Bildirim
2002 focus ghia 1,6 65,000 de triger değişimi...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet aynen oledir ghatta focusların trigeri 120000 de değişir!!!! -
yani 60,000 mi 90000 mi. Anlayamadım kusura bakma. -
banada bi ustanın söylediği 110000km de değişirmişşşş. ama yinede istersen bi ustaya göster için rahat etsin -
Avrupa ford 120 bin diyor, otosan 90 bin diyor. Sebebi de Tr yollarında arabaların daha fazla zorlanmasıymış. -
eskileri 90bin di yeniler 120 bin
ama 90 binde değiştirsen ne kaybedersin riske değmez
60 binde de değişmez ama çok erken. -
netginn triger dediğin set halinde 220 ytl, işçilikle beraber maksimum 350 ytl ödersin (Bende 120000 de olanı var,değiştireceğim için araştırmıştım)Ford özel servislerinde 110 vey 120000 DE DEĞİŞMESŞ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.aMA BANA 19000 YTL FAZLA GELDİ BİRAZ. -
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. -
2001 model focusum şuabda 91 binde trigerini değiştirmedim daha yazın değiştirmeyi düşünüyoru. O 60 bin dediğin vw. Reno lar için geçerli focusların en az 90 binde değişmesi uygundur. Ayrıca bir arkadaş 350 ytl tutacağını söylemiş. 5 ay önce bende bir hesap çıkarttırdım ustayla beraber parçacıya hesaplattım tamamen set o dış kayışta var içinde hepside orijinal ( Parçacı yalan söylemediyse) 100 YTL hesap çıktı. 50 YTL de usta alırım dedi toplam 150 YTL. Hemde hem Aksara hem konyada hesaplattım hesap aynı çıktı. Öyle servise falan gidip iki kat para verme güvendiğin bir ustaya yaptır. Şimdi bazıları diyecek ki triger önemli serviste garantili yaptır bende şunu söyleyeyim özel servislerde garantili değiştiriyor trigeri arkadaşalr.İyi akşamlar dilerim. -
120.000 km diyo servis ama 90.000 bakımında değiştirmek de mantıklı 60.000 baskı balata için uygundur -
Arkadaşlar focusun triger seti 90.000 km.de yada km. dolmasa bile 5 yılda bir değiştirilir. Aksi takdirde riski üzerinize almış olursunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X