Şimdi Ara

2002 albea 1.2 16V Dynamic 170.000 km de ne dersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: registan

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: registan

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

O paraya Çooooooook temiz AlbeaLar Paliolar var dostum Sakın böyle bi hataya düşmeeeee

albea ve marea gibi bagajı olan bir sedan düşünüyorum. bagaj önemli. palio alsam yolculuklarda bagaj problemi yaşarız.

Dostum Albea mı marea mı deseler Albea öne çıkar hemde her yönden marea biraz dertli :) Özellikle yakıt konusunda herkezin dili yanıyor. Tabi sizin tercihiniz :)

albea marea karşılaştırmasında
    okuduğum kadarıyla yakıt konusunda sizinde dediğiniz albea öne çıkar(az yakarak) marea dediğiniz gibi çok yakıyormuş.
    marea larda özellikle 2004 ve sonrası kasalarda iyileştirme yapıldığı sösyleniyor tabi ne kadar verim aldılar onuda kullananlara sormak lazım.

marea nında yol tutuş ve konfor konusunda albea nın önünde olduğu söyleniyor.

Şahsım adıma konuşuyorum :) Albea marea'ya göre önde meranın parça fiyatlarıda pek ucuz değil diye biliyorum Sorunlar oluşabiliyor Albeada çok daha kolay çözümlenir :) 200 Binde Doblo Aldı çevremden bi abi 400 bine geldi araba Bakımlarını yapılmış 200 bindeki multijet motor yada benzinli motor Sorun çıkartmaz illaki 4-5 beygir kaybı yaşanabilir.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

1.2 lpg gitmez

1.2 + lpg sorunsuz uyuyor

kendin vermişsin cevabı kardeş , o motor uyuyor , uyandırabilene helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

1.2 lpg gitmez

1.2 + lpg sorunsuz uyuyor

kendin vermişsin cevabı kardeş , o motor uyuyor , uyandırabilene helal olsun

türkçe işte sündür istediğin yere. Arkadaşım ne beklersin 1.2 motor araçtan 1.2 motor araca lpg takan adam ekonomik olsun diye yapar bunu performansı artsın diye değil ayrıca ben 3 yıla yakın kullandım 1.2 el palio + lpg benzinden hiç bi farkı yoktu gazı iyi yerden aldığın sürece en ufak performan kaybı yaşamazsın abartmayalım

• Benzinli albeaya 13 14 vermeyin sakin 10 11 civari alinabilir.Kisisel olarak ben olsam o paralara albea almazdim marea yol tutus konfor olarak albea ile kiyaslanmaz bnce 97 98 model opel vectra 2.0 bu araclardan cok cok daha iyidir.Temizini bulabilirseniz bnce vectra bakin
  • Marea daha iyi olur.Hem de parca pahali diyen arkadaslar herhalde sahin le karsilastiroyorlar.
  • marea yada megane 1 sınıfının hakkını veren araçlarıdır albea ticari gzüyle bakılır hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

marea yada megane 1 sınıfının hakkını veren araçlarıdır albea ticari gzüyle bakılır hep

forumlardan ve diğer yerlerden edindiğim bilgilere göre
    albea nında üstün tarafları var (yakıt - ikinci eli hızlı) marea nın da (konfor - serilik )
    bakalım nasip ne çıkaracak önümüze
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.