O paraya Çooooooook temiz AlbeaLar Paliolar var dostum Sakın böyle bi hataya düşmeeeee
albea ve marea gibi bagajı olan bir sedan düşünüyorum. bagaj önemli. palio alsam yolculuklarda bagaj problemi yaşarız.
Dostum Albea mı marea mı deseler Albea öne çıkar hemde her yönden marea biraz dertli :) Özellikle yakıt konusunda herkezin dili yanıyor. Tabi sizin tercihiniz :)
albea marea karşılaştırmasında okuduğum kadarıyla yakıt konusunda sizinde dediğiniz albea öne çıkar(az yakarak) marea dediğiniz gibi çok yakıyormuş. marea larda özellikle 2004 ve sonrası kasalarda iyileştirme yapıldığı sösyleniyor tabi ne kadar verim aldılar onuda kullananlara sormak lazım.
marea nında yol tutuş ve konfor konusunda albea nın önünde olduğu söyleniyor.
Şahsım adıma konuşuyorum :) Albea marea'ya göre önde meranın parça fiyatlarıda pek ucuz değil diye biliyorum Sorunlar oluşabiliyor Albeada çok daha kolay çözümlenir :) 200 Binde Doblo Aldı çevremden bi abi 400 bine geldi araba Bakımlarını yapılmış 200 bindeki multijet motor yada benzinli motor Sorun çıkartmaz illaki 4-5 beygir kaybı yaşanabilir.Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: guven.kacar
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
1.2 lpg gitmez
1.2 + lpg sorunsuz uyuyor
kendin vermişsin cevabı kardeş , o motor uyuyor , uyandırabilene helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Orijinalden alıntı: guven.kacar
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
1.2 lpg gitmez
1.2 + lpg sorunsuz uyuyor
kendin vermişsin cevabı kardeş , o motor uyuyor , uyandırabilene helal olsun
türkçe işte sündür istediğin yere. Arkadaşım ne beklersin 1.2 motor araçtan 1.2 motor araca lpg takan adam ekonomik olsun diye yapar bunu performansı artsın diye değil ayrıca ben 3 yıla yakın kullandım 1.2 el palio + lpg benzinden hiç bi farkı yoktu gazı iyi yerden aldığın sürece en ufak performan kaybı yaşamazsın abartmayalım
Benzinli albeaya 13 14 vermeyin sakin 10 11 civari alinabilir.Kisisel olarak ben olsam o paralara albea almazdim marea yol tutus konfor olarak albea ile kiyaslanmaz bnce 97 98 model opel vectra 2.0 bu araclardan cok cok daha iyidir.Temizini bulabilirseniz bnce vectra bakin
Marea daha iyi olur.Hem de parca pahali diyen arkadaslar herhalde sahin le karsilastiroyorlar.
marea yada megane 1 sınıfının hakkını veren araçlarıdır albea ticari gzüyle bakılır hep
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
marea yada megane 1 sınıfının hakkını veren araçlarıdır albea ticari gzüyle bakılır hep
forumlardan ve diğer yerlerden edindiğim bilgilere göre albea nında üstün tarafları var (yakıt - ikinci eli hızlı) marea nın da (konfor - serilik ) bakalım nasip ne çıkaracak önümüze
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme