Şimdi Ara

2003/2004 corolla mı? focus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu model araçlar arasında karar vermekte zorlanıyorum. Bu araç resimleri temsili olarak koydum.
    Alacağım araç sedan olacak donanım sol veya ghia istiyorum. olmazsa corolla terra veya focus comfort olabilir.
    sizce sağlamlık konfor yakıt güvenlik açılarından hangisi tercih edilmeli, kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilvemavi -- 28 Ağustos 2008; 1:42:58 >

• Böyle bir soru sorulmamalı bile bence..

Tabiki Corolla tercihim olacaktır..Sorunsuzca binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Böyle bir soru sorulmamalı bile bence..

Tabiki Corolla tercihim olacaktır..Sorunsuzca binersin.
    dostum corollayı 2005 model almaya çalış çünkü makyajlı kasa farlar daha iyi.

bende 8 ay önce 2005 model corolla hb vardı.(eniştemde de sedan var onuda sürdüm) ayrıca 2000 model focusum var.bence corolla daha iyi sonuçta focus 2004 modelde olsa aynı özellikler var.toyotanın motoru harika özellikle 1. vitesi çok çok güçlü.zaten 0 100 değeride 10.2 sn
    konfor açısında çok rahat yol tutuşu iyi (focusa yakın).corolla çok az yakan bi araç (ş dışı 700 km menzil tam dolu ve klima açık)direksiyon tepkileri park etme sırasında yumuşaması harika.iki araçta arka taraftan yol sesini alıyo ama o hepsinde var.teybi açınca duymazsın bile

sol ve terra arasında göze çarpan pek bi özellik yok.en önemlisi otm klima.çelik jant diğerleri sensör ıvır zıvır. focusta güzel fakat o kasadan bu güne çok değişti.bence corolla al pişman olmazsın.dediğim gibi makyajlı kasa olursa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_m5

dostum corollayı 2005 model almaya çalış çünkü makyajlı kasa farlar daha iyi.

bende 8 ay önce 2005 model corolla hb vardı.(eniştemde de sedan var onuda sürdüm) ayrıca 2000 model focusum var.bence corolla daha iyi sonuçta focus 2004 modelde olsa aynı özellikler var.toyotanın motoru harika özellikle 1. vitesi çok çok güçlü.zaten 0 100 değeride 10.2 sn
    konfor açısında çok rahat yol tutuşu iyi (focusa yakın).corolla çok az yakan bi araç (ş dışı 700 km menzil tam dolu ve klima açık)direksiyon tepkileri park etme sırasında yumuşaması harika.iki araçta arka taraftan yol sesini alıyo ama o hepsinde var.teybi açınca duymazsın bile

sol ve terra arasında göze çarpan pek bi özellik yok.en önemlisi otm klima.çelik jant diğerleri sensör ıvır zıvır. focusta güzel fakat o kasadan bu güne çok değişti.bence corolla al pişman olmazsın.dediğim gibi makyajlı kasa olursa iyi olur.

Alıntıları Göster
    krom kaplama 2004 sol de var.2005 modellerin hepsinde standart ayrıca sis farları daha hoş olmuş 2005 lerde.

• quote:

krom kaplama 2004 sol de var.2005 modellerin hepsinde standart ayrıca sis farları daha hoş olmuş 2005 lerde.

Alıntıları Göster
    Corollalarda arka tekerlekler bağımsız değil. ufak bir ayrıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

Corollalarda arka tekerlekler bağımsız değil. ufak bir ayrıntı.

Alıntıları Göster
    bende focus derim neden corolla ya bu kadar ilgi var ben ford un daha güzel göründügünü düşünüyorum

ayrıca 2005 bi focus fazla da ezilmemişse uzun yıllar kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

bende focus derim neden corolla ya bu kadar ilgi var ben ford un daha güzel göründügünü düşünüyorum

ayrıca 2005 bi focus fazla da ezilmemişse uzun yıllar kullanılır

Alıntıları Göster
    güzellik ayrı şey arkadaşın istedikleri ayrı şey ben hala focus kullandığım halde corolla öneriyorum.ikisinde de teknik olarak arıza yaşamadım fakat iç hacim ferahlık güç yakıt tüketimi toyotanın daha iyi.
  • quote:

güzellik ayrı şey arkadaşın istedikleri ayrı şey ben hala focus kullandığım halde corolla öneriyorum.ikisinde de teknik olarak arıza yaşamadım fakat iç hacim ferahlık güç yakıt tüketimi toyotanın daha iyi.

Alıntıları Göster
    magena:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ııdedexxx

Alıntıları Göster
    Corollanın yakıt tüketimi hakkında bi bilgim yok ama focus 1 için çok yaktığı söylenemez.Sınıfındaki Birçok arabaya göre de az yakıor hatta.Bence bu karşılaştırmada yakıt tüketimi kriter olmamalı...Ben Focus diorum. Hem konfor hem sürüş zevki açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: ııdedexxx

Alıntıları Göster
    bence corollanın eski kasası dah canlı duruyor corolla terra değilde sol tavsiye ederim makyajlı kasalardan 2004 yada 2005 olabilir . bütçenizide öğrensek iyi olur
  • arkadaşlar yorumlarınız için sağolun bütçe sol dananımına yetmeyebilir. 18 ile 20 bin ytl arası düşünüyorum. benim için genişlik, performans, sağlamlık ve yakıt önemli kriterler. konfor ikinci planda geliyor 4 yıldır 93 model corollla kullanıcısıyım bu ikinci arabam olacak
    aslında şu anki aracımdan memnunum hakkını yememek lazım Ancak arabam model olarak baya bi yaşlandı bagaj hacmi düşük (lpg tankından dolayı) kliması yok camlar otomatik değil ve altı biraz alçak. değiştirmek gerektiğini düşünüyorum. corollanın 99-2001 modelleri bana pek hitap etmiyor ama 2003-2005 arası modelleri hoş duruyor özellikle makyajlı kasalar focusun 2003-2004 modellerinide görünüş olarak beğniyorum. ama araçlar hakkında bilgi sahibi olmadığım için özellikle kullanıcılara sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeşilvemavi

arkadaşlar yorumlarınız için sağolun bütçe sol dananımına yetmeyebilir. 18 ile 20 bin ytl arası düşünüyorum. benim için genişlik, performans, sağlamlık ve yakıt önemli kriterler. konfor ikinci planda geliyor 4 yıldır 93 model corollla kullanıcısıyım bu ikinci arabam olacak
    aslında şu anki aracımdan memnunum hakkını yememek lazım Ancak arabam model olarak baya bi yaşlandı bagaj hacmi düşük (lpg tankından dolayı) kliması yok camlar otomatik değil ve altı biraz alçak. değiştirmek gerektiğini düşünüyorum. corollanın 99-2001 modelleri bana pek hitap etmiyor ama 2003-2005 arası modelleri hoş duruyor özellikle makyajlı kasalar focusun 2003-2004 modellerinide görünüş olarak beğniyorum. ama araçlar hakkında bilgi sahibi olmadığım için özellikle kullanıcılara sordum.
    anladım demek isttediğini standart donanımşar bana yer diyosun yani o zman terrada seni paklar başka düşündüğünüz model yok mu?

• başka düşündüğünüz model yo mu deyip başa döndürmeyin beni
    eleme yaptıktan sonra buraya geldim mesela civic meganeII ve lancer düşündüklerim arasındaydı seceneklerini eledim bu ikisi kaldı.
    dediğiniz gibi standart donanım abs klima hava yastığı sis farı otomatik camlı bi 2003-2005 arası 1.6 terra işimi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeşilvemavi

başka düşündüğünüz model yo mu deyip başa döndürmeyin beni
    eleme yaptıktan sonra buraya geldim mesela civic meganeII ve lancer düşündüklerim arasındaydı seceneklerini eledim bu ikisi kaldı.
    dediğiniz gibi standart donanım abs klima hava yastığı sis farı otomatik camlı bi 2003-2005 arası 1.6 terra işimi görür.
    geçen 2006 1,4 d4d bindim ses önemli değil dersen başka ama arabada kulaklık takmadan bence binilmez bende sol modelini düşünüyordum ama bu ses olayı iyi olmadı ama yinede başka bir arabaya binmeden karasızım corolla sol kullananalar aynı durum sizdede varmı yoksa benim bindiğim arabadan mı kaynaklanıyor bu sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: valirecyle

geçen 2006 1,4 d4d bindim ses önemli değil dersen başka ama arabada kulaklık takmadan bence binilmez bende sol modelini düşünüyordum ama bu ses olayı iyi olmadı ama yinede başka bir arabaya binmeden karasızım corolla sol kullananalar aynı durum sizdede varmı yoksa benim bindiğim arabadan mı kaynaklanıyor bu sorun

Alıntıları Göster
    bende 2006corolla d4-d kullanıcıyım kesinlikle içersinde ses die bir şey yok bazen ark. binio adamlar benzinlimi die sordukları oluyo. kesinlikle yol tutuşu ile konforu ile focusla kıyaslanamaz aracım 120 bin km de sadece yağ,filtre değiştirdim. kesinlikle toyota tercih etmeni tavsiye ederimm.. saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: vtecvtı

bende 2006corolla d4-d kullanıcıyım kesinlikle içersinde ses die bir şey yok bazen ark. binio adamlar benzinlimi die sordukları oluyo. kesinlikle yol tutuşu ile konforu ile focusla kıyaslanamaz aracım 120 bin km de sadece yağ,filtre değiştirdim. kesinlikle toyota tercih etmeni tavsiye ederimm.. saygılarımla..

Alıntıları Göster
    benzer bi ikilemi ben de yaşıyorum. yalnız bi farkla focus corolla ve vectra olarak.
    corolla almaya karar vermiştim. hatta pazarlık dahi yaptım hem de iki defa ama kime sorduysam corolla yı önermedi. hatta burada da bi sayfa açtım. aynı şekilde yine gelen yorumlar sonunda corollanın iyi ancak o kadar parayı haketmeyen bi araç olduğu şeklindeydi. focus hakkında ise genelde daha iyi yorumlar geldi. focus kasa olarak daha eski ve daha büyük bi araç. vectra ise sonuçta d sınıfı bi araba ve 2000 2001 modelleri çok önerilen araçlar. onun da yine kasası bayağı bi eski. gerçi 2000 de makyajlandı oldukça da şık ama yüzü eskidi sonuçta. şuan 2002 lpg li bi focus ghia var baktığım. hala tekliflere açık beklemedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

benzer bi ikilemi ben de yaşıyorum. yalnız bi farkla focus corolla ve vectra olarak.
    corolla almaya karar vermiştim. hatta pazarlık dahi yaptım hem de iki defa ama kime sorduysam corolla yı önermedi. hatta burada da bi sayfa açtım. aynı şekilde yine gelen yorumlar sonunda corollanın iyi ancak o kadar parayı haketmeyen bi araç olduğu şeklindeydi. focus hakkında ise genelde daha iyi yorumlar geldi. focus kasa olarak daha eski ve daha büyük bi araç. vectra ise sonuçta d sınıfı bi araba ve 2000 2001 modelleri çok önerilen araçlar. onun da yine kasası bayağı bi eski. gerçi 2000 de makyajlandı oldukça da şık ama yüzü eskidi sonuçta. şuan 2002 lpg li bi focus ghia var baktığım. hala tekliflere açık beklemedeyim.

Alıntıları Göster
    Focus u tek geçerim heleki tdci motorsa yeme de yanında yat hesabı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Focus u tek geçerim heleki tdci motorsa yeme de yanında yat hesabı ...

Alıntıları Göster
    2003 corolla 1.4 benzin 145000de bakımlı beyaz fiyatı düşürmüş pazarlıkla 18000 olabilir.
    2002 focus ghia lpg li 148000de siyah pazarlıkla 18750 olabilir.
    corolla yı daha çok seviyorum ancak 1.4 ve benzinli, focus ise daha donanımlı ve lpg li.
    armudun sapı üzümüz çöpü gibi oldu
    ama ne yapalım benim için iyi para

• quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

2003 corolla 1.4 benzin 145000de bakımlı beyaz fiyatı düşürmüş pazarlıkla 18000 olabilir.
    corolla yı daha çok seviyorum ancak 1.4 ve benzinli, focus ise daha donanımlı ve lpg li.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aydnlgn

İkisi de pahalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orjinalden alıntı: aydnlgn

İkisi de pahalı...

Alıntıları Göster
    Ford Focus'u tercih ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.