Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigorta atmışsa içerisindeki bağlantı teli kopmuştur ve sigortanın kendisi de kırılmış/çatlamış olabilir. Sigorta kutusunun olduğu yerde boşta duran yedek sigortalarda mevcuttur. Eğer uygun sigorta mevcutsa oradan yoksa da bir oto elektrikçiden değiştirin derim. Çok ucuzdur. Fazla para vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 18 Kasım 2013; 13:41:12 >
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    anladım gün içerisinde sanayiden geçicektim zaten bir ara uprarım elektrikçiye.
    peki bahsettiğim orta konsol göstergeleri, teyp ve yan ayna kumandası tek bir sigortaya mı bağlıdır acaba?
  • Muhtemelen aynidir hangi devre hangi sigortaya bagli kitapcikta mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

anladım gün içerisinde sanayiden geçicektim zaten bir ara uprarım elektrikçiye.
    peki bahsettiğim orta konsol göstergeleri, teyp ve yan ayna kumandası tek bir sigortaya mı bağlıdır acaba?

Aynısı çakmağa fm transmitter taktığımda benim aracıma da oldu. Toyota servise gitmiştim kaputu açtılar, yedek sigortayı alıp eskisiyle değiştirdiler ve sorun halloldu.
  • teşekkürler fırsat bulamadım bi türlü kaputu açmaya perşembe günü halledicem artık
  • 2007 Corolla 4d sol plus line
  • ne maceraydı ama orta konsol sigortaları meğer direksiyonun yanındaki kapaktaymis. Bp personeli sagolsun bosta duran 33 nolu (15A) sigorta ile sorunu cozduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 19 Kasım 2013; 23:31:35 >
  • Benim de bir ara cd calar calismamisti oradaki sigortalara da bakmistik. Neyse halletmissiniz gecmis olsun.

• iyi günler arkadaşlar aracımın arka cam buz çözücüsü çalışmıyor
    bunun sigortası hangisidir.nerededir acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor. aracın kitapçığında bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

iyi günler arkadaşlar aracımın arka cam buz çözücüsü çalışmıyor
    bunun sigortası hangisidir.nerededir acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor. aracın kitapçığında bulamadım

Evet büyük ihtimal sigortadandır.....
  • Arkadaşlar bugün audio aparatından ben de aldım ve saolsun AKSARAY TOYOTA ÖZELLER YETKİLİ servis şefi 10 dakikalık iş hocam lafı olmaz diyerek gerçekten 10 dakikada aleti taktı ve beni cd çalar derdinden kurtardı. Tabii yetkili servis olmasına karşı ücret de almadılar... Alet 10 numara diyebilirim sandisk, kingston, toshiba, hepsini okudu... Ses kalitesi gerçekten güzel ( bu kadar beklemiyordum doğrusu) alacak arkadaşlara tavsiye edilir....
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

YOK değilmiş kontrol ettirdim. sanırım camda bir kopukluk falan var bulamadım bi elektrikçiye göstereceğim artık :(
    seninde yeni müzik sistemin hayırlı olsun.Gerçekten iyi ki almışım diyeceksin çok büyük kolaylık.hafıza kartı ile kullanmanı tavsiye ederim
    usb ara sıra olsa bile ufak tefek can sıkıcı sorunlar çıkarabiliyor

• 2004 model corolla hb sol otomatik vites okyanus mavisi ile 30 ekim itibariyle tanıştım. benide foruma ekliyebilirsiniz.
  • öncelikle şunu belirteyim ilk kez toyota kullanıcısı olarak aracın sürüşünden keyif aldığımı belirtmek isterim. bundan önceki aracımda 2004 model manuel focus hb ghia idi 3 yıl kullandım ilk triger v kayış bakımından sonra 23000km kullandım yağından başka bakım yapmadım aracıma sorunsuz bir şekilde kullandım mecbur sebeplerden dolayı şubat ayında satmıştım. şimdi toyotalarıda iyi olduklarını duyduğum için her ne kadar otomatik viteslere sıcak bakmasam da eşiminde isteği doğrultusunda ov. aldık umarım bizi üzmez. aracım ilk elden olup sadece sol arka kapı ve çamurlukta boya çıktı genel olarak içide bej döşeme yıpranmışlık ve sarkma olmayan genel olarak temiz kullanılmış bir araç daha stepnesi yerinden çıkmamış. aracı aldığımda depo full idi 2 adet kar lastiği vardı fiyat olarak ta 25250 tl olarak aldım sizce fiyat nasıldır? Allah herkeze kazasız sürüşler nasip etsin. kolay gelsin.
  • bu arada aracım 109.000 km de
  • quote:

quote:

quote:

YOK değilmiş kontrol ettirdim. sanırım camda bir kopukluk falan var bulamadım bi elektrikçiye göstereceğim artık :(
    seninde yeni müzik sistemin hayırlı olsun.Gerçekten iyi ki almışım diyeceksin çok büyük kolaylık.hafıza kartı ile kullanmanı tavsiye ederim

Eyvallah saolasın...Eğer eskiden cam filmi falan çekildiyse kopukluk olabilir...Ama zannetmiyorum aslında film çekilse bile kopacak birşey değil..Elektrik çi tek tek elindeki kalemle bakar ama bir yerlerde kopukluk olsa bir kısmı çalışıor bir kısmı çalışmaz...Yani kökten bir yerden kopması gerekiyor...Biraz işinin ehli bir ustaya götürün ... şimdiden kolay gelsin.....

• quote:

Orijinalden alıntı: gigus

bu arada aracım 109.000 km de

Aracınız hayırlı uğurlu olsun ben de ilk defa toyota kullanıyorum gayet de memnunum çünkü gayet seri ve atak bir araç.. otomatiğini bilmiyorum ama düzü gayet tatminkar... Fiyat güzel gibi geldi bana ben de haziran da falan almıştım 27 civarına aldım 2005 tek parça boya ve araç şu an 38 binde....Forddan sonra daha seri gelir size....Tekrar hayırlı olsun....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah saolasın...Eğer eskiden cam filmi falan çekildiyse kopukluk olabilir...Ama zannetmiyorum aslında film çekilse bile kopacak birşey değil..Elektrik çi tek tek elindeki kalemle bakar ama bir yerlerde kopukluk olsa bir kısmı çalışıor bir kısmı çalışmaz...Yani kökten bir yerden kopması gerekiyor...Biraz işinin ehli bir ustaya götürün ... şimdiden kolay gelsin.....

teşekkür ederim.
    kış geldi artık yaptıracağız. İnşallah kolay birşeydir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gigus

bu arada aracım 109.000 km de

Aracınız hayırlı uğurlu olsun ben de ilk defa toyota kullanıyorum gayet de memnunum çünkü gayet seri ve atak bir araç.. otomatiğini bilmiyorum ama düzü gayet tatminkar... Fiyat güzel gibi geldi bana ben de haziran da falan almıştım 27 civarına aldım 2005 tek parça boya ve araç şu an 38 binde....Forddan sonra daha seri gelir size....Tekrar hayırlı olsun....

teşekkür ederim. evet forda göre otomatik olmasına rağmen ilk kalkışlarda ivmelenme gücünü hissediyorum.
  • Arkadaslar spor panjur alabilecegim bir site varmi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.