Bildirim
2001 model 1,6 marea antifiriz nasıl konur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Raydatorun ustunede musluk var ama sen gorememıssın galıba. komle bosaltıp yenıden antıfrızlı suyu koymak ıyı fıkır kıs gelıyor ama daha onceden antıfırız kullanılmadan sadece su kullanıldıysa antıfırızı koyunca radyatorunde zayıflamıs noktalar antıfrız yuzunden delınebılır. bunu goz onunde bulundur. -
Bence hiç o işlerle uğraşma derim antifirizini ölçtür düşük ise ilave et veya ettir.Neden dersen yeni antifirizi koyarken sistem hava yapabilir antifriz yeni olduğu için bazı noktalardan kaçağa sebep olabilir v.b gibi sorunlarla uğraşmak istemiyorsan hiç elleme derim.Yoksa bu işin sonu radyatör ve pompa değiştirmeye kadar gider.Sonra pişman olabilirsin bir arkadaş tavsiyesi olarak algılamanı isterim. -
bence değiştir kışın uğraşacağına şimdi hallet kafan rahat olsun kışa hazırlıklı girmiş olursun -
ben geçen sene değiştirmiştim ama memnunu değilim kırmızı antifiriz koysam nasıl olur -
merhaba
kırmızı antifiriz biraz pahalıdır fakat aracın sistemine en düşük zaraı o verir kırmızı kullanırsanız aracınız için daha iyi olur
hoşçakalın -
quote:
Orjinalden alıntı: omercalikir
merhaba
kırmızı antifiriz biraz pahalıdır fakat aracın sistemine en düşük zaraı o verir kırmızı kullanırsanız aracınız için daha iyi olur
hoşçakalın
fiyat ne kadardır?
silecek suyu için aldığım antifiriz mavi renkte, onuda kullanabilirmiyim? -
dOSTUM BEN DAHA DÜN BAKIMA SOKTUM
HAVA FİLTRESİ + BUJİLER + TERMOSTAT + MOTOR SUYU (YAKLAŞIK 1LT YADA 1.5 LT OLMASI LAZIM TOPLAM 3 KUTU) + İŞÇİLİK YAKALŞIK 150YTL. TUTTU.
FİYAT KONUSUNDA TAM BİLGİM OLMADIĞI İÇİN UCUZMU PAHALIMI TAM BİLMİYOM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X