Şimdi Ara

2003-2006 modeller arası- Fiat Punto Kulübü (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.283
Cevap
68
Favori
715.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten selam bende 2004 Punto lpg&benzinli 1.4 alarak aranıza katıldım, şöyle bir sorum var aldıktan 2gun sonra motor arıza ışığı yandı satan kişidede olmuş yazın baktırmış bişey çıkmadı diyor arada yanar söner diyor onemsemelimiyim?birde araç boşta park halindeyken direksiyonun sağa veya sola cevirdigimde devir düşüp eski yerine geliyor normalmi? Cevaplarınızı bekliyorum hayırlı isler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratprlt

Arkadaşlar 2005 model punto 1.3 Multijet aracıma 185.65.14 falken marka yaz lastiği taktirmayi düşünüyorum. Bu ebatlar bir sorun çıkarır mı, yardımci olabilir misiniz.
    Lastik karşılaştırma sitelerine bak öyle karar ver
    Yerden yükselir konfor artabilir
    Ama yerden yükselir güvenlik azalabilir

• Selamlar aranıza 2006 model 1.3 Multijet ile katılmış bulunuyorum araca uygun 4 mevsimlik lastik önerilerinizi ve varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ...
  • Arkadaşlar 2005 modellerin vergisi düştü mü bu yıl? 50 tl görünüyor bende 6 aylık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 tane 0 dyson 2020 02 üretimli yaz lastiği aldım 200 tl lastik başına toplamda rot balans da dahil 800 TL ödedim yol tutuşu bana çok hoş geldi 186 65 r14.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanTheyUse -- 13 Şubat 2020; 13:4:11 >
  • tetriser T kullanıcısına yanıt
    Evet, bende 50 TL ödedim.

• Arkadaslar bu ilk arabam olucak ve 2003 2004 eski kasa punto almayi dusunuyorum kronik arizasi varmidir parca fiyatlari nasildir ve cebimi yorarmi bu arada city mode sorunu varmis puntolarda ve bu eski kasalarda da bu sorun mevcutmu cevaplarsaniz sevinirim

• Selamlar aracıma Flexi Yanmaz Oto Ses Yalıtım Süngeri 10 mm uygulamayı düşünüyorum süngeri aldım hafta sonu yalıtım işlemini yapmayı düşünüyorum sonucu bildiririm.
  • Komple sökülmedi döşemeyi çekiştirerek yalıtımı yaparken çekemedim ama yalıtımı yaptık zeminden gelen ses 20 km hız fark ettirdi mesela 50 ile giderken çıkardığı sesi artık 70 te çıkarıyor uygulama ile ölçüldü
    Tavsiye ederim.

• merhabalar 2004 punto 1.4 motorlu aracım için silecek mekanizması arıyorum. fakat piyasada bulamadım bilen var mı? şimdiden teşekkür ederim
  • Motor ışığı için kelebek boğazı(gaz kelebeği) temizliği öneriyorum. Devirin dalgalanması da çok aşırı değilse normal. Eğer çok asiriysa dalgalanma aküyü ölçtürün

• Silecek mekanizmasi için cikmacilara bakmani öneririm. Yada tamir ettir. Sıfırı 1000 TL yi gecikti en son.

• kenyay kullanıcısına yanıt
    Mekanizmadaki sorun nedir acaba,benimkide arızalanmıştı,mekanizmanın kol burçları bozulmuştu.Bende çok aradım ama bulamadım.Bir yerde buldum oda çok uçuk bir fiyat vermişti.Sonra kendim onardım ve bununla ilgili fotoları burada paylaşmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kenyay kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/131773929?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• 9 yildir büyük keyifle kullandigim,beni bir kez bile yolda birakmayan punto mu satmis bulunuyorum arkadaslar.Alirken korktugum direksiyon arizasi bir kez bile basima gelmeden ayrildik.9 yil boyunca 10 kere kapatip acmamisimdir city modunu belki de bu sayede karsilasmadim.Kalan kullanici arkadaslara sorunsuz keyifli surusler dilerim saglicakla kalin

• quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

9 yildir büyük keyifle kullandigim,beni bir kez bile yolda birakmayan punto mu satmis bulunuyorum arkadaslar.Alirken korktugum direksiyon arizasi bir kez bile basima gelmeden ayrildik.9 yil boyunca 10 kere kapatip acmamisimdir city modunu belki de bu sayede karsilasmadim.Kalan kullanici arkadaslara sorunsuz keyifli surusler dilerim saglicakla kalin
    kaça sattın hocam
    yerine ne düşünüyorsun?
  • Ben akrabaya verdim.234 binde sag arka camurluk sag arla kapi saci degisik,gunes yanigindan tavani serviste boyatmistim.arka tampon değişik,cita alti boyali kaput boyali bagaj macunlu islemliydi.28 e verdim.82 bin tl ye de clio 4 1.5 dci icon paket aldim 119 binde.cok memnunum suan da.Hani insanlar diyebilir alti ustu clio diye ama sanki mercedese bindim.Puntonun o uzun yoldaki yoruculugu,yogun trim sesi vs cok yormustu beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

Ben akrabaya verdim.234 binde sag arka camurluk sag arla kapi saci degisik,gunes yanigindan tavani serviste boyatmistim.arka tampon değişik,cita alti boyali kaput boyali bagaj macunlu islemliydi.28 e verdim.82 bin tl ye de clio 4 1.5 dci icon paket aldim 119 binde.cok memnunum suan da.Hani insanlar diyebilir alti ustu clio diye ama sanki mercedese bindim.Puntonun o uzun yoldaki yoruculugu,yogun trim sesi vs cok yormustu beni.
    Uzun yolda nasıl yoruyordu
    Amortisör değiştirmiş miydiniz?

Puntonun Amortisörlerinin rahatlığını sıfır corollada
    Ve Corsada bulamamıştım

Puntoya lazım olan
    4 amortisör değişimi
    4 yumuşak hamurlu lastik
    Ses yalıtımı

2 sene kadar önce 25.000 e satmıştım
    Sağ kapı değişik
    Sağ ön Çamurluk çizikten 1 karış darbeden boyalı

Dci nin Torku güzel değil mi
    1.6 dci kullanıyorum dizel otomatik qashqai 2015
    320 tork
    130bg

Ama puntonun amortisör yumuşaklığı
    Direksiyon yumuşaklığı
    Uygun fiyatı
    Kullanım kolaylığı bu araçta yok
    Koltuğu bile farkediyor

• Puntonun motoru acayip sesler çıkarıyordu
    Ses kesici Kulaklığı uzun yol sonunda çıkarınca ürkütücü bir ses duymama neden oluyordu

O derece

• Evet ses yalitimi konusunda kesinlikle haklisiniz puntoya ses yalitimi sart.iyisiyle kotusuyle 9 yilimiz geçti.suan 1.5 dci den memnunum tork olarak yanilmiyorsam ya 200 ya da 220 onuda hissettiriyor aracin hafifliginden dolayi.puntonun direksiyon hissiyati kolayligi ayri bi olay onu ben de bulamadim bunda.ama koltuk olarak icon paketin koltuklari daha rahat ve kullanisli gelfi bana

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.