Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Arkadaşlar ben de mp3 çalması için bir aparat bakıyorum ama... Benim araç 2005 1.6 sol modeli... Sizin taktırdığınız cihazda 1998-2004 yılları arası yazıyor. Sanırım benim cd çalara uymuyor. Başka önerebileceğiniz bir şeyler var mı? ebaydan baktım ama Zemex lite diye bir şey gördüm fakat ayrıntılı bir fotoğraf eklenmemiş...,

Multimedia tarzında cd çaların yerine takabileceğim fakat yol bilgisayarı kumanda tuşlarını da aktif olarak kullanabileceğim, güvenebileceğim uygun fiyatlı adam akıllı bir cihaz bulsam aslında direkt onu taktıracağım. 600 lira civarında böyle bir cihaz taktıran arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum...

Kardes benim arabada 2007 model
    Senin aradigin tamda bu 600tl vermeye gerek yok
    Teyplerimiz aynı alacağın zaman telefonda yada maille aracın marka modeli ni belirt onlar senin araca göre olanı göre gonderecekler. Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım hocam zaten cd çalarlar da aynı. Siz kaç liraya almıştınız? Sadece arka kablosunu uygun sokete takmak yetiyor mu?
  • Bugün ben de aldım bakalım (mp3 çalma adaptöründen)...
  • quote:

Bugün ben de aldım bakalım (mp3 çalma adaptöründen)...

Mümkünse tecrübelerinizi paylaşın...Foto bile çekin....

• quote:

Anladım hocam zaten cd çalarlar da aynı. Siz kaç liraya almıştınız? Sadece arka kablosunu uygun sokete takmak yetiyor mu?

ben 130 tl ye almıştım 25 tl de taktırdım.
    aracın teybini eğer bilmiyorsanız sökmeniz çok zor çünkü tüm göğüs çıkıyor. arkasına takıp çalıştırıyoruz
  • 2007 Corolla var bende de.Araçtan çok memnunuz ama bir kaç eksikliği olduğu için ona yapacağımız masraf ile sorunsuz bir focus alalım dedik.Dün satılık bir focus gördük.Temizdi araç.Bakmaya gittik ama olmadı ya.Biz alışmışız japona.Son 3 aracımız japondu hep.Corolla ile devam.

O değil de şu aparat çok iyimiş.Şimdi sipariş geçtim.Gelince taktırayım hemen.En büyük ihtiyacım oydu.
  • Ben de 2006 corolla 1.4 d-4d terra sahibiyim. Mayıs ayında aldım aracı. Yaz boyu izmir-kuşadası-manisa üçgeninde mekik dokudum adeta. Araç müthiş konforlu, rahat bir kullanımı var, iç hacmi geniş -özellikle bagaj-, yakıt performansı harika... İstediğim gibi çıkmasından dolayı çok memnunum. Japonlar yapıyor hakikaten.

Araç arayanlara tavsiye ederim. Özellikle türkiye şartlarına bakarsak.
  • Bugün kargodan adaptörü aldım. Site üzerinden kargo ücretini ödemiştim fakat kargoyu ödemeli göndermişler :( Neyse diyerek aldım... Niğde de bu işlerden anlayan bir kaç yer var zaten oraya gittim. Cihazı klima tuşlarının altındaki kapaklı gözün içerisine konulmasını istedim, sorunsuz şekilde hallettik. Cd çalar tuşuna 1 kez basarsanız cd ye 2. kez basınca adaptördeki şarkıya geçiyor. Ekranda CD 1 - X şeklinde şarkı adı yazıyor. Normal cd çalar gibi parçaları direksiyondaki tuşlardan da değiştirebiliyorsunuz. Ben sandisk in 16 gb lık usb belleğine 7-8 parça atmıştım denemek için sorunsuzca okudu. Bana maliyetine gelirsek:
    136.50 siteye ödedim 6 lirada kargocu aldı 25 lirada montaja ödedim... Toplam 167.5 Lira.. Eğer gps cihazım, park sensörü ve arabada kamera olmasaydı kesinlikle 600 lira verip uyumlu bir multimedia cihazı alırdım. Bu şekilde uğraşmazdım. Neyse en azından cd yapma derdinden kurtuldum :)
    Bu arada şarkılarda ID Tag mevcuttu fakat ekranda şarkı isimlerini göremedim. Şarkı isimlerinin ekrana çıkmasını nasıl sağlıyoruz acaba?

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 30 Ekim 2013; 13:38:22 >

• quote:

Bugün kargodan adaptörü aldım. Site üzerinden kargo ücretini ödemiştim fakat kargoyu ödemeli göndermişler :( Neyse diyerek aldım... Niğde de bu işlerden anlayan bir kaç yer var zaten oraya gittim. Cihazı klima tuşlarının altındaki kapaklı gözün içerisine konulmasını istedim, sorunsuz şekilde hallettik. Cd çalar tuşuna 1 kez basarsanız cd ye 2. kez basınca adaptördeki şarkıya geçiyor. Ekranda CD 1 - X şeklinde şarkı adı yazıyor. Normal cd çalar gibi parçaları direksiyondaki tuşlardan da değiştirebiliyorsunuz. Ben sandisk in 16 gb lık usb belleğine 7-8 parça atmıştım denemek için sorunsuzca okudu. Bana maliyetine gelirsek:
    136.50 siteye ödedim 6 lirada kargocu aldı 25 lirada montaja ödedim... Toplam 167.5 Lira.. Eğer gps cihazım, park sensörü ve arabada kamera olmasaydı kesinlikle 600 lira verip uyumlu bir multimedia cihazı alırdım. Bu şekilde uğraşmazdım. Neyse en azından cd yapma derdinden kurtuldum :)
    Bu arada şarkılarda ID Tag mevcuttu fakat ekranda şarkı isimlerini göremedim. Şarkı isimlerinin ekrana çıkmasını nasıl sağlıyoruz acaba?

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

MP3 TAG İSİMLİ programla gözükmesini sağlayabilirsiniz
    nasıl yapıldığı önceki sayfalarda vehttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=60110696&mpage=5 burada mevcut
    hayırlı olsun tekrardan. Sadece usb değilde hafıza kartı ile çok daha iyi performans alırsınız bilginize.

• Benim tüm mp3 lerde idtag var zaten. Winamp üzerinden otomatik etiketleme yapmıştım hepsini. Mp3tag programında da tüm dosyalar üzerinde isimler albümler vs. gözüküyor...
    Usb diskin okuma hızı yeterli geldiği için performansa ihtiyaç yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Benim tüm mp3 lerde idtag var zaten. Winamp üzerinden otomatik etiketleme yapmıştım hepsini. Mp3tag programında da tüm dosyalar üzerinde isimler albümler vs. gözüküyor...
    Usb diskin okuma hızı yeterli geldiği için performansa ihtiyaç yok diye düşünüyorum.

hocam idtag illaki vardır ama ID3v1 şeklinde olması gerkiyor isimleri görebilmeniz için
    dönüştürmeniz gerekiyor.
    USB için şarkı atlamalar çalmamalar veya klasör değiştirmede sorunlar yaşanabiliyor. yaklaşık 8 farkılı usb denedim
    hafıza kartı ile bayramda 2000 km yol yaptım hiç takılmadı. tabiki cihaz farkıda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

Benim tüm mp3 lerde idtag var zaten. Winamp üzerinden otomatik etiketleme yapmıştım hepsini. Mp3tag programında da tüm dosyalar üzerinde isimler albümler vs. gözüküyor...

hocam idtag illaki vardır ama ID3v1 şeklinde olması gerkiyor isimleri görebilmeniz için
    dönüştürmeniz gerekiyor.
    USB için şarkı atlamalar çalmamalar veya klasör değiştirmede sorunlar yaşanabiliyor. yaklaşık 8 farkılı usb denedim
    hafıza kartı ile bayramda 2000 km yol yaptım hiç takılmadı. tabiki cihaz farkıda olabilir.

Mp3tag da etiketler genelde v2.3 olarak gözüküyor fakat parantez içinde id3v1 de yazıyor. Yine de dönüştürmem gerekiyor mu? Bu program aracılığı ile versiyon dönüşümünü nasıl yapacağız? Dönüştür (Etiket-->Etiket) dediğimde title falan yazıyor anlamadım birşey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

dönüştürmeniz gerekiyor.

Mp3tag da etiketler genelde v2.3 olarak gözüküyor fakat parantez içinde id3v1 de yazıyor. Yine de dönüştürmem gerekiyor mu? Bu program aracılığı ile versiyon dönüşümünü nasıl yapacağız? Dönüştür (Etiket-->Etiket) dediğimde title falan yazıyor anlamadım birşey.

PROGRAMI KURDUKTAN SONRA TÜM MP3 LERİNİZİ KOPYALIYORSUNUZ HEPSİNİ SEÇİP SAĞ TUŞ DÖNÜŞTÜR VE DOSYA ADI>etiketi seçip title yi gösteriyoruz kendisi dönüştürmeye başlıyor. dönüştürdükten sonra istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken türkçe harfler malesef olmuyor. ya tek tek şarkının ismini değiştireceksiniz yada benim gibi olduğu bırakacaksınız

• Teşekkür ederim, usb ye kopyalayıp deneyeyim bakalım gösterecek mi
  • Şimdi denedim şarkı isimlerinin bazen gösteriyor bazen göstermiyor. Tabi arada diğer tuşlarla uğraşırken mi gidip geldi anlamadım. Usb diskin içine 2 tane de farklı klasör oluşturmuştum. Klasörleri gösteremedim...
  • quote:

Şimdi denedim şarkı isimlerinin bazen gösteriyor bazen göstermiyor. Tabi arada diğer tuşlarla uğraşırken mi gidip geldi anlamadım. Usb diskin içine 2 tane de farklı klasör oluşturmuştum. Klasörleri gösteremedim...

1 VE 2 NUMARALI TUŞLARLA klasorler arası geçiş yapabilirsin.
    ama tekrar tavsiye ediyorum hafıza kartı kullanın.
  • Denemiştim olmamıştı, tekrar arabaya binince bakarım artık. Usb den dolayı klasör geçişleri olmuyor olabilir mi?
    Hb den bir tane daha aynı usb bellekten sipariş etmiştim günlük işlerimde kullanırım diye fakat böyle bir durum olunca bari onu iptal edeyim de sd kart siparişi vereyim diye siteye girdim adamlar anında kargoya vermişler. Başka zaman 10 günde göndermezler :)
  • slm arkadaşlar 2003 sol benide yazın
    cok aradım burasını sonunda buldum
  • Bu arada corallami yeni aldim sizi sorularimla yormaya hazirlaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi forumlar,
    eski bir corolla kullanıcısı olarak yeniden aranızdayım.
    2006 model corolla hb sol manuel gümüş gri,
    benide aranıza kabül edin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.