Şimdi Ara

2001 volvo s40 2.0 t yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba. bende s40 kullanici aralarina yeni katildim. sormak istediklerim var yardimci olursaniz sevinirim. Aracim 2001 model s40 2.0 t modeli aracima lpg taktirmak istiyorum. amcaoglum lpg konusunda cok iyidir ve bana kesinlikle atiker sistemi takalim en butun ayarlari yaparim diyor. bu konuda bir bilgisi olan varmi. 2 konu ise teker hava basinclari ne olacak. 3. konu ise bende bundan once clio hb vardi ve aracin kisa yol tuslari vardi bu arac da da bu tuslar varmi. mesala servis isigini sondurmeyi buradan ogrendim daha baska kisa yol tuslari varmi. herkese kasasiz surusler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkabakci

arkadaslar merhaba. bende s40 kullanici aralarina yeni katildim. sormak istediklerim var yardimci olursaniz sevinirim. Aracim 2001 model s40 2.0 t modeli aracima lpg taktirmak istiyorum. amcaoglum lpg konusunda cok iyidir ve bana kesinlikle atiker sistemi takalim en butun ayarlari yaparim diyor. bu konuda bir bilgisi olan varmi. 2 konu ise teker hava basinclari ne olacak. 3. konu ise bende bundan once clio hb vardi ve aracin kisa yol tuslari vardi bu arac da da bu tuslar varmi. mesala servis isigini sondurmeyi buradan ogrendim daha baska kisa yol tuslari varmi. herkese kasasiz surusler dilerim.

Bende de s40 t var. Şu kadarını tecrübelerime dayanarak söyleyeyim atiker yerine pahalı başka marka LPG kiti takan bayi bile bile kullanıcıyı aldatıyor demektir. Hatta keriz yerine koyuyordur. Bu arada obd2 li atiker turbo kit için 1400 tl fiyat aldım obd2 olmayan turbo kit 1000 tl. 82.000 kmde 2007 yılında atiker taktırdığum 2000 model e200 komp aracı bugün gördüm 237.000 km de. Takas teklif ettim volvoyla bakalım cevap verecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bkabakci B kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun

bende 2000 s40 2.0T kullanıyorum aracımda brc sistemi mevcut gayet de memnunum, size asıl vereceğim tavsiye şu olur araçla ilgili hangi marka lpg taktırırsanız taktırın aracın elektrik sisteminde bir sorun yaratmasın, eğer aracın farlarını değiştirecekseniz (değişik renk far vs) kesinlikle işini bilen bir ustaya gidin çünkü;

2000 2001 s40 larda ki özellikle 2.0T larda benim de yaşadığım bir sorun var elektriksel o da şu; araç kendini durduk yerde ağır devire alıyor (vitesin önünde bulunan W tuşu ile alınıyor normalde) ağır devire aldığında araç kışlık moduna geçiyor ve patinaj çekmemek için inanılmaz düşük bir hızlanma sergiliyor ve son hızı çok düşüyor ve yanlış bilmiyorsam 3. vitesten yukarı çıkmıyor (otomatikte) aracı ağır devirden çıkarmanın yöntemi ise şu aracı durduruyorsunuz vitesi boşa yada park a alıp kontaktan anahtarı çıkarıyorsunuz sonra kontağa geri takıp sadece elektrik devresini açıyorsunuz tüm ışıkların sönmesini bekliyor ve kontağı kapatıyorsunuz bu işlemi arka arkaya 5 kez yapınca ağır devir ayarı sıfırlanıyor ve araç normale dönüyor eğer 5 seferden birinde erkenden kontağı kapatırsanız sıfırdan başlamalısınız
    basit gibi görünse de trafiğin ortasında bu durumla karşılaşmak inanın bana hiç hoş olmuyor ki ben uzun yolda bu durumla karşılaştım

bunun yanında silecek motoru da sigorta kutusunda çıkan elektriksel sorundan dolayı bozuluyor ve silecek sadece tek seferlik modda çalışıyor ve su sıkmıyor

bunlarla karşılaşmamak için aracınızın elektriksel aksamına çok özen gösterin derim ben ayn sorunları yaşadım ve araç 1 haftadan fazla ustada kaldı şu anda sorunsuz ama bana bayağı masraf çıkardı

• Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    walla kardeşim taktırmaktan vazgectim saden. bir cok kişi bana muhakkak bir elektiriksel sıkıntı çıkarır ikazı verdi. saden bende benzin kullanımından pek de rahatsız değilim. benzinle kullanmaya devam edeçeğim tek duamız benzin fiyatlarının düşmesi :))
  • bkabakci B kullanıcısına yanıt
    valla hocam benzin fiyatları düşmez ben olsam onu beklemezdim

ama işini gerçekten iyi bilen bir ustayla yaptırırsan sorun olmaz yani şöyle ifade edeyim mercedes s320l var arkadaşımda lpg taktı toplam sistem 4 bin e yakın tuttu işçilik vs ile 2 bin e de yaptırabilirdi ama aynen ucuz etin yahnisi hesabı sonradan yok elektrik sorunu yok performans düşüşü olurdu yani bu işlerde ucuza kaçmayacaksın
    çok sevdiğim bir diğer arkadaşımın eski arabası e36 m3 dü 3500 tl lik lpg sistemi takdırdı ve satana kadar bir gün bile sorun çıkarmadan kullandı
    kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte
  • İyi usta ile gücü karşılayacak bir sistem en iyi tercih olacaktır.
  • arkadaslar tekrar merhaba. 2001 volvo s40 2.0 t aracımda hava şartları soğukken direksiyonu sağa çevirdiğimde aralıklı ünlem işareti ikazı aldım. yanıp sönüyor. ısınınca bir daha vermedi merak ettim bileniniz var mı? vites geçişlerinde herhangi bir sıkıntım yok. Her tam sağa dönüşlerde ikazı gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW X5 4.6 is
    9 yıl önce açıldı
    98 Opel Vectra B 2.0 GLS Nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.