Şimdi Ara

2003 vectra 1,6 elegance (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
13.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakıt ölçümüm...

lamba yanarken 100 ytl benzim aldım.

tamamen şehiriçinde genelde çok kilit olmayan trafikte 389 kmde iken lamba yandı.
    yani 257 bin ytl. uzun yolda 200 bin ytlye düşüreceğimi umuyorum.

2006 ve üzeri olsaydı muhtemelen şehiriçi 257 bin 245 bine düşerdi...

nasıl ama süper dimi? hiç lpgye veya dizele gerek yok... üstelik merso kalitesinde araba...
  • uzun yolda çok ekonomiktir emin olabilirsiniz kendim test ettim
  • Bu değerler hangi ile ait?Devirli mi yoksa sakin mi?Klima?
  • bursa
    max 3000 devir
    klimasız sunroof var :)
  • bence Kapı kollarını mikelaj taktır lpg'ye gelince hiç karışma arabanın ömrünü yiyor bitiyor adeta Opel vectra elegancelerde klima yok mu yaw :S dijital klima var diye biliyorum yanlışın olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: resources

araç siyah kapı kolu da siyah :)

tüketim sakin kullanımda normal trafikte 8 litre kilit trafikte 9.5 lt uzun yolda 90 km cruise control ile 6 lt
    şehir içinde agresif kullanırsanız 10 lt üstü olur
    uzun yolda basarsanız 10 lt üstü olur. yol bilgisayarı çok detaylı.

temiz bir elegance bulursanız ve sakin kullanım seviyorsanız bu paraya en ideal ilaç. sessiz süper konforlu ve de ekonomik. çok bunalırsam sıralı sistem taktırırım ama gerek yok gibi... arabada yok yok... s 320 mercedes gibi...

-yağmur sensörü nasıl çalışıyor?
    -esp nasıl çalışıyor?
    -park sensörü galiba bozuk.
    -kullanım kılavuzu bulabilirmiyiz?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestlove -- 15 Eylül 2008; 18:43:36 >

• klimanın kralı var canım ayıpsın yani... ama sunroofu açınca havan batsın modu açılıyo otomatik...
  • bursadan yola çıktım gidiş geliş toplam 3000 km yaptım 3000 devirin üstünede çıktım klimayıda açtım 5000-6000 devire kadar zorladığımda oldu 430 km yaptım yarım depoyla çok sakin sürdüğümde ise bu oranı 460 olarak gördüm 2006 vectra lpg ye hiç ihtiyaç duymuyorum uzun yolda son derece ekonomik
  • ben şehiriçi 389 yapabildiysem şehir dışı en az 500 yaparım heralde... 3000 deviri geçmediğim için :))))))
  • Vectra ların deposu 60 lık dimi ?
  • evet 60 lt bugun fulledim 192 ytlye...
  • Daha önce birkaç başlık altında vermiştim fikir olması açısından tekrar vereyim.

Haziran başında şehir dışı yolculuğumda(tatil diyelim)kapıda sıfırladım KM'yi tekrar döndüğümde görünen rakamlar aşağıda.

Yakıt Tüketimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

Daha önce birkaç başlık altında vermiştim fikir olması açısından tekrar vereyim.

Haziran başında şehir dışı yolculuğumda(tatil diyelim)kapıda sıfırladım KM'yi tekrar döndüğümde görünen rakamlar aşağıda.

Yakıt Tüketimi

süper dostum... bende pislik bursa trafiğinde 257 bin ytl ki yani 7.5 lt yapıyor bunu da şehirdışı 6-6.5 lt yapacağımı zannediyorum ki oda 180-200 bin ytl yapar... ne dizel ne de lpg sakin kullan gaza az dokun benzinli kullan sessiz kullan...

• Biraz daha performanslı olsaymış bu araç çok daha iyi olurmuş tabiki ben yinede çok beğeniyorum vectrayı zaten o yüzden sürekli yeniledim kasayıdizel otomobillerde hem performans var hemde yakıt tasarrufu mesela 1.3 astra cdti ile kapışmaya kalkmayın sakın tozu yutarsınız arkadaşta astra sedan var bi deneyelim dedik baya bi fark attı kalkışta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 17 Eylül 2008; 10:35:04 >
  • haklısın ama 160tan sonra tıkanıyor astra... biz rahat 220 yapabiliyoruz...
  • Vectra sonradan açılır ve sonra tutamazlar ...
  • bende 2004-2005 vectra almayı düşünüyorum astram vardı sattım.ben ankaradayım bildiğiniz temiz km düşük vectra varsa alabilrim.birde alırken dikkat etmem gereken önemli birşey varmı teşekkür ederim.
  • Ben de aynı durumdayım Astra küçük geliyor diye sattım şimdi Vectra,Octavia,Corolla,Focus,Jetta bakıyorum olmadı hafifi ticari grubundan birşey alacam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Ben de aynı durumdayım Astra küçük geliyor diye sattım şimdi Vectra,Octavia,Corolla,Focus,Jetta bakıyorum olmadı hafifi ticari grubundan birşey alacam ...

astra ile focus jetta octavia aynı klastır. madem buyuk istiyorsunuz vecrta passat mondeo laguna bakacaksınız.
  • Passat a gücüm yetmez eski model yüksek km li birşey de almak istemiyorum.
    Jetta keza çok pahalı ama uygun birşey denk getirirsem lpg ye uyumluysa alabilirim.
    Mondeo lar güzel araba da büyük motorundan (2.0) dolayı hem yakıt hem de vergi dezavantajı var.
    Laguna kalsın zaten işim olmaz çünkü Reno hiç düşünmem yıllarca kanımı emdi zaten R12,R9,R11 vs ...
  • o zaman tek seçenek vectra c

eğer lpg taktıracağım derseniz 2003-04-05
    işim olmaz derseniz 06-07-08
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.