Şimdi Ara

2002 albea 1.2 16V Dynamic 170.000 km de ne dersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epeydir araba arayışı içerisindeyim. bütçe belli en fazla 14 -15 bin verebilirim.
    bu süreç zarfında bir sürü markanın değişik modellerini inceledim.

incelediğim modeller
    kia - rio
    seat - cordoba
    fiat marea
    skoda -octavia -
    skoda - fabia(bagaç hacmi dar olduğu için pek düşünmedim)
    fiat - albea

2002 albea 1.2 16V Dynamic 170.000 km araba bir tanıdıkta oda alalı 1 seneye yakın oldu. daha önceden genel müdür kullanmış.önceden benzinli idi. yeni lpg takdırdı.
    satmayı düşünüyor. şöyle ayak üstü sohbet esnasında satacağı geçti. bende bir araştırayım dedim. fiyat konusunda pek bir netlik oluşmadı ama satmaya kararlı
    fiyat konusunda sizlerin düşüncesi nedir 13-14 bin fazlamı bu arabaya
    albea 1.6 el ve hl modelleri aynı yıl üretim olanlar 12.500 ve 13.500 arası
    birde bu albea larda aktif modeli ile dinamik modeli arasında ne gibi farklılıklar var .
    tecrübeli arkadaşlardan fikir talep ediyorum. ne yapayım. tanıdık diye km sine bakmadan bu araba için pazarlık yapayım mı. yoksa km si düşük modeli yüksek değişik versiyonlara mı baksam.

düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

• kardeş motor bitmiştir o arabanın hiç bulaşma derim.
  • 1.2 lpg gitmez
  • hocam 14-15 bin bütce ayırdıysanız zaten çok temiz albea alırsınız (ilk kasalardan bahsediyorsunuz sanırım) benim ilk aracım 2002 model 1.2 tüplü palio el ac di hiç sorun yaşatmadı tık etmedi lpg ile çok ekonomik oluyor ama size önerim küçük motorlu araçlarda çok yüksek km almamanız 14 -15 bin liraya 100 bin km civarı ve altı bulunur sanırım bi araştırın derim 3 yıl kullandım aynı motoru kafanıza takılan her soruyu sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

1.2 lpg gitmez

3 yıl kullandım 1.2 palio atiker lpg ile ayrıca 1.2 lpg li albeada kiralayıp uzun yola çıktım bence kullanmadan yorum yapmayın 1.2 + lpg sorunsuz uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

1.2 lpg gitmez

3 yıl kullandım 1.2 palio atiker lpg ile ayrıca 1.2 lpg li albeada kiralayıp uzun yola çıktım bence kullanmadan yorum yapmayın 1.2 + lpg sorunsuz uyuyor

ne bileyim 1.6 lpg kullandım araç boğuluyor du sanki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

1.2 lpg gitmez

ne bileyim 1.6 lpg kullandım araç boğuluyor du sanki.

o birazda motorun uyumuyla alakalı çok şükür ben palio dada 307 dede lpg de hiç sorun yaşamadım

• bu fiyatlara 2005 -2006 model yeni iç dizaynlı araba almak daha mı mantıklı.
    temizini bulmak zor olur mu
  • O fiyata temiz ve düşük km admire accent alabilirsin.
  • 2002 model albea ya 13-14 vermeyesin sakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

2002 model albea ya 13-14 vermeyesin sakın...

13-14 rakamını bu arabaya vermeyi benimde içim almıyor.
    en azından temiz 2005-2006 model bulabilirmiyim diye bakıyorum ama çoğu taksi çıkması olarak karşıma çıkıyor.
    ne edeceğiz
    albea yı boş verip marea mı baksam acaba
  • ben 2004 çıkışlı albeamı 12,750 ye verdim benzinliydi. keşke satmasaydım daha sonra pişman oldum ama 2002 ye o paralar çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

ben 2004 çıkışlı albeamı 12,750 ye verdim benzinliydi. keşke satmasaydım daha sonra pişman oldum ama 2002 ye o paralar çok.

peki arabanızdan memnun muydunuz.
  • konfor, yol tutuş, ses yalıtımı anlamında aracın hiçbir artısı yok. vergisi düşük, bakım maliyeti az, 1,2 motor olduğu için 7 cıvarı bir tüketimi vardı.
    çok büyük beklentiniz olmasın arabadan yani...
  • Daihatsu YRV turbo düşünürseniz memleketteki aracımızı satacağız.

2004 model, ilk sahibinden, 1.3 motor, 130 BG , direksiyondan değişebilen otomatik vites

Siyah renk, 6 hava yastığı , abs , klima, brc lpg , 140bin km'de 10bin km önce motor yenilendi orjinal siboplarla şuan masrafsız.

15bin tl fiyatımız..
  • O paraya Çooooooook temiz AlbeaLar Paliolar var dostum Sakın böyle bi hataya düşmeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Daihatsu YRV turbo düşünürseniz memleketteki aracımızı satacağız.

2004 model, ilk sahibinden, 1.3 motor, 130 BG , direksiyondan değişebilen otomatik vites

Siyah renk, 6 hava yastığı , abs , klima, brc lpg , 140bin km'de 10bin km önce motor yenilendi orjinal siboplarla şuan masrafsız.

15bin tl fiyatımız..

teklifiniz için teşekkür ederim.
    ama seçeneklerim sınırlı. o marka ve model düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

O paraya Çooooooook temiz AlbeaLar Paliolar var dostum Sakın böyle bi hataya düşmeeeee

albea ve marea gibi bagajı olan bir sedan düşünüyorum. bagaj önemli. palio alsam yolculuklarda bagaj problemi yaşarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

quote:

O paraya Çooooooook temiz AlbeaLar Paliolar var dostum Sakın böyle bi hataya düşmeeeee

albea ve marea gibi bagajı olan bir sedan düşünüyorum. bagaj önemli. palio alsam yolculuklarda bagaj problemi yaşarız.

Dostum Albea mı marea mı deseler Albea öne çıkar hemde her yönden marea biraz dertli :) Özellikle yakıt konusunda herkezin dili yanıyor. Tabi sizin tercihiniz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: registan

quote:

Dostum Albea mı marea mı deseler Albea öne çıkar hemde her yönden marea biraz dertli :) Özellikle yakıt konusunda herkezin dili yanıyor. Tabi sizin tercihiniz :)

albea marea karşılaştırmasında
    okuduğum kadarıyla yakıt konusunda sizinde dediğiniz albea öne çıkar(az yakarak) marea dediğiniz gibi çok yakıyormuş.
    marea larda özellikle 2004 ve sonrası kasalarda iyileştirme yapıldığı sösyleniyor tabi ne kadar verim aldılar onuda kullananlara sormak lazım.

marea nında yol tutuş ve konfor konusunda albea nın önünde olduğu söyleniyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.