Şimdi Ara

*_2002-07 Arası Benzinli-Dizel Corolla Kulübü_* (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

klüpçü seni hayırlı olsun

sağol arifim napalım bizimkiler mazda deilya sonucta buda toyotadan çıkma.herkes açmış klübünü dedik bizde açak yetimmi bunlar dedim..

dondurmaci sevmediğim özellikler
    cd calar yerine mp3 çalar olsaydı güzel olurdu
    cd calarında hadi mp3 yapmıyosun bari amfi çıkışı koysaydın
    hoparlörlerin sesi pek kaliteli değil para olsa component bağlatmayı düşünüyorum
    dediğin gibi bagaj kolunun altına bişey koydunmuydu ezilip büzülüyo Wvler gibi amortisör koysana
    bide Wv mesela boralara falan baktım adam bagaja 12V çıkışı koymuş ne biliyim ecza gözü koymuş ilk yardım gözü koymuş kapaklı.bizde niye yok!maksat bagajı büyütmek
    farlar bana göre biraz yakını gösteriyo.
    ve dahası...

• benim en sevmediğim yanı ön far tasarımı dana gözü kadar az kısık olaymıs güzel olurmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unloved

HKUP fiyat olarak ne kadardırlar hic bilmiyorum bende de taktırma düşüncesi var.Şimdilik bilgi topluyorum.

resimleri yüklerkende yazdığın yerin üst kısmındaki image yazısına tıkladığında
    [simage][/simage] yazılır ve
    [simage]buraya resminin linkini kopyalarsan[/simage]

*_2002-07 Arası Benzinli-Dizel Corolla Kulübü_*

*_2002-07 Arası Benzinli-Dizel Corolla Kulübü_*

böyle resimlerin ekrana gelir.
    senin linkini koyduğum zaman çıkmıyor. linkini koyarken en alttaki direct yazan linki koyarsan goruntu cıkar

valla hocam bu işlerin sonu yok benim hiç aklımda yoktu arkadaşın taksidini yatırmaya gittik
    dönüşte arabaya component taktırdım.şimdi gene kaşınıyorum o amfiyi alıcam
    piyasada cok marka var ben vibe yi ilk defa duymuştum ama hoşuma gitti en azından çin malı değil
    saf ingiliz malı.fiyat konusunda benim markadan takarsan nereden bakarsan 500 lirayı bulur amfi hariç.

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

2002-2007 arası toyotacılar, aracınızda sevmediğiniz bir özellik var mı?

benim var mesala....

bagaj kapağı demirlerinin içeriye doğru girip bagajı daratlmasını hiç sevmiyorum. focus, megane2 lerde bunlar amortisörlü. Hatta E150 kasa ( yeni kasa ) corollalarda da bagaj demiri var.

Yaramıza tuz biber olmuşsun kardeş kadı kızının eksiği bu işte başka da bir sorun yok.

• yok mu yeni üyelerimiz
  • 2002-2007 arası Toyota almayı düşünüyorum ancak meganeII veya ford focus gibi rakipleri ile arasındaki yakıt tüketimini merak ediyorum bilgisi olan varsa sevinirim
  • yakıt tüketimi gayet normal.Hatta yerinde kullanımlarda VVT-I motor sayesinde diğerlerinden daha az yakıt tüketimine sahp olabilirsiniz.ilk sayfada verdiğim test sonuclarınada bakabilirsiniz.Sorunsuzluk bakımında ise bence değişilmeyecek bir araç.
  • Ben direksiyonu tek elle ve çok sıkı tutuyorum. Yılların getirdigi kötü bir alışkanlık..Bu nedenle deri görünümlü direksiyonda 5 cm kadar soyulma oldu...Direksiyonda saat 10 noktasında...Ne halt edeyim bilmiyorum. Kılıf sevmiyorum. Yeni direksiyon çok para isterler...Vaziyetim kel...Tam bir aydır düşünüp duruyorum...2004 sol...Direksiyonu...Biliyorsunuz... Saygılarımla...
  • bizm okulda da bi hocada toledo vardı oda hep saat 10:30 da direksiyonu tutmuş.o kadar belli ki icindeki sungerlerde asınmıs yakında demiri meydana cıkar
  • bu ne yaa topic diplere inmiş.
    efsanelre baktım o kadar sorun varki heralde 81 inci sayfadalar bizimkiler pek bi sorunsuz heralde 2 sayfayı bile ayakta zor tutuyoruz
  • Arkadaşlar kışda geldi v cam sileceklerimin artık değişme zamanının geldiğini düşünüyorum camda iz hafiften iz bırakıyorlar artı sağ sileceğin sol ucundan yarım santimlik bi yırtılma başlmış.Banana (muz) tip silecekler piyasada revanştan gidiyor gibi görünüyor.Acaba temizlemeleri nasıl yeni focus larda vs. bu tip silecekler fabrika çıkışı olarak takılıyor.
    Birde silgi lastiklerinin satıldığını duydum çift uçluları nmetresi 6 yada 7 ytl gibi bir fiyat söylediler.Ama çift uçlu olduğu için daha fazla sürtünme sayısı daha fazla zorlanma ve silecek motorlarını zorlar gibime geliyor ve takmayı düşünmüyorum.

Neyse sorum amacındandan fazla uzaklaşmadan sizce banana tip silecek takmalımıyım?silme performansları nasıldır?
    sizce avantajları ve dezavantajları nelerdir?
  • slm arkadaslar . hatta arkadasım diyeyim cunku lar ekı gelmeyecek kadar az kişi var bu sözu cok sorun var heralde efsanelerdeye karsı yazdım bilgine
    sılecekler ıyı basıyorsa sılgı almanı tavsıye ederım. ben aldım EFSANE KASA COROLLA :) için çifti 3 ytl. gayette kalıteli. banana tip ve estetik olarak ii görünüyor tercih senin.
  • UNUTMADAN HAYIRLI OLSUN KLÜBUNUZ.
  • efsanelerde sorun var dedim dedim ama niye dedim

bu kasadan kimse ugramiyor buraya baya once acmistik burayi bende surekli yukari cikmasi icin yaza yaza millet bakmiyo dedim laf atiyim lafa karsilik mesaj yazilsinda ayakta kalsin 2 dk ka

carrefourda nfala nbi alip denemeyi dusunuyorum banana tipi?Acaba kullanan varmi diye sormak istedim silmesi nasıl? agirlastirma gibi bir problem yaratiyormu diye ogrenmek istedim.
  • bak geldım demekkı sazan gıbı
    dedıgım gıbı gorsellık olarak ıı duruyo ama ıslevını bılmıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: unloved

efsanelerde sorun var dedim dedim ama niye dedim

bu kasadan kimse ugramiyor buraya baya once acmistik burayi bende surekli yukari cikmasi icin yaza yaza millet bakmiyo dedim laf atiyim lafa karsilik mesaj yazilsinda ayakta kalsin 2 dk ka

carrefourda nfala nbi alip denemeyi dusunuyorum banana tipi?Acaba kullanan varmi diye sormak istedim silmesi nasıl? agirlastirma gibi bir problem yaratiyormu diye ogrenmek istedim.

• Konu hortatilmistir hayırlı uğurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır konu hortlamışken bende bir soru sorayım 2006 hb makyajlı 1.6 terra sahibiyim , araç malum diğer marka arabalara göre rolantisi biraz titreşimli , fakat bende ki sorun radyatör soğutma fanı çalıştığı zamanlarda araba rolantide deli gibi titriyor , hele birde klima falan açıksa resmen deprem oluyor içeride , yanlız bu şiddetli sarsıntı dediğim gibi sadece radyatör soğutma fanı açıldığı anda başlıyor , acaba sebebi ne olabilir çok sinir bozucu bir olay.

3 ustaya baktırdım 3ü de anlamadığı için bu arabalar böyle deyip geçiştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 6 Temmuz 2015; 15:34:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.