Şimdi Ara

2001 model Citroen Xsara (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
40.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet kırmızı güzele benziyor, kontrol ettirin serviste vs... eğer sorun yoksa iyi bir araca benziyor fiyatı da iyi.
  • Ya arkadaşlar 2000 1,6 i xsaram var.otomatik şanjıman yağını nasıl değiştiricem,ustalar yağ tapasını bulamadı (foyolu gösterirseniz sevinirim ) .Birde ön konsoldaki saat arızalandı yenisini nerden bulabilirim,
    Bu siteye yeni üye oldum nerden yeni mesaj atıcamı bulamadım mesaj sahibi kopyalıyıp siteye gönderirseniz sevinirim ...SAYGILAR
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 xsara 16 v mi ? yoksa 8v mi? Bu arada arabada abs 2 hava yastığı ve klima var dendi..
  • meraba bende x sara 2001 model 1.6i bezin+lpg var aracım mukemmel yanı ilk arabam daha alalı 1.5 sene oldu cok fazla parada vermedım 12.500 e aldım aracımı cok ıyı cok kullanıslı bır arac lpg de sorun yok yakıt konusunda cok comert degıl gayet cımrı ve kalkısta cogu zaman ben gecıyorum cok hızlı hızlanıyor kalkısları cok seri jant 15 ınc alanlar sorun yasamaz dıye dusunuyorum cok kullanıslı masraf cıkarmayan massallah 131.00 de olmasına ragmen mukemmel bır arac ben kesınlıkle tavsıye edıyorum cunkı cok fazla gormuyorum x sara aslında o bıle bır ayrıcalıktır ve gercekten citroenden bukadarını beklemıyordum vazgecılmezım oldu resmen aşıgım arabama alalı 1.5 sene oldu sadece yagına suyuna bakıyorum cıkıyorum hıc yolda bırakmadı cok sukur (MAŞALLAH)
  • Merhaba arkadaşlar, citroen xsara 2003 sx otomatik şanzumanlı aracımın yol bilgisayarı ekranı bozuldu. Sıfır fiyatı çok yüksek görünüyor yaptığım araştırmaya göre. bu konuda 2. elde yardımcı olacak birileri var mı?
  • slm arkadaşlar ben şuanda kararsız bir şekilde araba arıyorum birtane 2000 model 170,000de 1.9 dizel xsara buldum. abs airbag var. nasıl bir araç sizce birde kilometre iyimi ve motor ömrü nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
  • 2001in lpg ile yakıt durumu nasıldır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.