bilirsiniz 2002 modellerin farları mercekli değildir.xenon uygulaması nasıl bir sonuç verir.bu aralar düşünüyorum.ışıkta dağılma olurmu.benim için aydınlatma performansı ve karşıdaki sürücüyü rahatsız etmemesi önemli
Ne yazık ki farların freeform özelliğinden dolayı xenon iyi sonuç vermeyecektir.Hem ışık fazla dağılacak;hem de karşıdakinin gözünü gerçekten fazlasıyla alıyor.Madem xenon takma niyetişn var;angel far al;onlar mercekli;daha iyi dağıtıyor ışığı.Ben öyle yaptım.Sırf xenon takmak için angel far aldım.
Bu benim aracın farlar ve aydınlatması:
Farların orjinal gibi olmuş.Bildiğim, encıllar genelde siyah zeminli oluyor.Kaça maloluğunu sorabilirmiyim?
makyajlı kasalarda nasıl bu olay biz direk takabilir miyiz...
Makyajlı kasaya da angel far almak gerekecektir.Ya da işten anlıyorsan eğer 2.el mercekler satılıyor.Onlardan alıp kendin orijinal farlarını mercekli yapabilirsin.Ancak xenon için illa ki mercek gerektiğini unutma.Normal farda iyi sonuç vermiyor.
@burakasl Zaten orijinal gibi görünsün,tuner işi olmasın diye krom zeminli aldım.Ancak epey aradığımı da belirteyim.Benden başka da 06 plakalı bordo bir civic'te var onun haricinde satan dahi görmedim bu krom tabanlı fardan.Siyah tabalısı heryerde var o ayrı. Ben o farları 285 ytl'ye aldım.Sahibi hiç kullanmamış.Xenon da 6000K'lık.Onu da yanlış olmasın 130 mu 140 mı öyle bir rakama aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
Makyajlı kasaya da angel far almak gerekecektir.Ya da işten anlıyorsan eğer 2.el mercekler satılıyor.Onlardan alıp kendin orijinal farlarını mercekli yapabilirsin.Ancak xenon için illa ki mercek gerektiğini unutma.Normal farda iyi sonuç vermiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme