Şimdi Ara

*_2002-07 Arası Benzinli-Dizel Corolla Kulübü_* (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unloved ücretsiz olarak ve büyük resimler istersenwww.sxc.hu bu sitede her türlüsü var
  • teşekkürler g5 baktımda bayğı bi resim var sitede

dondurmaci bu yazdıklarımı sadece arabayı yıkarken yapıyorum.Yıkamacıya arabayı 1 kere verdim iç-dış ama verdiğim parayada pişman oldum.Hç güzel temizlemediler.Reklamlarında fırçasız ilaçlı yıkama yazıyor ve sordum ne our ne olmaz diye abi dedi fırçasız yıkamayı akşamları yapıyoruz.neyse acelem olmasa yaptırmicaktım hadi tamam olsun dedim.neyse dışını yıkadılar durulamasını bir görsen bir tane silecek kolu elinde düz gördüğü yerleri silecekle sularını attırıyo.jant kapaklarım bile olsa benim iiçin onlarda gözüme güzel gözüküyor onlarıda güzel temizlemediler.Zaten arabayı doğru düzgün bile fırçalamadılar ne kaldı ki jant kapaklarımı temizlicekler.Sıra iç temizliğe geldimi orasını hiç sormayın. süpürge ile paspasları dışarı çıkarıp yıkadılar ve sadece paspasın konulduğu yerin dışındaki yerleri süpürdü (süpürgede eskiydi zaten adamda güzel çektirmedi yarısı nerdeyse flexin arasında kalmış.Camları silmeye sıra geldiğinde hele bez de pismiydi neydi artık camlar hep yollu yollu iz kalmış.Bir de burayı bana herkes git şurda yaptır fena değil güzel yapıyolar diye met ettiler.Bir daha gidesem 2 olsun.Zaten acil olmasa gitmezdim ama aldıkları parayı hak ederek almıyolar.hepsi için söylemiyorum ama geneli böyle.

• arkadaşlar köye gitmeden evvel bir hızlı cila ile aracımı cilalıyayım diyorum hangi markayı tavsiye edersiniz?
  • carpex'in carnabaulu cilaları çok iyi yalnız ben uygulamada hatamı yapıyorum bilmem arabının çamurluk üstü hare hare dikkali bakınca çizik var çok üzgünüm valla bir dahakine onu gidermek gerekecek.Beceriksiz:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: g5

carpex'in carnabaulu cilaları çok iyi yalnız ben uygulamada hatamı yapıyorum bilmem arabının çamurluk üstü hare hare dikkali bakınca çizik var çok üzgünüm valla bir dahakine onu gidermek gerekecek.Beceriksiz:(

bazende yanlış yapılarak öğreniliyor.bu carpex carrefourda falan varmı?
  • praktikerden almıstım büyük bir ihtimalle ordada vardır.
  • Mrb Toyota Corolla fantikleri, bendede 2005 Sol var bu arabayı hiçbir arabaya değişmem toyota hastasıym, markanın en beğendiğim kasası bu.
  • hoşgeldin el-hacc kendinden biraz bahsederek arabanında bir kac resmini koyarsan seni de tanımış oluruz
  • Mrb 34 yaşındayım devlet memuruyum, Araba 51400 km de, Gümüş giri, arabada bugüne kadar hiç sigara içilmedi benden başka kimse kullanmadı dersem yalan olmaz. Arabada sıralı sistem Atiker LPG kiti var 10 ay oldu taktıralı genel olarak memnunun, ancak havaların ısınmasıyla ilk çalıştırmada 3-4 dakika LPG de iken uğutu halinde birses var araba soğuken bir problem yok resimlerini en kısa zamanda paylaşırım

• hoşgeldin HKUP plakana baktıgımda 16 bursa dan heralde.
     *_2002-07 Arası Benzinli-Dizel Corolla Kulübü_*

tekrar aramıza hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unloved -- 23 Haziran 2008; 0:44:45 >

• hosgeldiniz arkdaslar.HKUP aracın temiz görünüyo naçizane soyle bir iki modifiye senin kasaya hoş durur. iyi günlerde kullan
  • arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
    evet bursalıyım ilk resimde arkada uludağ ve eteklerinde bursa var.
    finans durumunu düzeltirsem ilk işim jant olacak .araçta aksesuar olarak
    cam filmi bide orjinal kolonlarını cıkarıp vibe sek 60 2takım component
    taktırdım sadece bu.
  • HKUP

componentlere amfi kullandınmı?
    componentlerin tweeter larını nereye koydurdun?
    maliyeti ne oldu?
    birlac resim varsa
  • hayır amfi kullanmadım pişmanım çünkü teyp güçsüz olduğu için 3 te birini alabiliyorum sesten.
    teweterlar ise önler aynalara arkalar arac hb olduğu için panzilotun yan tarafındaki
    plastik yerlerine monte ettirdim.foto yok isterseniz çekerim.bu arada gecen crossover
    bağlantısı oksit yapmış tesisatcıya gittim tabi orada amfi fiyatlarına baktım
    bana önerdiği FLİ marka ingiliz malı 800watt amfi 350 ye bıraktı bağlatma teybe aparat falan montaj dahil
    500 lira nasıl iyi mi? bu arada geçen sene 450 ye almıştım componentleri.
  • arkadaşlar bişey soracağım, sık sık oluyor debriyaja basıyorum vitesi değiştiriyorum gaza basarken yavaş yavaş debriyajdan ayağımı çekerken sanki birbirine takılıyorlar içerden,boştaykende denedim,içerden aynı takılma oluyor neden olabilir.
  • HKUP fiyat olarak ne kadardırlar hic bilmiyorum bende de taktırma düşüncesi var.Şimdilik bilgi topluyorum.

resimleri yüklerkende yazdığın yerin üst kısmındaki image yazısına tıkladığında
    [simage][/simage] yazılır ve
    [simage]buraya resminin linkini kopyalarsan[/simage]

böyle resimlerin ekrana gelir.
    senin linkini koyduğum zaman çıkmıyor. linkini koyarken en alttaki direct yazan linki koyarsan goruntu cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unloved -- 24 Haziran 2008; 21:40:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

arkadaşlar bişey soracağım, sık sık oluyor debriyaja basıyorum vitesi değiştiriyorum gaza basarken yavaş yavaş debriyajdan ayağımı çekerken sanki birbirine takılıyorlar içerden,boştaykende denedim,içerden aynı takılma oluyor neden olabilir.

NIGHTBOY
    aracın garantili ise istersen önce bir servisi arayıp sor gelin derler ise randevu alıp bir göster.Teknik bir sorun olabilir.anlattığın türden bir hadise kendi aracımda yaşamıyorum.
  • 2002-2007 arası toyotacılar, aracınızda sevmediğiniz bir özellik var mı?

benim var mesala....

bagaj kapağı demirlerinin içeriye doğru girip bagajı daratlmasını hiç sevmiyorum. focus, megane2 lerde bunlar amortisörlü. Hatta E150 kasa ( yeni kasa ) corollalarda da bagaj demiri var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.