Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
171.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qNesh

quote:

Orijinalden alıntı: _crash_

Merhaba,

@sadoz: TÜV de sorun çıkmadı, işler yoğundu pek ilginemedim burası ile...

@nehe: Hayırlı olsun. Ben İstanbulda Ayışığı Hondaya götürdüm bir sıkıntı yaşamadım.

Bu arada şirket arabası geldi, bu yüzden aracımı üzülerekte olsa satıyorum, bilginiz olsun...

http://www.sahibinden.com/57_000_km_de_2003_model_honda_cr-v-39WQQaXQQ17202853WQQpXQQdisplayitem

Umarım istediğiniz fiyata satarsınız. Ama şirket araçları bazen geldikleri gibi gidiyorlar, tutmayı düşünmüyor musunuz aracınızı?

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Aracı şu an tutmayı düşünmüyorum. Şirket aracı gitse bile farklı yatırım planım var o bakımdan aklıma yatan bir teklif gelir ise satacağım aracımı...

Bu arada RAV4 ile arada kaldım demişsiniz...İki aracı detaylı incelemenizi öneriim. Motor veya arıza olarak ikiside sizi üzmez, ama iç hacim olarak bakıldığında RAV4 CR-Ve göre biraz daha dar kalıyor bilginiz olsun.

iyi günler,.

• Arabayı sattım....Bugüne kadar kullandığım en sorunsuz arabaydı dersem yalan söylemiş olmam. Umarım yeni sahibide iyi günlerde kazasız belasız kullanır...

• hayırlı olsun crash ne diyelim ihşallah yeni kasasını alırsın
  • alana satana hayirli olsun, detaylari linkten paylasirsaniz makbule gecer.

http://forum.donanimhaber.com/m_18646251/mpage_24/tm.htm
  • arkadaş zincir ne marka ve çin malı değildir ihşallah
    ayrıca crv nin yan cam rüzgarlıklarınıdamı verdin
  • Arkadaşlar merhaba bende ilk arabamı honda cvr olarak geçen hafta almış bulunmaktayım. 98 model haki yeşil renginde. Bahsettiklerinizin yanında benimkisi biraz eski kasa kalıyor ama ilk arabam işte param anca buna yetti:))
    yazdıklarınız keyifle okudum. Paylaşımlar için teşekkürler.
    tek bir sorum olacak ben bagaj kısmı dışarıdan gökükmesin istiyorum oraya böle file desem değil hani kapak gibi birşey alıcam ama nerden tedarik edebilirim internette baktım baya bulamadım. bilgisi olan paylaşırsada sevinirim.
    İzmir'deyim bu arada:))
  • Öncelikle konuyu bir hortlatalım: HORT HORT HORT

Arkadaşlar; bir tanıdıkta 2003 CR-V var. Otomatik, LPG'li. 120bin km.de falan. çok temiz bir araba. Kazası-boyası vb. yok.

Deri koltuklu. Bunlarda da LS-ES-Executive gibi donanımlar mı ne var. Çok iyi incelemedim bu arabanın teknik özeliklerini ama çok temiz ve diri bir araba. Sadece ön farların üst kısımlarında hafif solma var. 33bine bana satacak gibi. Ben de kendi arabamı 26'ya satsam diyore, kalanı da kredi vs. ile denkleyip alsam mı? ne dersiniz.

MTV için sahibi 600 dedi ama MTV tablosunda öyle bir rakam göremedim. 800küsur bişey vardı. LPG olduğu için muayene her yıl mı olur acaba?

Yol bilgisayarı var mıdır mesela? Az önce önceki 4 sayfayı şöyle bir taradım, pek olumsuz birşey göremedim araba hakkında. Saat konusu ise tuhaf geldi. Koyulan fotoğraflarda zaten "clock" tuşu görünüyordu...

Teknik tablosunda 2003 için şehiriçi 11.7litre 2004 için 12.5litre var. Motor farkı mı var?

Acil cevap verebilirseniz bir hafta içinde karar vermeme yardım etmiş olursunuz. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 18 Mayıs 2010; 20:57:26 >

• merhaba arkadaşlar
    ben 2003 model crv sahibiyim. benim bir sorum olacak. geçen gün bakıma gittiğimde usta fren disklerinin ve balataların değişmesi gerektiğini söyledi.ben piyasayı araştırınca fiyatların çok değiştiğini gördüm. servislerde diskler 500 TL civarı, balatalar 240 Tl. piyasada araştırırken TRW markanın iyi olduğunu öğrendim. sizin fren diski ve balatada tavsiye ettiğiniz marka nedir? ve en önemlisi nereden temin edebilirim? yardımcı olursanız sevinirim. ben boluda oturuyorum ve burada benim aracın parçalarını bulamadım.iyi günler.
  • merabalar 2003 honda crv nin 6 aylık vergisi 407 tl dir 2003 lerde donanım farklılığı var opsiyonel olarak deri koltuk ve koltuk ısıtma var lpg li olduğu için her yıl muayene gibi bir durum yok hem sızdırmazlık hem araç muayaene hemde egzos muayene 2 yılda bir yapılmakta trw marka ön fren balatasını geçen sene 75 tl ye almıştım ankarada olsaydınız yardımcı olabilirim
  • ben 2005 model bi cr-v aldım hemde executve modelinden,, aracın herşeynden memnunum ancak motoru çok güçsüz gibi geldi ben aynı aracın bi eski kasasını kullandım 2 sene ancak bunun kadar hantal değildi,, en basit yokuşları bile 2. vitesle çıkamıyor gerek tüple gerek benzinle gücü çok yetersiz geldi.. bu konuyla ilgili gerçekten anlamlı ve faydalı fikirleri olan arkadaşlar varsa cvp bekliyorum..
  • baskı balatan bitmiş olabilirmi
  • ARKADAŞLAR BENDE SİZLERİN ARASINA KATILMAK İSTİYORUM 2002-2003-2004 CRV ARIYORUM TERCİH LPG Lİ TEMİZ KAZASIZ SİYAH YADA GÜMÜŞ GRİ OLABİLİR.İLGİNİZE TŞK EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtcankara

ben 2005 model bi cr-v aldım hemde executve modelinden,, aracın herşeynden memnunum ancak motoru çok güçsüz gibi geldi ben aynı aracın bi eski kasasını kullandım 2 sene ancak bunun kadar hantal değildi,, en basit yokuşları bile 2. vitesle çıkamıyor gerek tüple gerek benzinle gücü çok yetersiz geldi.. bu konuyla ilgili gerçekten anlamlı ve faydalı fikirleri olan arkadaşlar varsa cvp bekliyorum..

araç lpg li ise kesinlikle subap ayarına baktırın, lpg de 10-15k da bozuluyor ve performansa etkisi aşırı olumsuz. Aşırı kalın yağ kullanımı ve kötü duurumdaki (renge bakılmamalı yanlızca, yıkayıp koyuyorlar, beyaz ama lifler kapandığı için hava almıyor) hava filtreside performansı bitiriyor.

• Merhabalar
    2006 executive CRV almak üzereyim, pazarlıkta anlaşırsak....99 dizel passat ile takas edeceğim
    Forumda okuduğum kadarıyla sorunsuz bir araçmış CRV.
    Almadan önce son kez modele özgü herhangi bir sorun varlığı, dikkat edilmesi gereken bir husus olup olmadığı konusunda kullanıcılardan yardım istiyorum....teşekkürler
  • hayırlı olsun hocam bendede daha önce 2000 bora comfort vardı crv aldıktan sonra bariz bir şekilde yol sesi farkı vardı.
    bunun üzerine ben aracın altına pütür attırdım döşeme altınada keçe koydurdum tavsiye ederim
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BENDE BUGÜN 2006 SİYAH BİR CRV İES ALDIM....ARAÇTA LPG YOK HİÇ TAKILMAMIŞ...ANCAK BEN TAKTIRMAK İSTİYORUM...ACABA LPG CRV LER DE SIKINTI YAPIYOR MU? KULLANAN VAR MI? SİZCE HANGİ MARKA SIRALI TAKTIRSAM KARAR VEREMEDİM...DÜŞÜNCELERİNİZLE BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • 78000'de siyah crv exe aldım...Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.....dediğiniz gibi yol sesi biraz var...Prins marka lpg taktırdım...2 hafta oldu...Araştırmalarımda en sorunsuz lpg olduğu söylendi; honda sahiplerince. Bagajda stepne bölümünde simit lpg şeklide, yer de işgal etmiyor.
    Bi sorum olacak arkadaşlar...double din taktıran var mı... hangi marka-model tavsiye edersiniz. 1500 tl'nin üstüne pek çıkmak istemiyorum...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende 2004 model CR-V aldım ve aranıza katıldım. Bu araç hakkında bi sorum var: Triger zincir mi? zincir değilse kaç binde değişiyor? Aldığım şahıs net cevap veremedi. Araç 153 binde.
  • 2004 honda crv aracınız triger kayış değil zincirlidir değiştirmenize gerek yoktur fakat şanzuman yağı değişmediyse değiştirinyol sesiniben aeracın altına komple pütür attırdım ayrıca taban halılarının altınada komle keçe döşendi ses bir nenze olsun azaltıldı fakat kapı içlerinede ses izolasyonu yaptırmak gerekir haziran ayında istanbuldan 2. elden navitech cd-21 modelini 500 tl ye aldım üstelik navigasyon da yüklü montajınada 40 tl verdim tavsiye ederim kopya cd-vcd-dvd farketmiyor hepsini açıyor
  • ben de 2005 1.6 passatımı satıp crv düşünüyorum. bunların vitesleri tam otomatik mi, yoksa tiptronic mi. isteğe bağlı olarak manuel kullanılabiliyor mu yani?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.