Şimdi Ara

2003 model suzuki swift fiyati

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2002 yilinin son aylarinda uretilmis olan yani 2003 model suzuki swift 1.3 glx satin aldim 2 3 hafta once.Aracim henuz 60.000 kmde olup koltuklarina daha oturulmamis stepne hic takilmamis hatta bagaji dahi kullanilmamis motoru sifir gibi temiz ve hic bir sekilde yag kacirmasi yok.Goren fabrikadan yeni cikmis gibi diyorlar ve hayretle bakiyorlar.degisen parcasi yok ve cizikten dolayi 4 parca boyasi var.etiketleri bakim kagitlari daha uzerinde duruyor.4 nokta sirali enjeksiyonludur. 2001 modellerine gore farklidir.daha seri ve daha az yakmaktadir enjeksiyonlu neticede. Onumuzdeki ay satmayi dusunuyorum kac tl eder acaba bu arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni aldığınız aracı neden satıyorsunuz?
  • Aracimi sattim araba lazimdi bende aldim ama bnm niyetim dizel arac almakti bunu satip dizel alcam o yuzden aslinda binilcek araba ama isim geregi mazot artiyo amacim yakita para vermemek

• 15-16000TL isteme de
  • Isterim tabi bana kalsa 20 eder daha sifir niteliginde bi arac kitapciklari garanti belgesi orjinal teybi hepsi uzerinde 3 parca boyali degiseni olmayan bagaji daha kullanilmamis sigara icilmemis dosemelerj tertemiz yirtik deforme olmamis bir aractir. Birde arac 16 valve olup 4 nokta enjeksiyonlu modeldir. Honda civicle kapisir o derece guclu ve kullanimi zevkli bir aractir henuz 70.000 kmde

Bn bu araci 10 11 e veremem bilmem anlatabildimmi

Bostanci sanayide yildirim suzuki servisi 13.000 tl verdi.

• Oldu olacak 25 iste tamam olsun :)

13000TL verildiyse o araca hemen ver. Daha yüksek veren çok büyük ihtimalle olmaz.

Eski kasa Swift'ler iyidir hoştur amma velakin 1980'lerin arabasıdır. ABS yok, hava yastığı yok...

Ayrıca 10 yaşın üstündeki bir araçtan bahsediyoruz. Gerçekçi olalım

13000TL'nin üstüne 4000TL daha koyup mesela 2007 Marea alabilirsin ki iki arabayı kıyaslayamazsın bile.
  • Japon arabasiyla tofasi kiyasliyosunuz pes :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat toledo stella 2000 model
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladigim kadariyle sizde marea var. Kardes asil sen sat o arabayi basa bela onlar parcasini bulamazsin tipi bi tuhat gorunum ofsayt zaten 2007 model mis pehhh

• Marea Tofaş değil fiat,

Fiat'ın özellikle de mareanın parçası yoksa...

Benim maream yok. Fiat bayisi falan da değilim. Fanatik hiç değilim.

Hiçbir şeye bakma şuna bak >www.euroncap.com

Senin araban çarpışma testinde beğenmediğin mareadan ve beğenmediğin birçok araçtan daha düşük puan alır. Hemen hiçbir güvenlik önlemi yok.

En başta 80'li yılların arabasıyla 2000'li yılların arabasını kıyaslamak abes.

Neyse, gönlünden kaç para geçerse geçsin 2003 model eski kasa swiift'in ederi 10000-13000TL dahası yok.

sahibinden.com araba.com a bakıver.

• Sahibinden.com a giriyosun biradrr model yilina en dusuk 2002 en yuksek 2003 yaziosun fiyata bakip sonra geliosun he bu arada TOFAS = FIAT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.