Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar forumda e12 kasa corolla yani 2002 2007 kullanıcıları var fakat gruplaşamadık henüz, hem problemlere sorunlara çözüm hem muhabbet açısından böyle bi konu açmak istedim. Kullanan arkadaşlar yazarsa listeye ekleyebilirim.

1- Halleluja 1.6 2003 corolla Sedan Sol
    2- Geniusatplay 1.6 Terra HB 2006
    3- Gamlı Baykuş 1.6 sol hb 2005 AT SR
    4- taşkafa 2004 sedan sol
    5- myd 2005 Corolla HB sport
    6- beyaz002 2006 corolla D4D Terra HB
    7- asdzx 'ismail 2005 Corolla HB Sport A/T
    8- amisos55 2004 corolla sol
    9- ilker67 2004 Terra Sedan 92.000 km
    10- yükselvarlı 2004 sol
    11- kardeşen 2006 sol sedan
    12- eyyübi 1.6 Terra HB 2006
    13- pegasus33 2006 linea
    14- y_buruk 2006 terra special
    15- ahniz 2006 corolla hb dizel sol
    16- ahmt12345 2006 otomatik
    17- gvze09
    18- geotech 2004 terra
    19- massacre78 sol 2005
    20- OdorleSS 2004 sol
    21- metars82 2003 sol
    22- speedyDNA 2003 solhb
    23- KD69 2007 Siyah Terra Paket Corolla 1.4 D-4D MMT
    24- hozatkadastro 2006 corolla terra special lpg.
    25- hdhancom 2003 corolla sol
    26- Yandex 2004 corolla terra
    27- uisik34
    28- Altaylardan 2004 Sol HB
    29- hector-serdar 2004 1.6 SOL Sedan AT Siyah LPG
    30- kraliyet338 1.6 terra 2006 sedan
    31- seth86 2006 HB Terra / düz
    32- 2007 corolla sol hb 30bin km düz vites
    33- goblintag 2004 hb sol

herkese iyi forumlar,
    eski bir corolla kullanıcısı olarak yeniden aranızdayım.
    2006 model corolla hb d4d sol manuel gümüş gri,
    benide aranıza kabül edin lütfen.

• Evwt arkadaslar toyotasa alarm var aracimdamda ama calismiyo nasil aktif ederim bilen birisi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Evwt arkadaslar toyotasa alarm var aracimdamda ama calismiyo nasil aktif ederim bilen birisi varmi
    Arkadaşlar aldığım mp3 çalma adaptörüne sd kartta taktım usb de taktım fakat klasör içerisindeki şarkıları okumuyor... Tüm tuşları tek tek denedim. Önceki sayfada 1 ve 2 tuşları ile olabileceği yazıyordu ama klasörler hiç gözükmüyor bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Arkadaşlar aldığım mp3 çalma adaptörüne sd kartta taktım usb de taktım fakat klasör içerisindeki şarkıları okumuyor... Tüm tuşları tek tek denedim. Önceki sayfada 1 ve 2 tuşları ile olabileceği yazıyordu ama klasörler hiç gözükmüyor bile...

Alıntıları Göster
    muhtemelen kendi sorumun yanıtını kendim buldum...

• quote:

Bugün kargodan adaptörü aldım. Site üzerinden kargo ücretini ödemiştim fakat kargoyu ödemeli göndermişler :( Neyse diyerek aldım... Niğde de bu işlerden anlayan bir kaç yer var zaten oraya gittim. Cihazı klima tuşlarının altındaki kapaklı gözün içerisine konulmasını istedim, sorunsuz şekilde hallettik. Cd çalar tuşuna 1 kez basarsanız cd ye 2. kez basınca adaptördeki şarkıya geçiyor. Ekranda CD 1 - X şeklinde şarkı adı yazıyor. Normal cd çalar gibi parçaları direksiyondaki tuşlardan da değiştirebiliyorsunuz. Ben sandisk in 16 gb lık usb belleğine 7-8 parça atmıştım denemek için sorunsuzca okudu. Bana maliyetine gelirsek:
    136.50 siteye ödedim 6 lirada kargocu aldı 25 lirada montaja ödedim... Toplam 167.5 Lira.. Eğer gps cihazım, park sensörü ve arabada kamera olmasaydı kesinlikle 600 lira verip uyumlu bir multimedia cihazı alırdım. Bu şekilde uğraşmazdım. Neyse en azından cd yapma derdinden kurtuldum :)
    Bu arada şarkılarda ID Tag mevcuttu fakat ekranda şarkı isimlerini göremedim. Şarkı isimlerinin ekrana çıkmasını nasıl sağlıyoruz acaba?

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

Üstad adaptörden ben de almayı düşünüyorum ama acaba hangi siteden aldınız çünkü hb, h al gibi stelerde 200 lü fiyatlar var....Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Bugün kargodan adaptörü aldım. Site üzerinden kargo ücretini ödemiştim fakat kargoyu ödemeli göndermişler :( Neyse diyerek aldım... Niğde de bu işlerden anlayan bir kaç yer var zaten oraya gittim. Cihazı klima tuşlarının altındaki kapaklı gözün içerisine konulmasını istedim, sorunsuz şekilde hallettik. Cd çalar tuşuna 1 kez basarsanız cd ye 2. kez basınca adaptördeki şarkıya geçiyor. Ekranda CD 1 - X şeklinde şarkı adı yazıyor. Normal cd çalar gibi parçaları direksiyondaki tuşlardan da değiştirebiliyorsunuz. Ben sandisk in 16 gb lık usb belleğine 7-8 parça atmıştım denemek için sorunsuzca okudu. Bana maliyetine gelirsek:
    136.50 siteye ödedim 6 lirada kargocu aldı 25 lirada montaja ödedim... Toplam 167.5 Lira.. Eğer gps cihazım, park sensörü ve arabada kamera olmasaydı kesinlikle 600 lira verip uyumlu bir multimedia cihazı alırdım. Bu şekilde uğraşmazdım. Neyse en azından cd yapma derdinden kurtuldum :)
    Bu arada şarkılarda ID Tag mevcuttu fakat ekranda şarkı isimlerini göremedim. Şarkı isimlerinin ekrana çıkmasını nasıl sağlıyoruz acaba?

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

Üstad adaptörden ben de almayı düşünüyorum ama acaba hangi siteden aldınız çünkü hb, h al gibi stelerde 200 lü fiyatlar var....Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Bu siteden aldım hocam:
    www.trtuningshop.com
    Kpl Grup Ltd. Şti
    http://www.trtuningshop.com

• quote:

Bu siteden aldım hocam:
    www.trtuningshop.com
    Kpl Grup Ltd. Şti
    http://www.trtuningshop.com
    EVET bende oradan aldım. hafıza kartı ile kullanmanı tavsiye ederim

Ayrıca arkadaşlar aracımın 10.000 bakımını farklı bir yer olsun nerede yaptırayım derken YENİ DÖRTNAL TOYOTA ÖZEL servisi tavsiye edildiğini gördüm
    Babamı ikna etmek zor olsada en fazla yaptırmayız çıkarız dedim ve gittim.İlk defa gittiğim yer olunca tedirginlik vardı açıkçası fiyat vs.
    Ankarada kesinlikle tavsiyemdir. Bilgisayarla mmt şanzıman kontrolü, test sürüşü, değişmiş olmasına rağmen balata kontrolü, her sorduğuma cevap vermeleri ve temiz işçiliğiyle
    hoşuma gitti. eski ustamızlada aynı parayı aldı. Bilmiyorum ilk defa gidişimdenmidir, yoksa biraz serbest zamana dek gelmesindenmidir (çünkü randevu alınıyormuş kalabalık olduğu için ben direk gittim) çok ilgilendiler.
    Belki arayış içerisinde olan varsa faydalansın diye paylaştım.

• quote:

Kardes hafiza kartinin icine attigin sarkilarin formati ne hangi formatlari destekliyor bilgin varsa paylasirmisim

• quote:

quote:

Kardes hafiza kartinin icine attigin sarkilarin formati ne hangi formatlari destekliyor bilgin varsa paylasirmisim

Alıntıları Göster
    Mp3 formatında attım. Farklı formatları destekliyor mu bilmiyorum. Kullanım klavuzuna bakıp farklı formatları destekliyorsa haber ederim.

• ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Sagolasin karses bu yeterli bende aldim ama benimkinin klavuzu ingilizce bisey anlamadim bu yeterli oldu

• quote:

Sagolasin karses bu yeterli bende aldim ama benimkinin klavuzu ingilizce bisey anlamadim bu yeterli oldu

arkadaşlar mp3 lerinizi klasör içerisine atıyorsunuz değilmi?
    CD01
    CD02
    CD03
    ...
    şeklinde
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben yapamadım henüz şimdi deneyip cevap yazarım
    kardeş beninm yaptıgım şeklianlatıyorum hafıza kartını fat 32 olarak biçimlendirdim sonra CD01 CD02 .. dosya acıp içine mp3 formatındaki şarkıları attım sorun cıkmadı cok güzel calmaya başladı
  • quote:

kardeş beninm yaptıgım şeklianlatıyorum hafıza kartını fat 32 olarak biçimlendirdim sonra CD01 CD02 .. dosya acıp içine mp3 formatındaki şarkıları attım sorun cıkmadı cok güzel calmaya başladı

TAMAM sorun yok
    güle güle kullan
    şarkı isimlerini yazmıyo malasef mp3 tag indirip şarkı isimlerini degiştirdim ama tık yok bi yerden ayarı falanmı var acaba
  • quote:

şarkı isimlerini yazmıyo malasef mp3 tag indirip şarkı isimlerini degiştirdim ama tık yok bi yerden ayarı falanmı var acaba

şarkı isimlerini değil başlıklarını değiştirmen lazım... yukarıda ben sormuştum anlatmıştı arkadaş...
  • quote:

dönüştürmen gerekiyor daha önceki sayfalarda anlatmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

dönüştürmen gerekiyor daha önceki sayfalarda anlatmıştım

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır işyeri işlemleri için toyota corolla hb 2006 benzinli oto. vites. araç kullanıyorum.
    Geçen gün migrostan aldığıım çakmaklık telefon şarj aleti sağolsun ucu çakmaklığın içinde kaldı ve sanırım oluşan bir kısa devre ile teyp ve orta konsoldaki göstergeler gitti.

Teyp artık açılmıyor.
    Yan aynaları kumanda edemiyorum. Orta konsolda bulunan Saat ve klima göstergesi çalışmıyor. arka cam resiztance düğme ışığı yanmıyor. Ancak ilginçtir ki klimayı çalıştırabiliyorum ekran olmasada.

bu durumda siorta atmış/yanmış olabilir diye düşündüm.
    bu araçta sigorta kutusu nerede bulunur. Birde şema ve sigorta numaralarına nasıl ulaşabilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Keyifli Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 18 Kasım 2013; 13:03:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır işyeri işlemleri için toyota corolla hb 2006 benzinli oto. vites. araç kullanıyorum.
    Geçen gün migrostan aldığıım çakmaklık telefon şarj aleti sağolsun ucu çakmaklığın içinde kaldı ve sanırım oluşan bir kısa devre ile teyp ve orta konsoldaki göstergeler gitti.

Teyp artık açılmıyor.
    Yan aynaları kumanda edemiyorum. Orta konsolda bulunan Saat ve klima göstergesi çalışmıyor. arka cam resiztance düğme ışığı yanmıyor. Ancak ilginçtir ki klimayı çalıştırabiliyorum ekran olmasada.

bu durumda siorta atmış/yanmış olabilir diye düşündüm.
    bu araçta sigorta kutusu nerede bulunur. Birde şema ve sigorta numaralarına nasıl ulaşabilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Keyifli Forumlar.

Alıntıları Göster
    Sigortalar ön kaputu açınca sağ tarafta mevcut. Yüzde 99 sigorta atmıştır. Arabanın klavuzu varsa orada gösteriyor.

• ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Sigorta attiysa yenilemek mi lazim cikarip geri takmak mi lazim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.