Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih999

arkadaşlar 2004 2005 2006 model aracı olan arkadaşlar terra ve terra special arasındaki fark nedir.
    Araştırdım ama bulamadım

Araçlarımızın donanımlarını paylaşabilir miyiz.

Benim 2004 terra makyajlı kasa
    4 cam otomatik
    Analog klima
    Cd çalar
    4 airbag
    Gövde rengi ayna ve kapıkolları
    Elektrikli aynalar
    Yuvarlak sis lambası
    Kapaklı jant
    Terra sipesial bu kasalarda yok diye biliyorum ben bunlarda sol ve terra modeli var....Sollar daha donanımlı çelik jant ısıtmalı yan aynalar 8 hava yastığı dijital klima ..aklıma gelenler bunlar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Geçenlerde Jant aldık yanında ıvır zıvır çelik sibop gibi bir şey var Carre marka 15''inç resimlerini ilerleyen günlerde paylaşırım Araç siyah olduğu içinde Fazlasıyla şık durdu

Valla bende düşünmüyor değilim jant...Resimlerini paylaşırsanız iyi olur...Fiyat vb durumlarını yazarsanız iyi olur...Teşekkürler...

Jant Fiyatı 600TL + diğer ürünler 80 kağıt vardır
    çelik sibop kapağı, çalınmaya karşı bijon kilidi vsbir şeyler daha var adlarını tam bilmiyorum babam ilgilendi
    En kısa zamanda resimlerini yüklerim

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

15'' Jant taktırdık
    için ideal bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 29 Ağustos 2013; 3:04:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçenlerde Jant aldık yanında ıvır zıvır çelik sibop gibi bir şey var Carre marka 15''inç resimlerini ilerleyen günlerde paylaşırım Araç siyah olduğu içinde Fazlasıyla şık durdu

Valla bende düşünmüyor değilim jant...Resimlerini paylaşırsanız iyi olur...Fiyat vb durumlarını yazarsanız iyi olur...Teşekkürler...

Jant Fiyatı 600TL + diğer ürünler 80 kağıt vardır
    çelik sibop kapağı, çalınmaya karşı bijon kilidi vsbir şeyler daha var adlarını tam bilmiyorum babam ilgilendi
    En kısa zamanda resimlerini yüklerim

15'' Jant taktırdık
    için ideal bir model

Alıntıları Göster
    Corolla'da 2004-5-6-7 bu kasalar makyajlı olanlar yanılmıyorsam.

Bizimki 2007 Terra Paketi Baz paket değildir orta pakettir Özellikleri; Baz paket LİNEA'dır genelde bilmeyenler karıştırabiliyor

TERRA

-EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi
    -4 Airbag
    -Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakabilme mekanizması
    -Yükseklik ayarlı aktif gergili kuvvet kontrollü ön emniyet kemerleri
    -Isofix
    -Boyun zedelenme riskini en aza indiren ön koltuk yapısı (wıl)
    -Kaza anında katlanabilen direksiyon kolonu ve fren pedalı

-Klima
    -Yol bilgisayarı
    -Optitron gösterge paneli
    -Radyo-Cd çalar
    -Elektrikli ve sıkışma korumalı ön-arka camlar
    -Merkezi Kilit
    -Araç hızına duyarlı elektronik kontrollü direksiyon sistemi (emps)
    -Krom kaplı iç kapı kolları
    -İmmobilizer
    -Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    -Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon simidi
    -1/3 ve 2/3 katlanabilir arka koltuk (Linea pakette yok)
    -Koltuk arkası cepler
    -Far açık ve kontak anahtaru uyarı sistemi (sesli)
    -Emniyet kemeri uyarı sistemi (sürücü, ön yolcu için)
    -Gecikmeli sönen iç aydınlatma (Linea pakette yok)
    -Polen filtresi
    -Kilitli, aydınlatmalı, amortisörlü torpido gözü

-Ön sis farları (Linea pakette yok)
    -Krom çerçeveli ön ızgara
    -Yüksekliği ayarlanabilen multi reflektör farlar
    -Elektrik kumandalı Isıtmalı gövde renginde yan aynalar (sürücü tarafı çift açılı) (Linea pakette yok)
    -Ön spoiler
    -Gövde renginde tamponlar ve kapı kolları
    -Gövde renginde yan koruma çıtaları (Linea Pakette yok)
    -Zaman ayarlı fasılalı silecekler
    -İçeriden açılabilen bagaj ve yakıt deposu kapağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 22 Eylül 2013; 11:56:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar forumda e12 kasa corolla yani 2002 2007 kullanıcıları var fakat gruplaşamadık henüz, hem problemlere sorunlara çözüm hem muhabbet açısından böyle bi konu açmak istedim. Kullanan arkadaşlar yazarsa listeye ekleyebilirim.

1- Halleluja 1.6 2003 corolla Sedan Sol
    2- Geniusatplay 1.6 Terra HB 2006
    3- Gamlı Baykuş 1.6 sol hb 2005 AT SR
    4- taşkafa 2004 sedan sol
    5- myd 2005 Corolla HB sport
    6- beyaz002 2006 corolla D4D Terra HB
    7- asdzx 'ismail 2005 Corolla HB Sport A/T
    8- amisos55 2004 corolla sol
    9- ilker67 2004 Terra Sedan 92.000 km
    10- yükselvarlı 2004 sol
    11- kardeşen 2006 sol sedan
    12- eyyübi 1.6 Terra HB 2006
    13- pegasus33 2006 linea
    14- y_buruk 2006 terra special
    15- ahniz 2006 corolla hb dizel sol
    16- ahmt12345 2006 otomatik
    17- gvze09
    18- geotech 2004 terra
    19- massacre78 sol 2005
    20- OdorleSS 2004 sol
    21- metars82 2003 sol
    22- speedyDNA 2003 solhb
    23- KD69 2007 Siyah Terra Paket Corolla 1.4 D-4D MMT
    24- hozatkadastro 2006 corolla terra special lpg.
    25- hdhancom 2003 corolla sol
    26- Yandex 2004 corolla terra
    27- uisik34
    28- Altaylardan 2004 Sol HB
    29- hector-serdar 2004 1.6 SOL Sedan AT Siyah LPG
    30- kraliyet338 1.6 terra 2006 sedan
    31- seth86 2006 HB Terra / düz
    32- 2007 corolla sol hb 30bin km düz vites
    33- goblintag 2004 hb sol

Beni de yazın hocam.

2005 1.6 M/T Silver Grey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Arkadaşlar daha önce sormuştum sanırım ama yine sorayım...
    Sol modeli araçlarda dört cam da otomatik açma kapama tuşu var zaten. Fakat arabayı durdurup kilitlediğimizde pencereler açıksa açık kalıyor. Ya da arabaya binmeden önce uzaktan camları indirip arabanın içi serinledikten sonra arabaya binmeyi istiyorum. Bu bahsettiğim konu Opel Astranın 2004 modelinde bile mevcut. Bizim arabaya böyle bir sistem entegre edemiyor muyuz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama düzgün 2004-2006 otomatik bulamıyorum. 22bin lira hasar kaydı var ama fahiş fiyat çekmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: garfieldt

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama düzgün 2004-2006 otomatik bulamıyorum. 22bin lira hasar kaydı var ama fahiş fiyat çekmişler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendede 2003 sol sedan manuel zavoli lpg li mevcut .

Bakımlarını tanıdığım bir ustaya 20-30-40-50 lira ( yapılan işe göre ) işçilik verip yaptırıyorum.

motor yağı , şanzıman yağı , fren-debriyaj hidroliği , buji , fren balataları , yakıt-motor yağı-hava-polen filtreleri , V kayışı değişimi vb. için size tavsiyem öncelikle arabanızın kullanım klavuzundan bu sarf malzemelerinin spektlerini öğrenin sonrasında ise internetten en iyi markaları ( mümkünse orjinallerini ) alın ve tanıdığınız bir ustaya işçiliğini verip yaptırın.Yağını , suyunu , yakıtını koyun Toyota asla sizi yolda bırakmaz :)

Garantiniz bitmiş ise sakın yetkili servisleri zengin etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: feromon77

Arkadaşlar bendede 2003 sol sedan manuel zavoli lpg li mevcut .

Bakımlarını tanıdığım bir ustaya 20-30-40-50 lira ( yapılan işe göre ) işçilik verip yaptırıyorum.

motor yağı , şanzıman yağı , fren-debriyaj hidroliği , buji , fren balataları , yakıt-motor yağı-hava-polen filtreleri , V kayışı değişimi vb. için size tavsiyem öncelikle arabanızın kullanım klavuzundan bu sarf malzemelerinin spektlerini öğrenin sonrasında ise internetten en iyi markaları ( mümkünse orjinallerini ) alın ve tanıdığınız bir ustaya işçiliğini verip yaptırın.Yağını , suyunu , yakıtını koyun Toyota asla sizi yolda bırakmaz :)

Garantiniz bitmiş ise sakın yetkili servisleri zengin etmeyin.

Alıntıları Göster
    En kısa zamanda ilk mesajı düzenleyip kim var kim yok listeye eklerim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar forumda e12 kasa corolla yani 2002 2007 kullanıcıları var fakat gruplaşamadık henüz, hem problemlere sorunlara çözüm hem muhabbet açısından böyle bi konu açmak istedim. Kullanan arkadaşlar yazarsa listeye ekleyebilirim.

1- Halleluja 1.6 2003 corolla Sedan Sol
    2- Geniusatplay 1.6 Terra HB 2006
    3- Gamlı Baykuş 1.6 sol hb 2005 AT SR
    4- taşkafa 2004 sedan sol
    5- myd 2005 Corolla HB sport
    6- beyaz002 2006 corolla D4D Terra HB
    7- asdzx 'ismail 2005 Corolla HB Sport A/T
    8- amisos55 2004 corolla sol
    9- ilker67 2004 Terra Sedan 92.000 km
    10- yükselvarlı 2004 sol
    11- kardeşen 2006 sol sedan
    12- eyyübi 1.6 Terra HB 2006
    13- pegasus33 2006 linea
    14- y_buruk 2006 terra special
    15- ahniz 2006 corolla hb dizel sol
    16- ahmt12345 2006 otomatik
    17- gvze09
    18- geotech 2004 terra
    19- massacre78 sol 2005
    20- OdorleSS 2004 sol
    21- metars82 2003 sol
    22- speedyDNA 2003 solhb
    23- KD69 2007 Siyah Terra Paket Corolla 1.4 D-4D MMT
    24- hozatkadastro 2006 corolla terra special lpg.
    25- hdhancom 2003 corolla sol
    26- Yandex 2004 corolla terra
    27- uisik34
    28- Altaylardan 2004 Sol HB
    29- hector-serdar 2004 1.6 SOL Sedan AT Siyah LPG
    30- kraliyet338 1.6 terra 2006 sedan
    31- seth86 2006 HB Terra / düz
    32- 2007 corolla sol hb 30bin km düz vites
    33- goblintag 2004 hb sol

benide ekleyin hocam 2007 1.4 dizel sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Arkadaşlar daha önce sormuştum sanırım ama yine sorayım...
    Sol modeli araçlarda dört cam da otomatik açma kapama tuşu var zaten. Fakat arabayı durdurup kilitlediğimizde pencereler açıksa açık kalıyor. Ya da arabaya binmeden önce uzaktan camları indirip arabanın içi serinledikten sonra arabaya binmeyi istiyorum. Bu bahsettiğim konu Opel Astranın 2004 modelinde bile mevcut. Bizim arabaya böyle bir sistem entegre edemiyor muyuz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar orijinal teybi bozmak istemiyorum yol bigisayarı olduğu için
    ama teybimin mp3 çalmasınıda istiyorum CD veya USB farketmez
    www.trtuningshop.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.trtuningshop.com/K811,toyota.htm
    böyle bir sistem var
    ama memnun olmayanda çok bir fikriniz varmıdır yada öneri. iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

ama teybimin mp3 çalmasınıda istiyorum CD veya USB farketmezhttp://www.trtuningshop.com/K811,toyota.htm böyle bir sistem var

Şu an ben de böyle bir arayış içindeyim. Daha önce kullandığım 2007 Megane'ın cd çalarının arkasında aux çıkışı vardı, kablo bağlayarak sorunu 3 liraya halletmiştim. 2004 Corolla'da böyle bir sistem yok sanırım. Zaten cd çaları yerinden çıkarmak pek basit bir işlem gibi durmuyor. Alırsanız olumlu/olumsuz fikirlerinize açığız.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

quote:

ama teybimin mp3 çalmasınıda istiyorum CD veya USB farketmezhttp://www.trtuningshop.com/K811,toyota.htm böyle bir sistem var

Şu an ben de böyle bir arayış içindeyim. Daha önce kullandığım 2007 Megane'ın cd çalarının arkasında aux çıkışı vardı, kablo bağlayarak sorunu 3 liraya halletmiştim. 2004 Corolla'da böyle bir sistem yok sanırım. Zaten cd çaları yerinden çıkarmak pek basit bir işlem gibi durmuyor. Alırsanız olumlu/olumsuz fikirlerinize açığız.

:) inaşallah kısa zaman da halletmeye çalışacağım. buradan da paylaşırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

quote:

:) inaşallah kısa zaman da halletmeye çalışacağım. buradan da paylaşırım

Alıntıları Göster
    Ben de bekliyorum birinin taktırmasını...Burada fikirlerini paylaşırsa iyi olur.......

• last06 kullanıcısına yanıt
    +1
    bende de 2004 model corolla terra var
    eğer taktıran olursa resimler ile paylaşırsa güzel olur
  • quote:

O fiyata ben de alırım....:-) Al üstad al zarar etmezsin....

teşekkürler,bende öyle düşndüm ve aldım :) buda son hali .)
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: batuqdo

merhaba arkadaşlar yeni konu açamadığım için bu şekilde sormak zorunda kaldım, fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm 2005 model totoya corolla 1,6 terra HB otomatik araç var
    km: 238 binde sol ön çamurluk değişti,zamanında kaskodan komple boyatıldı ve yine farklı bir tarihte arka bagaj camı değişti.bu araç şirketimizde kullanılan bir araç olduğundan bunları biliyorum ve bakımları zamanında yapılmıştı. ayrıca şuan bazı yerlerinde ufak tefek sürtme ve çizikler mevcut.

şuan araç satılacak ve benim uygun fiyata alma ihtimalim var, şimdi sormak istediklerim şunlar.

daha önce 6-7 farklı honda kullandım ve hiç sorun yaşamadım bu toyota 238 binde olduğundan sorun yaşarmıyım ?
    arabayı zaman zman kendimde kullandım performans olarak hala başarılı.bakımları masraflımıdır ?
    arabayı 14-yada15 bin tl ye alcağım gerçekten kelepirmidir ?
    bu kmdeki aracı alıp uzun süre binebilirmiyim. ?
    alıp satmak istesem bu durumdaki bir toyotanın az çok piyasası nedir veya satabilirmiyim ?

fikirve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

buda güncel hali,)
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• exelance1248 kullanıcısına yanıt
    hocam ekleyin 2003 sol sedan manuel vites
  • quote:

Orijinalden alıntı: feromon77

hocam ekleyin 2003 sol sedan manuel vites
    Çok faça olmuş araç.... Allah kaza bela vermesin....
  • quote:

Çok faça olmuş araç.... Allah kaza bela vermesin....

Alıntıları Göster
    Herkese iyi forumlar,

Yılardır Renault peşinde koşan ve çevresindekine en az bir kere Renault aldıran ben, 29.08.2013 tarihinde 2006 model Corolla HB Sol 1.4 D4-D ile Toyota sahibi oldum. Olur olmaz bir hafta sonu süresince 800 km yol yaptım. Ortalama hızım 65Km/h olmak üzere yakıt ortalamam 4,2 Lt oldu. (Yol bilgisayarı verisidir. Daha çeyrek depo yakıt var.)

Satın aldığım araç tam 200 bin km'de ancak tek kişi tarafından kullanılmış, içinde sigara içilmemiş ve son yetkili servis kaydı 197 bin km de yapılmış. Araç sanayi sitesi görmemiş durumdadır.

Yakıt performansı muhteşem, tek kelime edecek bir nokta yok.
    Araç kesinlikle çok sessiz çalışıyor. İçeride motor sesi duymak için devri 3 bin ve üzerine taşımak gerekiyor ki bu da ekonomik sürüş olmuyor.
    Klima Auto modunda muhteşem çalışıyor.
    Araç ne kadar sıcak olursa olsun 3-5 dk içinde araç içerisinde tamamen serinlemektedir. Ayrıca klima fan sesi duyulmayacak kadar azdır.

Ancak benim aracıma has sorunlar sırası ile;
    1- Ön takım çok ses yapıyor. Bunun için birşey yapmadım.
    2- Şoför tarafındaki cam açma krikosu bir noktada takılıp ses yapıyor. Muhtemelen ilerleyen dönemde değişmesi gerekecek.
    3- Bagaj pandizotunu tutan iplerin uç kısımları kırılmış bagaj ile birlikte yükselmiyor. Yenilerinin bulunup alınması gerekiyor.
    4- Vites topuzu doğal olarak soyulmuş, değişmesi gerekiyor.
    5- Bagaj amortisörlerinin değişmesi gerekecek.
    6- Bir önceki sahibi Good Year Efficient Grip lastik takmış. Lastiklerden memnun kalmadım. Kışa doğru belki değiştiririm.
    7- Çakmak'tan telefon şarj etmeyi başaramadık. Çakmak çalışıyor denedim. Şarj aletleri de çalışıyordu :) Neyse akımını ölçtürmek gerekecek.
    8- Debriyaj oldukça sert debriyaj setini değiştirmem gerekecek.
    9- Fren pedalım biraz sert geldi bu normal midir? Bu konuda daha önce Toyota kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Araç Genel Olumsuzluklar
    1- Ses sistemi vasatın altında :) bunun için bir iyileştirme yapma planım var. Harici subwoofer koymadan orjinal yuvalara komponent takım yerleştirmek gibi.
    2- Radyo sinyallerini çok iyi takip edemiyor. Farklı bir araçla hiç kesilmeden radyo dinlerken benim aracımla bazı noktalarda hiç radyo frekansı yakalamadık.
    3- Optitron gösterge paneline alışamadım. Farları açınca gündüz güneş gözlüğü ile (Polarize Filtreli Gözlük) gündüz far yakmayı imkansız hale getiriyor.

Toyota dışında aklınıza gelebilecek her türlü marka ve model araç kullandım. Toyota hiç kullanmadım :) hayat işte.
    Böylelikle herkese Merhaba der ve güzel paylaşımlar temenni ederim.

Yukarıda bulunan yorumlarıma cevaplarınızı bekliyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: koroglunuray

Herkese iyi forumlar,

Yılardır Renault peşinde koşan ve çevresindekine en az bir kere Renault aldıran ben, 29.08.2013 tarihinde 2006 model Corolla HB Sol 1.4 D4-D ile Toyota sahibi oldum. Olur olmaz bir hafta sonu süresince 800 km yol yaptım. Ortalama hızım 65Km/h olmak üzere yakıt ortalamam 4,2 Lt oldu. (Yol bilgisayarı verisidir. Daha çeyrek depo yakıt var.)

Satın aldığım araç tam 200 bin km'de ancak tek kişi tarafından kullanılmış, içinde sigara içilmemiş ve son yetkili servis kaydı 197 bin km de yapılmış. Araç sanayi sitesi görmemiş durumdadır.

Araç kesinlikle çok sessiz çalışıyor. İçeride motor sesi duymak için devri 3 bin ve üzerine taşımak gerekiyor ki bu da ekonomik sürüş olmuyor.
    Araç ne kadar sıcak olursa olsun 3-5 dk içinde araç içerisinde tamamen serinlemektedir. Ayrıca klima fan sesi duyulmayacak kadar azdır.

2- Şoför tarafındaki cam açma krikosu bir noktada takılıp ses yapıyor. Muhtemelen ilerleyen dönemde değişmesi gerekecek.
    3- Bagaj pandizotunu tutan iplerin uç kısımları kırılmış bagaj ile birlikte yükselmiyor. Yenilerinin bulunup alınması gerekiyor.
    6- Bir önceki sahibi Good Year Efficient Grip lastik takmış. Lastiklerden memnun kalmadım. Kışa doğru belki değiştiririm.
    7- Çakmak'tan telefon şarj etmeyi başaramadık. Çakmak çalışıyor denedim. Şarj aletleri de çalışıyordu :) Neyse akımını ölçtürmek gerekecek.
    9- Fren pedalım biraz sert geldi bu normal midir? Bu konuda daha önce Toyota kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Araç Genel Olumsuzluklar
    1- Ses sistemi vasatın altında :) bunun için bir iyileştirme yapma planım var. Harici subwoofer koymadan orjinal yuvalara komponent takım yerleştirmek gibi.
    2- Radyo sinyallerini çok iyi takip edemiyor. Farklı bir araçla hiç kesilmeden radyo dinlerken benim aracımla bazı noktalarda hiç radyo frekansı yakalamadık.
    3- Optitron gösterge paneline alışamadım. Farları açınca gündüz güneş gözlüğü ile (Polarize Filtreli Gözlük) gündüz far yakmayı imkansız hale getiriyor.

Toyota dışında aklınıza gelebilecek her türlü marka ve model araç kullandım. Toyota hiç kullanmadım :) hayat işte.

Optitron gösterge paneliyle ilgili sorununuzu şu şekilde çözebilirsiniz. Kontak açık durumda farlarınızı yakın, gösterge üzerindeki km düğmesine ekranda düz çizgiler çıkana kadar basın. Düz çizgilerin sayısı far açık konumda aydınlatma seviyenizi gösterir. Basılı tutarak ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Imisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: koroglunuray

Herkese iyi forumlar,

Araç Genel Olumsuzluklar

Optitron gösterge paneliyle ilgili sorununuzu şu şekilde çözebilirsiniz. Kontak açık durumda farlarınızı yakın, gösterge üzerindeki km düğmesine ekranda düz çizgiler çıkana kadar basın. Düz çizgilerin sayısı far açık konumda aydınlatma seviyenizi gösterir. Basılı tutarak ayarlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    öntakımdan gelen sesler fren kaliper pimleri ile alakalı olabilir, uçlarına gres sürdürün veya çekiçle hafif şişirttirin ses kalmaz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.