. 8 valve ciddi performans sorunu yaşatmıyor

2. pazarda en rahat satılan aracı alıyorsun ... hiçbir fransız veya amerikan aracı bu kadar kolay satılmaz

temizse gönül rahatlığı ile al kullan şimdiden hayırlı olsun
  • Araç 50.000 km.de ve fiyat 20.000 lira. Biraz pahalı gibi olsa da sanırım değecek temizlikte. İlgilenip cevap veren arkadaşlar, çok teşekkür ediyorum size...
  • sıfır 2008 golf pazarlıksız 33 bin YTL
    sıfır 2009 golf pazarlıksız 34.9 bin YTL

ikinci el 2001 golf 7 yaşında 20 bin YTL

Biraz fazla pahalı değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böle bi arabayı sanırım 16.000 17.000 ytl alırsın hatta cok arasan 15.000 bıle bulursun . ama alacagın kısı tanıdıkdır basım agrımasın dıosan guvenıosan cok temısse 2.000 3.000 ytl feda ederım basım agrımasın dıe dusunuyosan emın ol gene aldıkdan sonra bi 1.000 2.000 ytl masraf edersin
  • Yalnız fiyat tahmini yaparken trendline, premiline, comfortline hangisi olduğuda önemli. Ayrıca 2001 model comfortline modelinin bazısında digital klima varken, bazılarında olmayabiliyor.

Bu yüzden 2001 temiz, digital klimalı comfortline modeli ise 20 bin ytl. bence eder. Ama trendline vs. ise 16-17 bin ytl.uygun gibi.
  • Bence fiyat çok iyi. Araba 50bin kilometrede. temizdir heralde. Golflerde fiyatlar hep böyle modeline göre iyi para ediyor.. Ama şehir içinde çok yakar haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 17 Temmuz 2008; 8:25:02 >
  • 8v motor yıllardır vw bunyesinde kullanılıyor.bu motor problemsiz olarak bilinsede cogu kişi tarafından performans olarak zayıf yakıtı fazla gibi eleştirilere maruz kaliyor.

kendi görüşüm evet arac muadilllerine göre fazla yakıyor ama lpg ile gayet uyumlu.performans olarak cogu kişiye göre yetersiz ama bana göre yeterli bir performansı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.