Bildirim
2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Evwt arkadaslar toyotasa alarm var aracimdamda ama calismiyo nasil aktif ederim bilen birisi varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar aldığım mp3 çalma adaptörüne sd kartta taktım usb de taktım fakat klasör içerisindeki şarkıları okumuyor... Tüm tuşları tek tek denedim. Önceki sayfada 1 ve 2 tuşları ile olabileceği yazıyordu ama klasörler hiç gözükmüyor bile...quote:
Orijinalden alıntı: aksaraylı1903
Evwt arkadaslar toyotasa alarm var aracimdamda ama calismiyo nasil aktif ederim bilen birisi varmi -
muhtemelen kendi sorumun yanıtını kendim buldum...quote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
Arkadaşlar aldığım mp3 çalma adaptörüne sd kartta taktım usb de taktım fakat klasör içerisindeki şarkıları okumuyor... Tüm tuşları tek tek denedim. Önceki sayfada 1 ve 2 tuşları ile olabileceği yazıyordu ama klasörler hiç gözükmüyor bile...
Alıntıları Göster
-
-
Bu siteden aldım hocam:quote:
Orijinalden alıntı: last06quote:
Bugün kargodan adaptörü aldım. Site üzerinden kargo ücretini ödemiştim fakat kargoyu ödemeli göndermişler :( Neyse diyerek aldım... Niğde de bu işlerden anlayan bir kaç yer var zaten oraya gittim. Cihazı klima tuşlarının altındaki kapaklı gözün içerisine konulmasını istedim, sorunsuz şekilde hallettik. Cd çalar tuşuna 1 kez basarsanız cd ye 2. kez basınca adaptördeki şarkıya geçiyor. Ekranda CD 1 - X şeklinde şarkı adı yazıyor. Normal cd çalar gibi parçaları direksiyondaki tuşlardan da değiştirebiliyorsunuz. Ben sandisk in 16 gb lık usb belleğine 7-8 parça atmıştım denemek için sorunsuzca okudu. Bana maliyetine gelirsek:
136.50 siteye ödedim 6 lirada kargocu aldı 25 lirada montaja ödedim... Toplam 167.5 Lira.. Eğer gps cihazım, park sensörü ve arabada kamera olmasaydı kesinlikle 600 lira verip uyumlu bir multimedia cihazı alırdım. Bu şekilde uğraşmazdım. Neyse en azından cd yapma derdinden kurtuldum :)
Bu arada şarkılarda ID Tag mevcuttu fakat ekranda şarkı isimlerini göremedim. Şarkı isimlerinin ekrana çıkmasını nasıl sağlıyoruz acaba?
Üstad adaptörden ben de almayı düşünüyorum ama acaba hangi siteden aldınız çünkü hb, h al gibi stelerde 200 lü fiyatlar var....Teşekkürler...
Alıntıları Göster
-
EVET bende oradan aldım. hafıza kartı ile kullanmanı tavsiye ederimquote:
Bu siteden aldım hocam:
Ayrıca arkadaşlar aracımın 10.000 bakımını farklı bir yer olsun nerede yaptırayım derken YENİ DÖRTNAL TOYOTA ÖZEL servisi tavsiye edildiğini gördüm
Babamı ikna etmek zor olsada en fazla yaptırmayız çıkarız dedim ve gittim.İlk defa gittiğim yer olunca tedirginlik vardı açıkçası fiyat vs.
Ankarada kesinlikle tavsiyemdir. Bilgisayarla mmt şanzıman kontrolü, test sürüşü, değişmiş olmasına rağmen balata kontrolü, her sorduğuma cevap vermeleri ve temiz işçiliğiyle
hoşuma gitti. eski ustamızlada aynı parayı aldı. Bilmiyorum ilk defa gidişimdenmidir, yoksa biraz serbest zamana dek gelmesindenmidir (çünkü randevu alınıyormuş kalabalık olduğu için ben direk gittim) çok ilgilendiler.
Belki arayış içerisinde olan varsa faydalansın diye paylaştım.
-
quote:
Arkadaşlar aldığım mp3 çalma adaptörüne sd kartta taktım usb de taktım fakat klasör içerisindeki şarkıları okumuyor... Tüm tuşları tek tek denedim. Önceki sayfada 1 ve 2 tuşları ile olabileceği yazıyordu ama klasörler hiç gözükmüyor bile...
Kardes hafiza kartinin icine attigin sarkilarin formati ne hangi formatlari destekliyor bilgin varsa paylasirmisim
Mp3 formatında attım. Farklı formatları destekliyor mu bilmiyorum. Kullanım klavuzuna bakıp farklı formatları destekliyorsa haber ederim.quote:
Orijinalden alıntı: aksaraylı1903quote:
Kardes hafiza kartinin icine attigin sarkilarin formati ne hangi formatlari destekliyor bilgin varsa paylasirmisim
Alıntıları Göster
-
Sagolasin karses bu yeterli bende aldim ama benimkinin klavuzu ingilizce bisey anlamadim bu yeterli oldu
quote:
Sagolasin karses bu yeterli bende aldim ama benimkinin klavuzu ingilizce bisey anlamadim bu yeterli oldu
arkadaşlar mp3 lerinizi klasör içerisine atıyorsunuz değilmi?
CD01
CD02
CD03
...
şeklinde -
kardeş ben yapamadım henüz şimdi deneyip cevap yazarım -
kardeş beninm yaptıgım şeklianlatıyorum hafıza kartını fat 32 olarak biçimlendirdim sonra CD01 CD02 .. dosya acıp içine mp3 formatındaki şarkıları attım sorun cıkmadı cok güzel calmaya başladı -
quote:
kardeş beninm yaptıgım şeklianlatıyorum hafıza kartını fat 32 olarak biçimlendirdim sonra CD01 CD02 .. dosya acıp içine mp3 formatındaki şarkıları attım sorun cıkmadı cok güzel calmaya başladı
TAMAM sorun yok
güle güle kullan -
şarkı isimlerini yazmıyo malasef mp3 tag indirip şarkı isimlerini degiştirdim ama tık yok bi yerden ayarı falanmı var acaba -
quote:
şarkı isimlerini yazmıyo malasef mp3 tag indirip şarkı isimlerini degiştirdim ama tık yok bi yerden ayarı falanmı var acaba
şarkı isimlerini değil başlıklarını değiştirmen lazım... yukarıda ben sormuştum anlatmıştı arkadaş... -
quote:
şarkı isimlerini yazmıyo malasef mp3 tag indirip şarkı isimlerini degiştirdim ama tık yok bi yerden ayarı falanmı var acaba
dönüştürmen gerekiyor daha önceki sayfalarda anlatmıştım -
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır işyeri işlemleri için toyota corolla hb 2006 benzinli oto. vites. araç kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: exelance1248quote:
dönüştürmen gerekiyor daha önceki sayfalarda anlatmıştım
Alıntıları Göster
Geçen gün migrostan aldığıım çakmaklık telefon şarj aleti sağolsun ucu çakmaklığın içinde kaldı ve sanırım oluşan bir kısa devre ile teyp ve orta konsoldaki göstergeler gitti.
Teyp artık açılmıyor.
Yan aynaları kumanda edemiyorum. Orta konsolda bulunan Saat ve klima göstergesi çalışmıyor. arka cam resiztance düğme ışığı yanmıyor. Ancak ilginçtir ki klimayı çalıştırabiliyorum ekran olmasada.
bu durumda siorta atmış/yanmış olabilir diye düşündüm.
bu araçta sigorta kutusu nerede bulunur. Birde şema ve sigorta numaralarına nasıl ulaşabilirim.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Keyifli Forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 18 Kasım 2013; 13:03:55 >
-
Sigortalar ön kaputu açınca sağ tarafta mevcut. Yüzde 99 sigorta atmıştır. Arabanın klavuzu varsa orada gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: nohackmove
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır işyeri işlemleri için toyota corolla hb 2006 benzinli oto. vites. araç kullanıyorum.
Geçen gün migrostan aldığıım çakmaklık telefon şarj aleti sağolsun ucu çakmaklığın içinde kaldı ve sanırım oluşan bir kısa devre ile teyp ve orta konsoldaki göstergeler gitti.
Teyp artık açılmıyor.
Yan aynaları kumanda edemiyorum. Orta konsolda bulunan Saat ve klima göstergesi çalışmıyor. arka cam resiztance düğme ışığı yanmıyor. Ancak ilginçtir ki klimayı çalıştırabiliyorum ekran olmasada.
bu durumda siorta atmış/yanmış olabilir diye düşündüm.
bu araçta sigorta kutusu nerede bulunur. Birde şema ve sigorta numaralarına nasıl ulaşabilirim.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Keyifli Forumlar.
Alıntıları Göster
-
Sigorta attiysa yenilemek mi lazim cikarip geri takmak mi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X