Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
171.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

240 bin çok km. yaw
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Ağzın bal yesin abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    içime doğmuş demekki... sen yakında arabayı yenileyeceksin
    artık ıslatırız yeni arabayı
    hocam az yukarda 190bin için dervede kulak demişsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

2003 dediğin 10 yaşında bence masraf etme sat onu

Satsam ne alıcam ki..Önerin nedir...Bu işin sonu yokki,memnunum araç beni bırakana kadar kullanmayı düşünüyorum..Son sahibi olabilirim aracın..Yeterince masraf yaptım zaten...Prins tüp taktırdım,dört lastik aldım,bütün camlara film yaptırdım,Multimedya teyp aldım her 10 binde bir bakıma gidiyor ayrıca LPG de bakıma gidiyor ve sübap ayarı yapılıyor..Şu güzellik satılırmı..
     2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı 2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı 2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı

• quote:

Orijinalden alıntı: fakocilin

hocam az yukarda 190bin için dervede kulak demişsin :D

yaw hiç affetmiyorsun haa,
    ben çoktaaan unutmuştum o yazdığımı
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    resimlerde çok diri duruyor, hiç oyle 10 yaşında hali yok
    iyi bakmışsın walla
    :))) senin unuttuğun şeyi birkaç kişi daha soyledide bana 450-500 bine kadar korkma diyorlar.motorun durumu önemliymiş...
  • lpg neden prins ??? 2500tl fiyat çekiyorlar küçümsenecek bir rakam değil.
  • quote:

lpg neden prins ??? 2500tl fiyat çekiyorlar küçümsenecek bir rakam değil.

Bana göre en iyisi eski aracımda Atiker vardı araç LPG ye geçtiği zaman çekiş cok düşüyordu ama prins te böyle bir soruna rastlamadım,en azından ben hissetmedim. Enjektörleri kaliteli , takan usta gazı nerden alırsan al farketmez dedi.

• quote:

:))) senin unuttuğun şeyi birkaç kişi daha soyledide bana 450-500 bine kadar korkma diyorlar.motorun durumu önemliymiş...

motora kolay kolay bir şey olmaz
    olsada motor yapmak kolay ve az masraflı
    ama kaporta falan eskiyor
    yürüyen aksam, metal yorgunluğu vs vs vs.................
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    brc yi çok tavsiye ediyorlar
    hocam mesajımı tam olarak okuduysan fiyatta belirttim sizce mantıklı mı arabanın temiz olduğunu düşünürsek?
  • quote:

hocam mesajımı tam olarak okuduysan fiyatta belirttim sizce mantıklı mı arabanın temiz olduğunu düşünürsek?

Tabi aracı cok uzun yıllar kullanmayı düşünmüyorsan , yıl içerisinde cok fazla kilometre yapmıyorsan o kadar parayı LPG ye vermenin anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

quote:

Tabi aracı cok uzun yıllar kullanmayı düşünmüyorsan , yıl içerisinde cok fazla kilometre yapmıyorsan o kadar parayı LPG ye vermenin anlamı yok.

Aracınızın maşallah ı var.Bende de 2003 model i var aynısı.Bakımları nerede yaptırıyorsunuz.Ben İstanbul dayim da

Bu arada bende brc ile kullanıyorum işletme ile beraber 2000 i buluyor.Çok memnunum.Tabii prins de bu konuda başarılı

Ben şöyle bir tablo yaptım aklımda, honda içib brc,prins ve lovato kullananlardan hiç şikayet duymadım.

• Honda zaten BRC ile anlaşma yaptı, beraber kazıklıyorlar milleti
    Hocam tipik muhalefetsin çok güldüm ya :))) herşeye karşısın ama kazık konusunda milletçe dolandırılıyoruz zaten araç fiyatları yakıt fiyatları yedek parçalar vergiler vs...
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    ben henuz almadım perşembe günü kararımı vereceğim bu yüzden fikir almaya çalışıyordum :)
  • quote:

Hocam tipik muhalefetsin çok güldüm ya :))) herşeye karşısın ama kazık konusunda milletçe dolandırılıyoruz zaten araç fiyatları yakıt fiyatları yedek parçalar vergiler vs...

Muhalefetsiz demokrasi olmaz
  • fakocilin F kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 1 ay oldu.Brc taktırdım.Araba oldukça keyifli ve güvenli. Sormak isteğiniz bir sey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.