Bildirim
2002 COROLLA SOL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YENİ KASALARDAN...!!LÜTFEN OKUYUN...!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
okuyanm arkadaşalr banada cevap yazın da beni bilgilendirin lütfen :D -
2005 sol sedanımı satmadan önce 205 civarına çıkardım temde sonra yavaşladım zira uzun zamandır hız denemesi yapmıyordum genelde sakin kullanan biri olarak ben bunu yaptıysam agresfi kullanmayı seven biri muhtemelen 210 barajını aşacaktır -
2004 ile 195 devamlı yapıyorum. sabah saat 7 de yol boş...Gişeler gebze arası... Basarsan gider...Kitabı 175 yazıyor. gerçegi 210... SÜRAT FELAKETTİR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Şubat 2007; 0:00:53 > -
otobanda bile nadir olarak 120 km/h yapan birisi olarak sorunuzu cevaplayım
ben en fazla 180 yaptım, daha fazlasına tırstım,,,,( sadece ben vardım arabada )
yine benim arabamla bi arkadaşım 185 yaptı.... tabi benden olan küfürü de yedi.... -
"en çok kaç yapıyo.."
otomobil seçimi için ilginç bi kriter... -
benim eski arabam 2004 hyundai accent admire gp 1.6 dı otobanda 210 km/h yaptım daha devir 5600 d/d civarındaydı ki bu giriş sınıfında bi araba corollanın daha fazla yapması lazım ondan dolayı soruyorum toyota almamın nedeni amcamda avensis 2006 d4d var elegant modeli ona kardeş olsun diye alcam corollayı sorunsuz olduğu için :d -
98 oto. vites corolla ile 190 yaptık.araçta 2 kişi idik.daha da bassak giderdi.yalnız yüksek hızlarda bizim modeldeki corollalar güven vermiyor.yenilerini bilemiyorum. -
Ben 1.4 D-4D ile 200 yaptım. Benim bir arkadaşım da 2006 1.6 sport ile 220 yaptı. Bu işin püf noktasını bilirsen son sürate çok rahat ulaşırsın. -
püf noktası ne abi? -
http://www.youtube.com/watch?v=5Y6IjS3p2PQ alın burdan bakım kaç km yaptına ayrıca asıl önemli olan çevirdiği devir ve 6000 den sora bile ne kadar canlı bunun youtobe dan buldum tasvir ettiğö bi davranış değil ama izleyin isterseniz merak etmisiniz buyrun -
gerçekten en çok kaç yaptı sorusu otomobil seçerken ilginç bir kriter. yukarıda yapıldığı söylenen hızları okumak insanı gerçekten
korkutuyor. arkadaşlar bu hız olayı sadece sizi ilgilendiren bir şey olsa karışmam ama o hızlarda gelip banada çarpabilirsiniz. onun için eleştirme hakkı buluyorum ve yapmayın ne olur diyorum. -
bayram abi sende 90 km ile giderken bana carpabilirsin demi hız kazalrın biçoğu yanlış serit değiştirme dikaatsizlikten oluyo zaten hızlı gidilmesine karsıyım ama hızlı gidilmicek yollarda istanbul otobanından boluya giderken ya ben koşsam o yolda 130 yaparım yani kadrana bakmasam anlamıcam bi anda 150 oluyo ayağımı cekiyorum kurallara uymak gerekir herzman deyim ben -
benim anlamadıgım hyundai accent 210 yapabilirmi -
şahsen ben yaptım izmir aydın otobanında 210 km/h
devir daha 5600 dü 220 ye oturcak hyundai küçümsemeyin arkadaşlar ben 70 le duvara vurdum resimlerinide yayımlayabilirim burnum bile kanamadı bırak kanamayı kazadan sonra bi yerimi vurmadımda ağrımda yoktu emminey kemerim takılıydı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- marş basmıyor tık sesi var
- toyota corolla hangisi alınır
- toyota corolla motor ömrü kaç km
- toyota corolla gizli özellikleri
- toyota corolla 1.4 d-4d turbo sorunu
- toyota land cruiser prado 2024 fiyat
- corolla gr
- toyota corolla"nın en çok tutulan modeli hangisi
- toyota yaris
- 2022 model toyota corolla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X