Şimdi Ara

2003 vectra 1,6 elegance (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
13.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün sonaxta boya koruma yapıldı benim arabaya... cillop gibi oldu...

ayrıca geçen hafta başında lt 3.22 den 50 ytl benzin aldım. 192 km de lamba yandı. tamamiyle işe gidip gelirken kullandım. hep sıkışık bir tarfikte... en fazla 60 km hıza çıkabilmiişimdir...

ben lamba yanarken almıştım

maliyet = 260 bin/km

lpg ye hala gerek varmı sizce?
  • Maşallah ...
  • Ortalama 63 km/s hızla kullanmışsın ve 1513 km yol yapmışssın sabırlı adammışsın vesselam adamın canını sıkar bu hız yawww çok yavaş.
    quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

Daha önce birkaç başlık altında vermiştim fikir olması açısından tekrar vereyim.

Haziran başında şehir dışı yolculuğumda(tatil diyelim)kapıda sıfırladım KM'yi tekrar döndüğümde görünen rakamlar aşağıda.

Yakıt Tüketimi
  • S.a 2003 vectra c 1.6 elegance alindi...
    Geri vitese taktigimda sol ayna lastigi gostermiyor hic oynamiyor bunun nedenj nedir ?
    Birde arac lpg de kullanincada yol bilgisayarindaki yakit tuketimi kalan mesafe neyi baz aliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra_R

S.a 2003 vectra c 1.6 elegance alindi...
    Geri vitese taktigimda sol ayna lastigi gostermiyor hic oynamiyor bunun nedenj nedir ?
    Birde arac lpg de kullanincada yol bilgisayarindaki yakit tuketimi kalan mesafe neyi baz aliyor ?

bahsettiğiz donanım 2003lerde yok hocam.
  • ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt
    bende niye olmuyor diye kafa yoruyordum eyvallah hocam makyajlı kasalar için mi gecerlı o
  • quote:

bende niye olmuyor diye kafa yoruyordum eyvallah hocam makyajlı kasalar için mi gecerlı o

LPG'de yol bilgisayarını unutun, kalan mesafede benzini gösterir.

bahsettiğiniz özellik elegance donanım C kasada varmı bilmiyorum ama C2 kasada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

LPG'de yol bilgisayarını unutun, kalan mesafede benzini gösterir.

bahsettiğiniz özellik elegance donanım C kasada varmı bilmiyorum ama C2 kasada var.

yokmuş hocam teşekkür ederim =)
  • 2003 Elegance ' da far ve yağmur sensörleri nasıl çalışıyor. farları açınca gündüzde yanıyor yağmur sensörünü daha denemedim ?

2003 vectra 1,6 elegance
     2003 vectra 1,6 elegance

• Esp var mi beyler 2003 elegancede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.