Şimdi Ara

2003 nissan almera sedan 250 binde alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 12500 liraya 2003 almera sedan var fakat 250bin km de içi dışı temiz tüplü alınırmı ? bu araçların motor ömrü nedir yardımcı olursanız sevinirim

• 250 bin mi
  • Senede 35,000 km yol yapmış ve LPG'si var , çok değil. O araba sizi en az 100 - 150 bin daha götürür düzgün kullandığınız ve bakımlarını aksatmadığınız sürece.

Ha ama sizden önce bakımları zamanında yapılmış mı onlarada dikkat edin.
  • 100bin yaparsa sorun yok benim için 10 yıl demektir :) teşekkürler
  • Fiyat olarak uygun,önce serviste ekspetiz yapılmalı sonra pert kaydı varmı ya da ağır kazası,araştırılmalı,tüm bunların sonucu olumlu çıkarsa gönül rahatlığı ile alınmalı,kilometre dert ise sayaç 50000'e indirilip öyle binilmeli.

Şaka bir yana,araca iyi bakılmışsa kilometresi çokda önemli değil,yeter ki kronik bir sorunu olmasın.
  • 2004 1,5 almera tekna sedan.
    130000 de yağ değişiminde bor katkısı kullandım (motor silk) yaklaşık 1500 km yaptıktan sonra bir viteste çekişte bariz 0,5 - 0,75 oranında faydasını gördüm, tavsiye ederim.
  • arkadaşlar teşekkür ediyorum yorumlarınız için sizin aracı servise götürdüm şarj dinamosu sorunlu çıktı sahibi yaptırmayı kabul etti başka sorunu çıkmadı kapora verdim yarın notere gidecez. :) tekrar teşekkürler saolun bor yağınıda denerim artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG'siz 250bin km yapmış olsaydı kesin alın derdim ama lpg ile 250bin yapmış araba. Lpg ne zaman takılmış acaba.
  • 6 haziranda kapora vermiş ve yarın satışı alacağım diyor.bence aracı almıştır.hayırlı olsun diyim barii.
  • kardeş motor ömrü bitmiş onun ya bence başka bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.