Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde Jant aldık Carre marka 15''inç resimlerini ilerleyen günlerde paylaşırım Araç siyah olduğu içinde Fazlasıyla şık durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 18 Ağustos 2013; 2:21:06 >
  • selamun aleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2006 model sedan 1.4 d4d sedan otomatik vites aldım2
    aracım 120 binde
    aracı ilk sahibinden 28 bin tl aldım
    aracı çok beğendim
    saygılar selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkocoglu48 -- 22 Temmuz 2013; 11:10:07 >
  • malkocoglu48 kullanıcısına yanıt
    aleykum selam kardeş.hoşgeldin.
    güle güle kullan arabanı kardeş.
    bilmukabele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih999

bi sorum daha olacak arkadaşlar malum direksiyon kutusu arızası vardı ustama olayı anlattım malum vldayı sıktı ve cok sukur direksiyonda birsey hıssetmıyorum. Ancak direksiyonda bosluk var ozellıkle yuksek hızda zor oluyor. Ben sımdı bu boslugu aldırsam yıne o direksiyon tıkırtısı geri gelirmi. Yani ikisi arasında bi ilişki var mı
    Herkese hayırlı ramazanlar

cevap verebilecek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkocoglu48

selamun aleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2006 model sedan 1.4 d4d sedan otomatik vites aldım2
    aracım 120 binde
    aracı ilk sahibinden 28 bin tl aldım
    aracı çok beğendim
    saygılar selamlar

hayırlı olsun kardeş

• Hayır boşluk ayarını veya arızasını onlar yapmaz...Lastik ve jantla ilgili preoblemlerde onlar halleder...Dreksiyon titremesi sağa sola çekme gibi...Güzel işini iyi yapan bir tamirciye veya servise gidin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

Geçenlerde Jant aldık yanında ıvır zıvır çelik sibop gibi bir şey var Carre marka 15''inç resimlerini ilerleyen günlerde paylaşırım Araç siyah olduğu içinde Fazlasıyla şık durdu

Valla bende düşünmüyor değilim jant...Resimlerini paylaşırsanız iyi olur...Fiyat vb durumlarını yazarsanız iyi olur...Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

Hayır boşluk ayarını veya arızasını onlar yapmaz...Lastik ve jantla ilgili preoblemlerde onlar halleder...Dreksiyon titremesi sağa sola çekme gibi...Güzel işini iyi yapan bir tamirciye veya servise gidin....

tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Orijinalden alıntı: KD69

Geçenlerde Jant aldık yanında ıvır zıvır çelik sibop gibi bir şey var Carre marka 15''inç resimlerini ilerleyen günlerde paylaşırım Araç siyah olduğu içinde Fazlasıyla şık durdu

Valla bende düşünmüyor değilim jant...Resimlerini paylaşırsanız iyi olur...Fiyat vb durumlarını yazarsanız iyi olur...Teşekkürler...

Jant Fiyatı 600TL + diğer ürünler 80 kağıt vardır
    çelik sibop kapağı, çalınmaya karşı bijon kilidi vsbir şeyler daha var adlarını tam bilmiyorum babam ilgilendi
    En kısa zamanda resimlerini yüklerim

• Valla ben de bunları seviyorum 2001 hondamda vardı örümcek diyorlar ...Benim hoşuma gidiyor ama araçta nasıl durur görmek lazım...Hondada güzel duruyordu ama corollada nasıl durur bakalım......
  • Bunda güzel duruyor mesela ..Orjinal jantı...
  • Aynen bende çok kol seviyorum Farklı bir hava katıyor :) Kışın söktürmeyi düşünüyoruz Jantlar aşırı derecede çizildiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 25 Temmuz 2013; 0:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berukeru

Merhaba herkese,
    bende de 2005 corolla (sedan) var, araca spor yay takıp 4cm kadar düşürmek istiyorum (16" jant var üzerinde) bunun için kaç mm yay kullanmak gerekir ?
    1.4 D-4D MMT 120.000km bakımında yapılanlar ve fatura tutarı.

10W-40 motor yağı
    Motor yağı filtresi
    Motor hava filtresi
    Yakıt filtresi
    Şanzıman yağı
    Fren hidroliği
    Arka fren balataları ve Kaliper pimleri
    Maf temizliği, el freni ayarı, tapa pulları, plastik tapalar, gres, su, check-up,
    Araç yıkama, parfümlü kağıt, bolca kahve, güler yüz ve samimiyet.

Toplam: 510TL

Dışarıda yaptıklarım;
    Balans ve polen filtresi: 55TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkocoglu48 -- 24 Temmuz 2013; 12:39:56 >
  • Ne diyeli güle güle binin artık 1 sene kafanız rahat....

• arkadaşlar internette bir turbo firmasının önerilerinde şunlar yazıyordu:
    motor yağ ve filtresini 7000km de değiştirin.
    hava filtresini temizlemeyin orjinalini takın ve 5000km de bir değiştirin.
    motor yağı eksildimi ilave etmeyin.
    bilgilerinize.
  • bafradan Slm bende 2007 d4d linea var , sıfır almıştım, şuanda 117000km deçok memnunum, geçende 29000 verdiler vermedim, bazen versemiydim diyorum,orjinal yakıt katkısı harici kullanmayın, kapaklanma tekleme yapıyor, toyota servisinden alın, servis 35000 de balataları değişmişti ben 2.ci olarak 117000 de değiştimyani 85.ooo kullandım,yumuşak konforlu sessiz bir araba,amaya başlıyor benim donanımda 4 havayastığı abs, ac , var cd çaları orjinal, yani 2005 e kadarki terralarda kaset çalar varken bunlar alt donanım ama cd var, arkalarda hava yastığı yok, sis lambası yok , aynalar manuel vb. işte kışa doğru bakcaz artık, D sınıfı alayım diyorum, avensisi çok beğendim, test ettim performansı güüüzzeldi, insigniadan gelen uğultulara bir anlam veremedim , 70 km hızı geçimce insignia kapılardan uğuldamaya başlıyor, neyse testlere devam ediyum, herkese iyi ramazanlar
  • Yaz beni de.
    2005 Corolla 1.6 Vvt-i Sol M/T

• Arkadaşlar daha önce sormuştum sanırım ama yine sorayım...
    Sol modeli araçlarda dört cam da otomatik açma kapama tuşu var zaten. Fakat arabayı durdurup kilitlediğimizde pencereler açıksa açık kalıyor. Ya da arabaya binmeden önce uzaktan camları indirip arabanın içi serinledikten sonra arabaya binmeyi istiyorum. Bu bahsettiğim konu Opel Astranın 2004 modelinde bile mevcut. Bizim arabaya böyle bir sistem entegre edemiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 6 Ağustos 2013; 8:41:02 >
  • sanırım modül ekleyerek yapabilirsin. D-si de öyle bir modül olacaktı.
  • arkadaşlar 2004 2005 2006 model aracı olan arkadaşlar terra ve terra special arasındaki fark nedir.
    Araştırdım ama bulamadım

Araçlarımızın donanımlarını paylaşabilir miyiz.

Benim 2004 terra makyajlı kasa
    4 cam otomatik
    Analog klima
    Cd çalar
    4 airbag
    Gövde rengi ayna ve kapıkolları
    Elektrikli aynalar
    Yuvarlak sis lambası
    Kapaklı jant

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.