Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
171.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crv ile ilgili sabitlenesi bir konu sadoz un yorumlarına bakınca hala tereddüt teyim 2003 1.8T passatımı yeni sattım crv ile accord arasındayım ağırlık crv den yana fakat hala konforu ve yakıtı beni üzermi onu düşünüyorum sadoz hala forumdaysan ve aracın duruyorsa yorumları senden alabilirmiyim anladığım kadarı ile izalasyone benim kadar takıntılısın birde mümkünse istanbul anadolu yakasında varsa test edebileceğim bir crv sahibi test imkanı tanırsa sevinirim 2002 2007 arası bir crv
  • Arkadaşlar merhaba, benim de 8-9 ay önce kısa süreli 2005 model bir CR-V kullanma şansımolmuştu, makyajlı kasa, katlanır aynasına kadar vardı. Bu tip araç daha önce kullanmamıştım, bana cazip gelen yönü genişliği ve özellikle LPG taktırsan bile o kocaman bagajın tamamen sana kalacak olmasıydı. Gerçekten de öyleydi, içi çok ferah, herkes rahat rahat oturabilir, sürüşü keyifli, LPG yoktu ben aldığımda. Fakat donanım, dizayn ve görünüm olarak içi biraz hafif kalıyor tabi, o da SUV olmasının getirdiği birşey heralde.

Hepsi çok güzel, vergisi de 2005-2006 için katlanılabilir düzeyde ama yakıt konusuna gelince bütün iş değişiyor maalesef. Aracı İstanbul'dan aldım, Ankara'ya gelişim neredeyse 250 TL'yi bulmuştu sanırım, o da 90-100 geçmeden. Kısacası bu aracı alacaklar iyi bir yakıt sarfiyatına hazırlıklı olarak alsınlar derim. LPG taktırılsa bile yüksek olacağını düşünüyorum. Özellikle benim gibi dizel araçtan sonra böyle bir araca geçecek arkadaşları uyarmak isterim. Ha niye burdayım, yine bir araba alma arifesindeyim ve aklım yine bu araca gitmiyor değil. Fakat devir ekonomi devri, dizel bir araç için kendimi zorlayacağım gibi.

Allah gönlünüze göre versin. Herkese kazasız belasız sürüşler, yolculuklar.

• Arkadaşlar kimseden ses seda çıkmıyor. Ben bu arada yine bu araçlara gönlümü kaptırdım. Biraz da bağ bahçe işlerimiz için uygun olduğu için cazip geliyor. LPG ile kullanan arkadaşlar yakıt tüketimleri ile ilgili bilgi verebilirlerse çok faydalı olur. Daha önce verilmişti belki ama en güncel rakamları duymak istedim. Bir de Atiker LPG bu araçlar için uygun mudur? Kullanan var mı, sıkıntı yaşayan var mı?

Teşekkürler...
  • lpg yok. 2006 model, 100km'de tasarruf kaygisi olmaksizin, klima hep acikken kullanim ortalama degerleri:

istanbul sehir ici 12lt
    kopru trafigi 15lt
    sehir disi sabit hiz 100-120kms 8lt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinde bu değerler ise LPG'de 15 lt yaksa 30-35 kuruş yapar. Bu da bu büyüklükte bir araç için iyi gibi görünüyor.

Teşekkürler. Karar vermek zor, bir yanda sedan dizel bir araç alıp rahat rahat binmek bir yanda bu aracın güzelliği ve konforu. Siz olsanız ne yapardınız?
  • bizim icin ihtiyaclar belirleyici oldu. arac evin ikinci araci, (digeri dizel sedan) daha cok esim kullaniyor, coluk cocukla ve onlarin butun ihtiyac ve aksesuarlariyla hareket etmek icin bagaji ve ic hacmi ideal.

ailecek doga gezileri, piknik, kamp gibi aktivitelerden keyif aliyoruz. bagajda surekli iki kamp sandalyesi, iki katlanir tabure, piknik masasi(crv'nin orijinal aksesuaridir), termos, kap kacak, 3-4 polar hirka, yagmurluk, kocaman bir puset olmasina ragmen bir aylik alisverisimizi yapip rahatca bagaja yerlestirebiliyoruz.

arka koltuklar yuksek ve ferah, ileri geri hareket edebiliyor ve yatabiliyor.

bu hacme ihtiyaciniz varsa ideal bir arac oldugunu dusunuyorum. fakat hacim ayni zamanda iri boyutlar ve ciddi bir ruzgar direnci anlamina geliyor, dolayisiyla tl bazinda benzinli crv, dizel sedanin 2 katindan fazla yakiyor, alinacaksa bunu goz onunde bulundurmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: skmg

bizim icin ihtiyaclar belirleyici oldu. arac evin ikinci araci, (digeri dizel sedan) daha cok esim kullaniyor, coluk cocukla ve onlarin butun ihtiyac ve aksesuarlariyla hareket etmek icin bagaji ve ic hacmi ideal.

ailecek doga gezileri, piknik, kamp gibi aktivitelerden keyif aliyoruz. bagajda surekli iki kamp sandalyesi, iki katlanir tabure, piknik masasi(crv'nin orijinal aksesuaridir), termos, kap kacak, 3-4 polar hirka, yagmurluk, kocaman bir puset olmasina ragmen bir aylik alisverisimizi yapip rahatca bagaja yerlestirebiliyoruz.

arka koltuklar yuksek ve ferah, ileri geri hareket edebiliyor ve yatabiliyor.

bu hacme ihtiyaciniz varsa ideal bir arac oldugunu dusunuyorum. fakat hacim ayni zamanda iri boyutlar ve ciddi bir ruzgar direnci anlamina geliyor, dolayisiyla tl bazinda benzinli crv, dizel sedanin 2 katindan fazla yakiyor, alinacaksa bunu goz onunde bulundurmak lazim

Bana da en cazip gelen yönü içinin ve bagajının genişliği. Bizim tek aracımız olacak ve çoğunlukla Ankara içerisinde kullanılacak. Benzinli olarak binemeyeceğimi kesin olarak biliyorum fakat LPG ile kullananlar memnunlar mı acaba? LPG yakıt tüketimi çok can yakıcı ölçüde değilse tercih edilebilir bir araç gibi görünüyor.

• Merhabalar , 2000 model CR-V mi yeni sattım , 2006 model almak istiyorum makyajlı kasadaki temel farkları ve vsa varmı bu konuda bilgi verebilirmisiniz lütfen
  • 2006 model alırken özellikle kontrol edilmesi gereken bir yer varmı bilgi verirseniz sevinirim
  • honda crv 2005 model ve ustu makyajli kasalarin hepsinde VSA var.

ls ve es arasindaki fark ise deri koltuk, koltuk isitma ve katlanir ayna.

araba tabiri caizse tas gibi, ozellikle kontrol edin diyecegim bir sey yok, bakimlari duzenli yapildiysa km de onemli degil.

az km'deki makyajsiz kasa yerine yol yapmis bir makyajli kasa (en azindan vsa icin) tercih edilebilir.
  • Bilgiler için teşekkür ederim
  • Selamlar,

2002 CRV sahibiyim.

Ön göğüsün ordan cıyır cıyır ses geliyor bazen neden olabilir.

klepslerden bagzılarını değşitridim çıkmış olanalr vardı onları tammalattım epey azaldı ama, bu konuda tavsiye edeceğiniz başka bir uygulama var mı ?
  • Kimse yok muu ? :)
  • valla takipteyim yeni bir crv kulanıcısı olarak
  • 4 adet goodyear ultra grip suv kis lastigini (215 65r16) gecen hafta aldik. tanesi 290 tl, henuz kar buz yok ama bu hafta cr-v'yi daga vurmayi planliyoruz, hazirlikli olalim istedik.

• Bugün 2006 CRV Makyajlı kasa aldım. Araç 39 500 e geldi. Yine bugun BRC marka LPG taktırıyorum.
    Orjinal teyp yerine arka kamera görüntülü bir ekran (7 inc falan ) taktırmayı düşünüyorum.
    Taktıran ve cihaz hakkında yorum yapabilecek var mıdır ?
  • Arkadaşlar merhaba 2003 CRV sahibi oldum,aracı bir hafta önce aldım..Merak ettiğim şey toplam kilometre göstergesinin yanında,yakıt tüketimini görmek için sıfırlanabilen KM göstergesi yok mu bu araçlarda????....ön göstergelerin orda bir kere basınca trip A bir daha basınca trip B var başka bişi göremedim..Acil cevap Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Arkadaşlar merhaba 2003 CRV sahibi oldum,aracı bir hafta önce aldım..Merak ettiğim şey toplam kilometre göstergesinin yanında,yakıt tüketimini görmek için sıfırlanabilen KM göstergesi yok mu bu araçlarda????....ön göstergelerin orda bir kere basınca trip A bir daha basınca trip B var başka bişi göremedim..Acil cevap Teşekkürler

km sifirlama butonuna kisa bas-cek yapinca gosterge trip A, trip B, anlik tuketim ve termometre arasinda gecis yapar. 1-2 saniye basili tutunca km sifirlar ve anlik tuketim verisi de sifirlanir.
  • Arkadaslar mrb...Bende 2004 model sahibiyim yeni aldim.Araba gercekten ck rahat øzellikle bizim burda kar-kis soguk ve yogun gectigi icin 4#4 ck iyi...Ama bir sorum var arac sadece 4#4 demi calisiyor øn veya arka olarak degistiremiyruz heralde...birde vistesin b asindaki o/s veya f yaziyr o ne anlama geliyr.....

tesekkurler
  • cr-v on tekerlekler arka tekerleklerden daha hizli donmeye basladiginda, soz konusu hiz farki oraninda guc aktarmak suretiyle gecici 4 ceker olabilen bir 2 ceker aractir.

bu ilk bakista bir eksiklik gibi gorunse de aracin uretim ve kullanim amaci dusunuldugunde guvenlik, yakit ekonomisi ve sorunsuzluk hususlarinda aracin kiymetini arttiran bir ozelliktir.

vites kolunun tepesindeki buton da, cogu otomatikte bulunan "over-drive" da denilen aracin surekli torka ihtiyac duydugu zamanlarda (ornegin rampada sollamaya cikarken) aracin 4. vitese gecmesini engelleyen bir ozelliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skmg -- 3 Aralık 2012; 12:51:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.