Şimdi Ara

2003-2004 TOYOTA AVENSİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 2004 ARASI TOYOTA AVENSİS LER HAKKIDA DÜŞNCELERİNİZ NELERDİR ARKADAŞLAR
    ALINIR MI BU ARAÇ?

• Alınır muhteşem bi araç.
  • avensis baya kalitelidir
  • arka koltuğu oha çüş bu kadar da olmaz ki dedirtecek, oturma odası kıvamında bir araç. kaymak gibidir. fazla yoruma gerek yok. teknik konulara girip laf kalabalığı yapmaya da gerek yok. tipini beğeniyorsan paranda yetiyorsa bir dk. bile bekleme.
  • fiyatı ne kadar acaba ?
  • güzel bir araba 2003-2004 1.6 comfort versiyonun temizini 29-30 civarı alırsın.Alırsan hayırlı olsun
  • kesinlikle alınır birde 2.0 olursa bninilmez yanında yatılır
  • 2.0 olunca benzinlikte yatarsın daha güzel olur
  • 1,6 elegantını alırsan zengin oldum zannedersin kaliteli sorunsuz bir araç paran yetiyorsa elegantını al yoksa comfortta yeterlidir dijital kılima 9 hava yastığı (diz hava yastığı dahil) yağmur sensörü ,kendiliğinden kararan iç ayna ısıtmalı ve elektirikli dış aynalar tek donuşlu sıkışma korumalı otomatik camlar kaliteli 8 hoparlörlü müzik sistemi abs+ebd vb comfort donanımında bulunur elegantta + olarak vsc.trc.bas.xenon far ahşap kaplama vb bulunur

az yakar çok kaçar 1 depo 880km yaptık 4kişi +klima + bagaj ile
  • 2005 yılında 3 ay bende kalmıştı 1.6 2004 model baz olanın bir üst modeli..

submarine light diye bir şey var tavan aydınlatmasının orada, minnacık bir ışık vites bölgesini aydınlatıyor..
    kesinlikle çok şık..

ancak o yağmur sensörü kafasına göre çalışıyor hiç stabil değil ya da ben kullanmayı beceremedim, zira o yıla kadar kullandığım en donanımlı araçtı, yaş 24 tü..

çift bölgeli klima çok başarılı, şu an c4 üm var o performansta olacağını hiç sanmıyorum ancak denemedim.. dçşemeler, oturma pozisyonu, ışıklandırma, sessizlik harika, alt takım zaten en sorunsuzlardan biri, alışana kadar her kalkışta patinaj çektim -aman aman da güçlü değil ama-

28 30 bin ytl fiyatlara düşecek araba değil ama ikinci el piyasası işte.. geçen arkadaşım 50.000 de sattı 28.500 e, aynı yerde bir tanede yeni kasa yaris dizel satılıyordu fiyat 29.000.. yuh dedim, iki araç arasında sıradağlar var.. benzin ucuz olsa hiç düşünmem alır yıllarca da inmem..

sis yeşili veya siyah benim favorim olur..

• Reklamında Das Autos .... diye mühendisin son sözleri olan, Alman arabalarına reklamında taş atan, japon kayası ... 2. elde uzun yılalr kafa rahatlığı le binilecek güzel araç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 26 Ekim 2007; 16:02:50 >
  • 2.0 nı al bide en yakın benzinlikten benzin pompasıyla aracın bagajına 50 kmlik bi hortum çek 7/24 saat açık kalsın pompa ancak yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekhatıram_

2.0 nı al bide en yakın benzinlikten benzin pompasıyla aracın bagajına 50 kmlik bi hortum çek 7/24 saat açık kalsın pompa ancak yeter

Abartmayın arkadaşım.Bol keseden sallamaya lüzum yok.Ortalama bi sürüşle 1.6 motor standartlarına yaklaşmak hiç zor değil.Zaten 1.6 sı compact sınıf araçlar kadar benzin tüketiyor.Sanki s600 den bahsediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.