Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
171.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skmg

quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Arkadaşlar merhaba 2003 CRV sahibi oldum,aracı bir hafta önce aldım..Merak ettiğim şey toplam kilometre göstergesinin yanında,yakıt tüketimini görmek için sıfırlanabilen KM göstergesi yok mu bu araçlarda????....ön göstergelerin orda bir kere basınca trip A bir daha basınca trip B var başka bişi göremedim..Acil cevap Teşekkürler

km sifirlama butonuna kisa bas-cek yapinca gosterge trip A, trip B, anlik tuketim ve termometre arasinda gecis yapar. 1-2 saniye basili tutunca km sifirlar ve anlik tuketim verisi de sifirlanir.

Sağolasın skmg bugün dediğin şekilde istediğim KM göstergesine ulaştım..Aracı alalı bir hafta oldu yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum..Eski aracım 97 model Honda Civic sedan otomatik ti..o kadar yere yakın ,kıçımızı sürterek gittikten sonra bu araç çok yüksek geliyor bazen kendimi hatlı minibüs kullanıyor gibi hissediyorum..Aracı aldıktan sonra ikinci günü Prins marka LPG taktırdım..Şu an için çok memnunum bir sıkıntım yok gibi..Sadece LPG göstergesi çok sağlıklı bilgi vermiyor ayarlatmam lazım..Bugün birkaç paspas aldım birde bagaj havuzu siparişi verdim yakında gelir..

Aracı aldığımda üzerinde sıfır Nokian marka kış lastikleri vardı..Yaz lastiği almam gerekiyor..Ebatlar yanılmıyorsam 205-65-16 tavsiye edebileceğiniz fiyat performans olarak iyi bir lastik var mıdır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 3 Aralık 2012; 22:25:31 >

• slm arkadaşlar 2005 crv kullanma kilavuzu nasil bulabilirim. online ya da pdf olarak var midir? tesekkurler..
  • Aradaşlar 2005 makyaşlı crv aldık, şimdi lpg takmak istiyoruz, taktırırken nelere dikkat edelim. hangi markayı tavsiye ediyorsunuz, birde istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haletiask

slm arkadaşlar 2005 crv kullanma kilavuzu nasil bulabilirim. online ya da pdf olarak var midir? tesekkurler..

UP...
  • 2002 CRV sahibiyim en son bakımdan sonra arıza ışığı yandı aracta, hıc yanmazdı. aracımda tartarını lpg var bir sıkıntısı yok ama bu durumla karsılasan ve cozen oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akita -- 12 Nisan 2013; 16:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akita

2002 CRV sahibiyim en son bakımdan sonra arıza ışığı yandı aracta, hıc yanmazdı. aracımda tartarını lpg var bir sıkıntısı yok ama bu durumla karsılasan ve cozen oldumu ?

Bende de 2003 model Honda CRV var motor arıza lambası yanmış sanıyorum..Büyük ihtimalle LPG den kaynaklanmıştır..Benim aracımda da LPG var ve motor lambası yanmıştı,LPG takılan yere götürdüm yakıtta eksik veya fazla karışım olduğunda arıza ışığı yanar demişti..Ufak bir ayarla ışık söndü..Size tavsiyem LPG ye bakım yaptırdığınız yere aracı götürmeniz..
  • bu araçlar cok yakarmı almak istiyorum ama korkuyorum cok masraflı olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloali06

bu araçlar cok yakarmı almak istiyorum ama korkuyorum cok masraflı olur diye

Valla kardes inan araba cok rahat,virajlarda olsun rampalr da olsun zaten duz yolu søylemiyorum bile ;) Ben Norvec te yasiyorum burasi kis bakimindan acayip sert gectigi icin 4 ceker sart nerdeyse.2004 model aldim bende yaklasik 1 sene olucak.Yakisi evet yakiyor haliyle 2.0 motor var ve benzinli benim ki ama LPG olayi muhtesem birsey burda da yaptiranlar var ve cok memnunlar...Bir tavsiye alacaksan LPG liye bak yok bulamadinmi alacagin arabanin fiyatiyla edecigin masrafi da hesap et ona gøre al kendin taktir...Ama gercejten cok rahat ve yuksek te oturmakta acayip iyiymmis bu zamana kadar ayni gocart yapmis gibi hissediyorum normal arabay bindimmi :D hehe
  • Diğer forumlşarda da belirtmiştim İki ayrı CRV kulalndım sattım. yurtdışındakiler için benzin fiyatları problem değil. Yutriçinde yalaıyorsanız sakın LPG taktırmayın. CRV'lerin performensından (serillik, rampa vs) ben hiç memnun kalmadım. Arazide ve karlı ortamda (şehir içi değil dağda hiç problem yaratmaz emin olabilirsiniz). Türkiye'de yan sanayi parçası olan bir araç ama, parçalar işe yaramıyor verdiğiniz paraya değmez. Fiyat/performans açısından tavsiye etmeyeceğim bir araç onun yerine 4x4 arıyorsanız dizel KİA tavsiye ederim (servisi daha yaygın).
  • Selamlar,
    Büyük bir ihtimalle oksijen snsöründür. Benim Kia sportage alanlar ve alcaklar, HONDA CRV veya Hyundai IX35 forumlarında yazdıklarımı okumanızı tavsiye ederim.
  • Yeni bir ayarla yanan arıza lambası söndü aracımın ve cuma günü kayseriye gidip pazar ankaraya döndüm , km de 27 kr yaktı aracım( 2,35 kr/lt )gazda.

Crv nin performansına gelince elmadagın rampasında od /off şekilde önünde çok kolay araç duramıyor lpg de iken, önemli olan uygun vitesi seçtirebilmek. ben son derece memnunum, ayrıca özel veya yetkili farketmez servisi de yaygın bence ,

tavsiye ederim temiz olanlarını
  • quote:

Yeni bir ayarla yanan arıza lambası söndü aracımın ve cuma günü kayseriye gidip pazar ankaraya döndüm , km de 27 kr yaktı aracım( 2,35 kr/lt )gazda.

Crv nin performansına gelince elmadagın rampasında od /off şekilde önünde çok kolay araç duramıyor lpg de iken, önemli olan uygun vitesi seçtirebilmek. ben son derece memnunum, ayrıca özel veya yetkili farketmez servisi de yaygın bence ,

tavsiye ederim temiz olanlarını

lpg ayarıyla mı çözüldü sorun?
  • arkadaşlar,

Bende 2003-2006 modellerine bakar oldum.
    2-3 sorum olacaktı cevaplarsanız sevirim..

1- ES / LS / ELEGANCE / EXECUTİVE gibi modelleri var aralarındaki farklar nelerdir?
    2- Forum bir arkadaş otomatik klimadan bahsetmiş. bu modellerde Otomatik klima var mı?
    3- 2003-2006 Modellerine Hız Sabitleyici sonradan takılabiliyormu? evetse maliyeti nedir?

aracın 2013 yılı vergisine baktım 7-11 Yaş (2007-2003) arası yıllık 1.040 TL. (520 TL.x 2 adet)

teşekkürler..
  • EXECUTİVE en fuıll olanı dijital klima deri hız sabitleyici var almışken bunu al derim ben aracı 39500 aldım bir iki ufak kazası oldu buna rağmen galeri 37000 veriyor diğerlerini bilmem ama makyajlı ve full kasa hem güzel hemde zarar ettirmez çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

EXECUTİVE en fuıll olanı dijital klima deri hız sabitleyici var almışken bunu al derim ben aracı 39500 aldım bir iki ufak kazası oldu buna rağmen galeri 37000 veriyor diğerlerini bilmem ama makyajlı ve full kasa hem güzel hemde zarar ettirmez çok fazla

sizinkisi kaç model ??

modeller arasındaki farklar nelerdir.
  • quote:

km de 27 kr yaktı aracım ( 2,35 kr/lt ) gazda.

ortalama yakıtlarını yazarmısınız?

lpg tank hacmi?
    dolu tank ile yapılan km.
    şehir içi?
    şehir dışı?
    Lpg Fiyatı?

teşekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 1 Ağustos 2013; 8:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

km de 27 kr yaktı aracım ( 2,35 kr/lt ) gazda.

ortalama yakıtlarını yazarmısınız?

lpg tank hacmi?
    dolu tank ile yapılan km.
    şehir içi?
    şehir dışı?
    Lpg Fiyatı?

teşekkurler..

Bu araçlar ortalama 27-33 krş yakıyor bu bilgi sizin için yeterli olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

EXECUTİVE en fuıll olanı dijital klima deri hız sabitleyici var almışken bunu al derim ben aracı 39500 aldım bir iki ufak kazası oldu buna rağmen galeri 37000 veriyor diğerlerini bilmem ama makyajlı ve full kasa hem güzel hemde zarar ettirmez çok fazla

sizinkisi kaç model ??

modeller arasındaki farklar nelerdir.

Benimki 2005 makyajlı en full olan model diğerlerini çok fazla kıyaslamadım ama hız sabitleyici deri döşeme dijital klima sis farı aklıma gelen ilk farklar.

• tipi de biraz kayık mı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

tipi de biraz kayık mı ne

tipine laf yok

ama daha şık denebilir
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.