Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
171.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tipsiz resmen
  • Merhabalar; 2003-2004 crv almayı planlıyorum. Ankara'da satmayı planlaya var mı? veya satan bildiğiniz.. teşekkürlerimle
  • Sanırım satıcı yok. Bir arkadaşım 2006 crv'sine hayran, zaten aklımı çelen de o. Eşim için çocukları yuvaya götürmesi için güvenilir ve bagaj için geniş crv en uygunu olduğunu düşünüyorum. Abimin 406'sı ( ki içine bilgisayar kasası ekledi ve gögüs bçlgesini kendisi kesip yeni plaka ile dokunmatik ekran koydu ve niceleri) çok şık ancak cip en güzel tercih. Yıllardır hayranı olduğum olduğum honda ile başlangıç yapmak istiyorum.
  • madem bu kadar hayransın araca,
    al o zaman, hayırlısı olsun
  • Nerden başlasam bilemiyorum,başıma gelenleri anlatmaya..

2003 model Honda CRV marka çok sevdiğim bir aracım var alalı 9 ay kadar oldu..145 binde aracım..Neyse gelelim hikayeye..bundan 2 hafta kadar önce 2005 Honda CRV si olan arkadaşıma Bostancı sanayide aracımı götürdüğüm servise götürdüm..

Arkadaşın aracına bakılırken bende ustanın tanıdığı klimacıda kendi aracıma klima gazı bastırmak için dükkan değiştirdim..Klimacı usta gazı bastı klima radyatörüne baktı " Abi bu radyatör araç alındığından beri değişmemiş en kısa zamanda değiştir yoksa klima tesisatı başına iş açar" dedi..

Hakkaten radyatör kötüydü bende değiştir o zaman dedim..350 radyatör + klima gazı 400 tl ye anlaştık..Neyse komple tamponu söktü ön ızgaraları falan çıkardı radyatörü yenisiyle değiştirdi gazı bastı..Aracı aldım sanayiden çıktım E-5 e girdim klimayı açtım " tıııırrrrrr,tıııırrrrrrr" diye ses geliyor gaza basınca..Hemen geri döndüm ustayla tecrübeye çıktık..Baktı etti," abi klima kompresörü bozuk değişmesi lazım dedi"

Ne kadara mal olur dedim 750 kompresör + 100 tl işçilik 850 TL ok dedim..ertesi sabah erken gittim öğleye kadar anca değiştirdiler..aracı topladılar yine tecrübeye çıktık klimayı açtık SÜRPRİZ ses duruyor hala sadece sesin rengi değişmiş,gazı basınca tok bir spor otomobil sesi gibi ses geliyor klima açıkken..döndük yine 1-2 saat oyalandık usta baktı bulamadı..
    " Abi sen bir hafta,on gün kullan ses gitmezse tekrar bakalım dedi" peki dedim ayrıldım..

Ertesi gün İstanbul Artı Honda yetkili servisine bıraktım aracı şikayeti anlattım..bir gün araç kaldı sonra beni aradılar sıkıntının klima gergi kayışı ve bilya sisteminde olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler..Ne kadar dedim 400 Tl ( işçilik dahil ) ok dedim değiştirin..Parça siparişi verildi,araç 5 gün serviste kaldı sonunda parçayı değiştirdiler..Beni aradılar SÜRPRİZ parçayı değiştirdik ama ses gitmedi sorun klima kompresöründe dediler..

Dedim yeni değiştirdim daha bir tam gün kullanılmadı..Yan sanayi takmışsınız büyük ihtimal sorun kompresörden kaynaklanıyor ama emin değiller..Dedim elinizde yedek değiştirip deneyebileceğimiz kompresör var mı emin olalım..Yok dediler..

EEE dedim önce klima radyatörünü değiştirdim aracın üzerinde orjinal kompresör varkende bu ses geliyordu..Bişey demediler..Eski kompresörünüzü getirin takalım dediler,aradım klimacı çoktan hurdacıya vermiş bizim cihazı..Servise Yeni orjinal Kompresör fiyatı ne kadar dedim 2100 Tl dediler işçilik hariç..Peki dedim güle güle...

Bir hafta Denizli-Ankara yapıp İstanbula döndüm..Ses azalmadı,soluğu klimacı da aldım..Araca başka kompresör taktı,iki farklı klima radyatörü denedi ses gitmedi,sadece araç 2000 devirin üzerine çıkınca ses kesilmeye başladı..Klimacı benden pas dedi sorunu bulamadı,sanayideki Honda serviside bulamadı yetkili serviste aynı şekilde..

Sese alışacağız heralde yada ben çok pimpirikliyim..Sorunun ne olabileceği hakkında fikir sahibi olan arkadaş var mıdır acaba...Varsa çok makbule geçecek..Teşekkürler..

• Senin araç eskimiş eyönetmenim
    sat yeni bi şey al
  • caucass kullanıcısına yanıt
    caucass arabayı seviyorum,değiştirmeyi düşünmüyorum..Daha 10 yaşında eski sayılmaz...Genç delikanlı
  • maaşşallah , maaşşallahh...
  • Varım diyorumm

2003 crv aldım 1 ay olacak,brc ile gayet memnunum.Sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

caucass arabayı seviyorum,değiştirmeyi düşünmüyorum..Daha 10 yaşında eski sayılmaz...Genç delikanlı

Hoşgeldiniz.
    Yeni aracınız hayırlı olsun.
  • Merhabalar ben de 2005 makyajlı kasa ies crv aldım 2012 tdci focustan sonra alışmam biraz zaman aldı alıştım ancak ufak tefek sıkıntılarım var bu araç sürekli 4 çeker mi-asıl sıkıntı uzun yolda ani fren ve aynı zamanda donuste arac stop ediyor anlam veremedim bayramdan sonra baktıracam ama tecrubeli kişilerden bılgı almak ısterım bır de bu arac rampalarda cok bayııyor buna ne yapılabılır?
  • araç düplümü, bayılma olayı ondan olabilir
  • 99 2000 model lpg li otomatik vites cr-v düşünüyorum ama kararsızım sebebide bu modellerdeki yüksek km değerleri nerden baksan ilanlarda en az 190 bin ve yukarısı sizce bukadar yüksek km deki cr-v alınırmı bu modellerin yıllık vergileri ne kardır acaba , şuan 2008 model 86 binde dacia mcv aracım var ne dersiniz bu arac satılıp cr-v tavsiye edermisiniz
  • Bahsettiğğin km. ler honda için devede kulak kalır
    Daciadan sonra honda uçak hissi verecektir
  • sahibinden.com da bir cr-v ilanı var 2002 model muadilleri 33 34 bin civarı iken bu araç 28 bin de ,kimse demez aracım da şu kusur var ama araç hoşuma da gitti ,fiyatın cazibesine kapılıp ta sorunlar yumağına düşmek te var
  • Bugün aracıma Pioneer avh 8550bt Multimedya teyp taktırdım..Çok güzel oldu..Cihazın özellikleri çok iyi en işime yarayan tarafıda IPhone ile senkronize edip araç telefon kiti olarak kullanılması..Bluetooth ile teyp birbirini tanıyor,telefona dokunmadan ekran üzerinden gelen aramalara bakıp telefon listesine bakıp arama yapabiliyorsun,karşı tarafın sesini hoparlörlere veriyor,daha bir sürü özelliği var,Birde arkaya geri dönüş kamerası taktırdım geri vitese alınca ekranda arkayı çok güzel görebiliyorsun..Aracım 2003 orjinal teyp yerine çok güzel oturdu..
  • Klima arızası yüzünden yaşadıklarımı üstte paylaşmıştım..Şu anda muzdarip olduğum ses çok çok azaldı sanırım biraz zaman geçtikten sonra sesten eser kalmayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 30 Ekim 2013; 20:59:41 >
  • 2003 dediğin 10 yaşında bence masraf etme sat onu
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Nerden ve kaça aldınız acaba

Kemal abi benim araçta 2003 83.000 de maşallah diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Kemal abi benim araçta 2003 83.000 de maşallah diyorum.

Hadi yaa.. ben senin araba 2008 diye biliyordum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.