Yok Avrupa takımı çıkmamış, yok balına kazanmışız o maçları, yok ıgmıl yok bıgmış diyenlere gelsin bu vidyo.
AYINIA YILDIZINA KURBAN OLAYIM EURO 2008'de Takimimiza güveniyorum gruptan çikacagimiza yürekten inaniyorum
2002 de oynadığımız bütün maçlar teker teker geldi gözümün önüne....Maç sonundaki çığlıklar , gözyaşları...hepsi birer birer geçti gözümün önünden.. 2008 de tekrar bunları yaşayacağımıza inanıyorum...
yunanlıları ve norveçlileri destekleyenlere bu video iyi gider hangi yüzle gelceklerse tskdaki savaşan şahinlerimiz düşmana korku dosta güven veriyor
quote:Orjinalden alıntı: demircibu yunanlıları ve norveçlileri destekleyenlere bu video iyi gider hangi yüzle gelceklerse tskdaki savaşan şahinlerimiz düşmana korku dosta güven veriyor Aynı zamanda Rusları ve İtalyanları destekleyenlere de sercan arkadaşımızdan gelsin bu video
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Evideo kullanılmıyor haberiniz olsun ama asıl amacı şu konuya bi hort yapayım dedim kullanılıyor bitanesi.https://www.youtube.com/watch?v=A3oNYKOJ-aY&feature=related