Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de track kullanıyorum. Aslında navigasyon cihazının fm transmitteri var ama cd gibi ses kalitesi vermiyor.
    Farlarınızı hepsiburada üzerinden far temizleme kiti ile 10 liraya kendiniz de temizleyebilirsiniz. Ya da sanayi de temizliyorlar far başına 20 lira alıyorlar...
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER.
  • arkadaşlar arabamı alalı 3 ay oldu 4000 km yaptım çok şükür bi sorun olmadı. v kayışı az ses yapıyordu keyifden değiştirdim. sadece frenlerden ses geliyor umursamıyorum.ayrıca tam otomatik corolla sürüş keyfi süper . uzun yolda 100 ile 2400 devirde gidiyor ve 20kr altına iniyor.

tecrübelerimizi paylaşalım sadece sorun olduğunda foruma yazmayalım bence

herkese kazasız belasız sürüşler
  • fatih999 kullanıcısına yanıt
    GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞ.BENİM COROLLA ESKİ MODEL 2007 MODEL DİZEL.100KM 4.VİTESTE 3000 DEVİRDE YAKALIYOR.
    DİPNOT BİLGİ...
    SELAMLAR.
  • Benim araba 2005 1.6 benzinli (brc lpg kit var) 110 km de 5. viteste 3000 devri görüyor... Dizel aracın farkı mı bu yoksa benim araçta mı bir sıkıntı var?
  • Şaheser, aslında manuel benzinliler tam olarak 110 görmüyor, 107 hatta 106 civarı. Bu konuda çok sıkıntı yaratıyor araç, 120 130 gitmek istenince, 4000 devire gelip bağırmaya başlıyor, bir yakınımının dacia loganı 1.6 benzinli 3000 devirde 117 görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moasoy

GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞ.BENİM COROLLA ESKİ MODEL 2007 MODEL DİZEL.100KM 4.VİTESTE 3000 DEVİRDE YAKALIYOR.
    DİPNOT BİLGİ...
    SELAMLAR.

teşekkür ederim

bende de brc kit var bu dördüncü arabam her zaman brc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Şaheser, aslında manuel benzinliler tam olarak 110 görmüyor, 107 hatta 106 civarı. Bu konuda çok sıkıntı yaratıyor araç, 120 130 gitmek istenince, 4000 devire gelip bağırmaya başlıyor, bir yakınımının dacia loganı 1.6 benzinli 3000 devirde 117 görüyor.

Evet aynen dediğiniz gibi aslında ben düz rakam yazdım. 105-110 arasında 3bin devir oluyor. 120 ile gidince kulağı tırmalamaya başlıyor iyice. 6. vites olmalıymış bu arabada sanırım. 220 km gösterge koymuşlar yarısında 3 bin devir oluyor zaten.
  • ARKADAŞLAR MAYIS SONUNDA YAZ LASTİĞİ TAKTIRDIM.MAZOT SARFİYATI FARKETTİ.ARACIN DEPOYU GÖRÜNÜR ŞEKİLDE FULLEMİŞTİM.ŞU AN TAM YARIM
    DEPOYA İNDİ.ŞEHİRİÇİNDE KULLANIYORUM 525KM YOL YAPMIŞIM.ÖNCEDEN 380-400KM YAPIYORDUM.
    GERÇİ ÇEYREK DEPOYA İNİNCE TEKRAR FULLEYECEM OZAMAN NET RAKAM ÇIKACAK.
    SELAMLAR.
  • Ben aracı yüzde 75 şehirler arası otobanda kullanıyorum. Ortalama yakıt tüketimi 19 kr/km.
  • ARACINIZ MAZOTLUMU ŞAHESER?VE HANGİ KM LER ARASI OTOBANDA KULLANIYORSUNUZ?
  • Araçta Brc lpg kit var. Otobanda ortalama hızım 115 km/saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 28 Haziran 2013; 17:28:49 >
  • Beyler jant tavsiyesi olan varmı ? Eğer varsa jant resimleri beğendiniz foto koyarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Beyler jant tavsiyesi olan varmı ? Eğer varsa jant resimleri beğendiniz foto koyarsanız sevinirim

Hocam orijinal jantlar çok iyi gidiyor tavsiye ederim. Yani sol modelindeki jant

evet haklısın o janlar şahane ama piyasada çok az ve pahalı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler jant tavsiyesi olan varmı ? Eğer varsa jant resimleri beğendiniz foto koyarsanız sevinirim

Hocam orijinal jantlar çok iyi gidiyor tavsiye ederim. Yani sol modelindeki jant

evet haklısın o janlar şahane ama piyasada çok az ve pahalı

Biz geçen yaz taktırdık 15inçlil lastiğe. Türk malı vatdı Çin malı vardı, Türk malı biraz daha pahalıydı arada 100 tl fark vardı. Biz de olsun, yerli malı yurdun malı düşüncesiyle yerli üretiminkini aldok. 650 tl olması lazım o civarlarda bir mebla ödemiştik. İmla hataları için üzgünüm, malum mobil..

peki memnunmusunuz hocam janttan sol janti dimi bu ?

• ARKADAŞLAR ÖNCEDEN COROLLA TÜPLÜ YADA DİZEL ÇOK TAKSİYE RASTLIYORDUM ŞİMDİLERDE TAKSİLERDE YAŞ SINIRI GELDİĞİ İÇİN ÇOK
    NADİR RASTLIYORUM.2006-2007 KASAYA.RASTLASAM SORACAĞIM DİZEL COROLLA BAKIMINI DÜZGÜN YAPARSAN YETKİLİ SERVİSTE MOTORU NE ZAMAN
    YENİLEME İSTER?
    BİLGİSİ GÖRÜŞÜ OLAN VARMI ARKADAŞLAR.SELAMLAR.
    BENİM COROLLA DİZEL VE 2007-197000KM DE.ŞU AN BİR SIKINTI YOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moasoy

ARKADAŞLAR ÖNCEDEN COROLLA TÜPLÜ YADA DİZEL ÇOK TAKSİYE RASTLIYORDUM ŞİMDİLERDE TAKSİLERDE YAŞ SINIRI GELDİĞİ İÇİN ÇOK
    NADİR RASTLIYORUM.2006-2007 KASAYA.RASTLASAM SORACAĞIM DİZEL COROLLA BAKIMINI DÜZGÜN YAPARSAN YETKİLİ SERVİSTE MOTORU NE ZAMAN
    YENİLEME İSTER?
    BİLGİSİ GÖRÜŞÜ OLAN VARMI ARKADAŞLAR.SELAMLAR.
    BENİM COROLLA DİZEL VE 2007-197000KM DE.ŞU AN BİR SIKINTI YOK.

İstanbulda benim rahmetli aracla tipatip ayni sol hb araca bindim, lpg 60.000 km de takilmis (araba 60.000 km de taksi yapilmis) ve atiker takilmis, ben bindigimde 270.000 km civarindaydi ve dedigine gore hic bir masraf cikarmamis, ama 5000 km de bir yag degistiriyormus, yag yaktigindan degil, bakimli tutmak istediginden.

Arabalarin bakimlarini duzgun yaptiginiz surece, ve duzgun kullandiginiz surece, yakita da dikkat ederseniz turbo gibi sarf malzemeleri disinda sanirim 500.000 lere kadar yollari var. Tabi bu dediklerim uzun yol kullanimi icin gecerli. Bir de forumlarda buyuk harfle yazmak bagirmak anlamina gelir, hos karsilanmaz, kucuk harflerle yazmayi tercih etmeniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 1 Temmuz 2013; 14:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okey gamlı baykuş uyardığın ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
    selamlar.
  • arabamın lastikleri inanılmaz uğultu yapıyor dişleri iyi ama 2008 üretimi olduğu için çok sert.
    ses yapmayacak lastik tavsiyesi verir misiniz

nokian nasıl bir lastiktir. 195/65/15 takan var mı çok soru sordum galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih999

arabamın lastikleri inanılmaz uğultu yapıyor dişleri iyi ama 2008 üretimi olduğu için çok sert.
    ses yapmayacak lastik tavsiyesi verir misiniz

nokian nasıl bir lastiktir. 195/65/15 takan var mı çok soru sordum galiba

Hangi lastikçiye sorduysam 195 65 tavsiye etmedi bu araçlar için, 195 60 iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.