Şimdi Ara

2003 PEUGEOT 307 OTOMATİK 111 BİN KM'DE GRİ RENK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araç burada:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-307-otomatik-vites-orjinal-kilometreli-temiz-231506186/detay/

*2003 MODEL
    *2017 EKİM AYINA KADAR MUAYENESİ VAR RAHAT OLUN YANİ.
    *ŞEHİRİÇİ 25 KURUŞ YAKIYOR LPG'Lİ ZAVOLLİ.OTOMATİK ÇOK YAKIYOR DİYENLERE İNANMAYIN ARACINA GÖRE DEĞİŞİYOR. EĞER ŞEHİRİÇİ ÇOK ARABA KULLANIYORSANIZ KESİNLİKLE OTOMATİK ALIN KEYFİNİ SÜRÜN. GENE ALIRSAM OTOMATİK ALACAĞIM.
    *PEUGEOT HİÇ KULLANMAYANLAR İÇİN SÖYLEYİM KULLANIMI SÜRÜŞÜ ÇOK RAHAT, SES İZOLASYONU DA İYİ,RENAULT'TAN DAHA İYİ HATTA. YOLUN SESİNİ İÇERİ VERMİYOR. ARAÇTA 2 TEYP VAR HEM ORJİNAL HEM DE USB SD KARTLI...
    *1 AY ÖNCE SIFIR VARTA ALMAN MARKA 60 AMPERLİK EN İYİ AKÜDEN TAKTIRDIM 200 TL'YE.
    *LASTİKLER SAĞLAM
    *ARAÇTA 3-4 PARÇA BOYA VE 1,2 TANE DE DEĞİŞEN VAR.BENDE ALDIĞIM ZAMAN YAPTIRDIĞIM EKSPERTİZ RAPORU HALEN DURUYOR ONU İNCELERSİNİZ HATTA GİDİP EKSPERTİZ YAPTIRA DA BİLİRİZ.
    *ARACIN 2003 YILINDA İLK SAHİBİNİN BİLE ALIRKEN Kİ EVRAKLARI DURUYOR ARACIN KULLANIM KLAVUZU GARANTİ BELGESİ DEVİR İŞLEMERİ YANİ GEÇMİŞİ OLAN TEMİZ BİR ARAÇ.
    *300 TL CİVARI BİR PARAYA PEUGEOT SERVİSİNDEN HIZ SABİTLEYİCİ TAKTIRABİLİRSİNİZ.ELEKTRONİK SİSTEM YÜKLÜ BUNLARDA SADECE PARÇA TAKTIRIYORSUNUZ. BEN ŞEHİR DIŞINA ÇIKMADIĞIM İÇİN GEREK DUYMADIM.
    *ARAÇ 2013 YILINDA DOLU YEMİŞTİR TAVANDA VE KAPUTTA DOLU İZLERİ VAR FOTOLARDAN GÖRÜRSÜNÜZ AYRICA ÖNEMSİZ AMA GENE DE YAZAYIM TAMPONDA ÇİZİK VS. VAR. MARŞPİYELİNDE DE HAFİF BİR EZİK VAR BİLEREK YAPTIRMADIM ORJİNALLİĞİ BOZULMASIN DİYE. FİYATTAN DA KIRDIM ZATEN MİLLET 23-24 BİN İSTİYOR 200 BİN KM YAPMIŞ ARACA.
    * 2012 yılında alırken yaptırdığım eksper raporu da resimlerde.
    *ORJİNAL 111 BİN KM'DE 76 BİN KM'DE BİR PTT ÇALIŞANI KADINDAN ALMIŞTIM 2012'DE ,MOTORU YÜRÜYENİ YIPRANMAMIŞTIR
    *TRİGER KAYIŞI HALEN TEMİZDİR 20 BİN KM ÖNCE TAKTIRDIM GEÇEN USTAYA GÖTÜRDÜM 30 BİN KM DAHA GİDER DEDİ EN AZ... BAKIMLARINI YAPTIRIYORDUM ALIP UZUN SÜRE MASRAF YAPMADAN KULLANABİLİRSİNİZ.
    *TELEFON NUMARASI İÇİN MESAJ ATINIZ. ARACA BAKMAK İSTEYEN MERSİN ASKERLİK ŞUBESİ,TEVFİK SIRRI GÜR STADI,ESKİ KIZ MESLEK LİSESİ CİVARINA GELEN ARACI GELİP GÖREBİLİR.
    *TARSUS'TA ÖĞRETMENLİK YAPIYORUM 28 EYLÜL'DEN SONRA MERSİN'DEN GELİŞ GİDİŞ YAPACAĞIM. ORADAN DA GÖREBİLİRSİNİZ ARACI. HASAN ALİ YÜCEL ORTAOKULUNDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM.
    *MODEL YÜKSELTMEK İÇİN SATIYORUM. YÜKSEK MODELLİ OTOMATİK VİTES ÜSTE PARA VERECEĞİM ARAÇLARLA TAKAS EDEBİLİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonuniti -- 19 Eylül 2015; 21:28:14 >

• Hayırlı satışlar hocam açıklama bana göre gereksiz uzun bizim millet bunu okumaz bide asıl yazılması gereken aracın özelliklerini yazmamışsınız aracınızın km sinide 111 diye değilde 111.000 olarak düzeltmenizi öneririm.Aracınız temize benziyor kısa sürede satarsınız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Hayırlı satışlar hocam açıklama bana göre gereksiz uzun bizim millet bunu okumaz bide asıl yazılması gereken aracın özelliklerini yazmamışsınız aracınızın km sinide 111 diye değilde 111.000 olarak düzeltmenizi öneririm.Aracınız temize benziyor kısa sürede satarsınız umarım.

Telefon açıp gereksiz yere uzun sorular sormasınlar diye yazmıştım. Bu arada 111 bin yazmıştım 111 değil
    Teşekkür ederim bu arada umarım kısa sürede satarım.
  • Kaç vites Hocam bu araba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 4 ileri klasik otomatik. Selonoid valf sıkıntısı vardır. 500 - 600 liraya çözülür sonra sıkıntısız kullanılır. 88000'de alıp 135000 civarı satmıştım. Sonrasında 2006 megane 2 ve 2011 C4 aldım ancak tadı hala damağımdadır. Ancak sizin aracınız XT değil hocam...
  • hocam kmniz 111 deilde 111.000 diye düzeltirseniz ilanınıza daha çok kişi bakar.
     2003 PEUGEOT 307 OTOMATİK 111 BİN KM'DE GRİ RENK 2003 PEUGEOT 307 OTOMATİK 111 BİN KM'DE GRİ RENK

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

hocam kmniz 111 deilde 111.000 diye düzeltirseniz ilanınıza daha çok kişi bakar.
     2003 PEUGEOT 307 OTOMATİK 111 BİN KM'DE GRİ RENK 2003 PEUGEOT 307 OTOMATİK 111 BİN KM'DE GRİ RENK

evet fark ettim şimdi ilanda yanlış yazmışım düzeltirim birazdan tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Araç 4 ileri klasik otomatik. Selonoid valf sıkıntısı vardır. 500 - 600 liraya çözülür sonra sıkıntısız kullanılır. 88000'de alıp 135000 civarı satmıştım. Sonrasında 2006 megane 2 ve 2011 C4 aldım ancak tadı hala damağımdadır. Ancak sizin aracınız XT değil hocam...

Ruhsatta XT yazıyor
  • O raporda direkte düzeltme var diyor galiba? Hasar kaydı durumu ne hocam aracın? Bir ton şeyi açıklamışsınız kritik noktalara deginmemişsiniz hocam. 1-2 degişen saçmı komple mi değişen? İyi satışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.