selamlar virgaba öncelikle hoş geldin senin gibi bende sağlıkçıyım ankarada sağlık memuruyum yaş 34 ve 2003 model honda crv aracım var yılbaşından bu yana oldukça memnunum 35 tl ye almıştım uzun süre binmeyi düşünüyorum tüm konfor barındırıyor altıda oldukça yüksek yeni kasalar nerdeyse 2 katı pahalı ayrıca crvII nin kasası daha şık ve 4x4 havası var sizede tavsiye ederim sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
Sayın Sadoz tekrar merhaba, msj ları okurken 2003 model aracınızın fiyatına gözüm takıldı. Esasında 70 bin e kadar bütçem var. Sıfır bir SUV da alabilirim, ancak sıfır araç mı ikinci el mi daha mantıklı kararsızım. Zira sizin aracınızı örnek alıcak olursak, muhtemelen ilk fiyatı 70 bin civarı olan araç 6 yıl sonunda 35 bin e kadar düşmüş...yani fiyatında yarı yarıya kayıp var...bu çok büyük bir fark gibi...
Acaba 2-3 yaşında temiz bir SUV mu almak daha mantıklı, yoksa imkan varken sıfırını almak mı ?
selam virgaba mesajı şimdi okudum evet bende 2003 model honda crv var bütçem bu kadardı biraz daha fazla olsaydı 40000-45000 tl ye 2006 - 2007 model aynı kasa fakat makyajlı kasa crv alırdım ama sıfır almazdım çünkü satmak istediğin zaman bırak km yapmayı plakayı taktığın anda 4- 5 bin tl zararın olur ama 2. elde o kadar kaybın olmuyor tavsiyem aynen dediğin gibi 2 3 yaşında temiz 2. el almanız olacak
Slm arkadaşlar bende 2005 es otomatik honda sahibiyim aracla D de giderken (gaza bastığımda) bugun farkettim motormu yoksa şanzumandan mı? Geldiğini anlayamadığım bir ses geliyor fiiivvvvvv diye sizce normalmi.Otomatik kullanan arkadaşlardada aynı ses geliyormu?
2007 ve üzeri CRV ciler giremez mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Gel hocam gel...ne olursan ol gel :)
CR-v forumları çok sessiz..sırf bu yuzden Tigu alıcam...:)
quote:
Orijinalden alıntı: virgaba
quote:
evet haklısınız çünkü sorunsuz bir araca binmekten kaynaklanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: sadoz5775
quote:
Orijinalden alıntı: virgaba
quote:
evet haklısınız çünkü sorunsuz bir araca binmekten kaynaklanıyor
güzel bir bakış açısı :)
bende de CRV 2003 var. son derece geniş, rahat ve konforlu bir araba. Güvenlik hissi üst düzeyde. arazide de kullandım, performansı çok iyiydi. bagaj zaten çok geniş. Aileler için ideal. tam otomatik olduğu için kullanımı çok kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: erdem-ozbey
Slm arkadaşlar bende 2005 es otomatik honda sahibiyim aracla D de giderken (gaza bastığımda) bugun farkettim motormu yoksa şanzumandan mı? Geldiğini anlayamadığım bir ses geliyor fiiivvvvvv diye sizce normalmi.Otomatik kullanan arkadaşlardada aynı ses geliyormu?
Slm motor soğukken geliyor ise çok telaş edecek birşey yok...
Diğer arkadaşlarda hoşgelmişler...
Vakit bulamadım ne zamandır, ama Sadoz'un yazdığı doğru çok şükür sorun yok ondan durgun biraz...
Bu arada TÜV de muayene yaptırdık 2 yıllık olmuş çok iyi oldu 2011 e kadar muayene derdi kalmadı...
3 bin km sonra 60bin bakımı var onu bekliyoruz artık...
quote:
Orijinalden alıntı: _crash_
quote:
Orijinalden alıntı: erdem-ozbey
Slm motor soğukken geliyor ise çok telaş edecek birşey yok...
Diğer arkadaşlarda hoşgelmişler...
Vakit bulamadım ne zamandır, ama Sadoz'un yazdığı doğru çok şükür sorun yok ondan durgun biraz...
Bu arada TÜV de muayene yaptırdık 2 yıllık olmuş çok iyi oldu 2011 e kadar muayene derdi kalmadı...
3 bin km sonra 60bin bakımı var onu bekliyoruz artık...
selam kardeş hoşgeldin uzun zamandır yoktun tüv sorun çıkardımı bende sadece motor nosunu okuyamadığını yazıp hafif kusurlu olarak geçmiştim
Arkadaşlar merhaba... 15 gün kadar önce 2006 CRV aldım.İstanbul'da Yetkili servis olarak tavsiyeniz/tercihiniz hangisi?
Parkhonda ile ilgili kötü hikayeler duymuştum...
Özellikle CRV sahiplerinin tercih ettiği bir yetkili servis var mıdır?
Teşekkürler...
Merhaba,
@sadoz: TÜV de sorun çıkmadı, işler yoğundu pek ilginemedim burası ile...
@nehe: Hayırlı olsun. Ben İstanbulda Ayışığı Hondaya götürdüm bir sıkıntı yaşamadım.
Bu arada şirket arabası geldi, bu yüzden aracımı üzülerekte olsa satıyorum, bilginiz olsun...
arkadaslar aranıza yenı katıldım 2005 crv sahıbıyım benimde aracımda lpg var memnunum ama stop sorunu var bazen ama! hiç ustune dusmedım her zaman olmuyo bi bakıyım dedim formlara ve siz hondacıları buldum bu sorunun rolantı ayarında olabilecegini dusunuyorum !
bırde bır iki sorum olacak arkadaslar musadenızle crv lerin devir saatı kac devırde olmalı benım arabam 630 devirde seyredıyo benzindede aynı birde SADOZ arkadasım sende lovato tup vardı ve 50.000 km yol yapmişsın sorunsuz bendede lovato var ama stop sorunu var bazen. sizlerin tecrubelerinizden yardım bekliyorum hondacı olarak şimdiden tesekkurler
selam paravol evet benim araçtada sıralı lavato takılı benim aracın rölantisi sabahları 6300 değilde 10000 11000 lerde seyrediyor fakat sabahları benzinde çalışıp tam gaza geçeceği sırada önceleri stop etme sorunu vardı özellikle soğuk kış günlerinde bu sorun oluyordu bunun sebebide aracın gaza geçiş sıcaklığının 30 derece olmasından o yüzden gaza geçiş sıcaklığını 35 yada 40 dereceye yükselttirmeniz ayrıca lpg filtresini uzun zamandır değişmediyse değiştirmeniz
cevabın için tesekkurler sadoz arkadaşim aslında ben tam olarak ifade edemedim sorunumu gaza geciş sıcaklıgıda 30 derece olması gerekıyo yanliş hatırlamıyosam bende benzinden gaza gecerken sorun yok normal seyir esnasında durmam gerektıgınde ve tam durma noktasında stop oluyor . bu arada baska bır arkadasdada benımkıne benzer bi sorun vardı 2000 model yanlız subaplardan oldugunu soyledi.ayarlattrınca duzelmiş. maslakta bir ozel honda servisi varmiş ona yaptırmiş. buda dip not olarak yazım dedim ben rizede oldugum için her ustaya teslim edmıyorum hemen
laptopla beyinden ayar yaptırman gerekecek yinede gaza geçiş sıcaklığı 30 derece çok düşük enaz 35 derece ye çıkarttırmanı tavsiye ederim saygılar
selamlar dün yani pazar günü kızılayda parketmiş olduğum aracımı 2 saat sonra geldiğimde aracı çalıştıramadım her kontağı çevirdiğimde tıırrrt diye ses geliyor neyseki telefonla hondacı kadir usta nın cebini aradım sorunu tarif ettim telefonla bile teşhis anında konuldu 7 yıllık emektar akü sizlere ömür uzun ince modellerden usta takviye yapabilirsen yap dedi yada ben geleyim dedi sağolsun bir telefonumla geldi aradığımda çarşıda ailesi alışverişteymiş ordan şaşmaza akü almaya gitti ordanda kızılaya geldi akü çıkardı yenisini taktı marşa bastım anında çalıştı allah razı olsun kadir ustadan başımızdan eksik etmesin dedim kendi kendime
Kısmetse 1.8T passatımı satıp yada takasa verip 2002 CRV alacağım, bu arada bir 2004 RAV4 var, her iki aracın fiyatları aynı 35bin tl .. arada kaldım...
quote:
Orijinalden alıntı: paravol
cevabın için tesekkurler sadoz arkadaşim aslında ben tam olarak ifade edemedim sorunumu gaza geciş sıcaklıgıda 30 derece olması gerekıyo yanliş hatırlamıyosam bende benzinden gaza gecerken sorun yok normal seyir esnasında durmam gerektıgınde ve tam durma noktasında stop oluyor . bu arada baska bır arkadasdada benımkıne benzer bi sorun vardı 2000 model yanlız subaplardan oldugunu soyledi.ayarlattrınca duzelmiş. maslakta bir ozel honda servisi varmiş ona yaptırmiş. buda dip not olarak yazım dedim ben rizede oldugum için her ustaya teslim edmıyorum hemen
paravol merhaba; 99 cr-v de aynı sorunu yaşıyordum... LPG Cr-v lerde subap ayarını her 10-15.000 de bir yaptırırsan sorun kalmaz. İst.te ben 50 tl gibi bir rakama yaptırıyordum. Ama ayar yapan yerin iyi olmasına dikkat et.
quote:
Orijinalden alıntı: _crash_
Merhaba,
@sadoz: TÜV de sorun çıkmadı, işler yoğundu pek ilginemedim burası ile...
@nehe: Hayırlı olsun. Ben İstanbulda Ayışığı Hondaya götürdüm bir sıkıntı yaşamadım.
Bu arada şirket arabası geldi, bu yüzden aracımı üzülerekte olsa satıyorum, bilginiz olsun...