Şimdi Ara

2003 vectra 1,6 elegance (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
13.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2003 elegance 10 airbag = sürücü yolcu 2 önkoltuklar2 öndirekler2 orta direkler2 ön kapılar2
    2003 comfort 6 airbag = sürücü yolcu 2 ön direkler 2 ön koltuklar2

2004-2008 elegance = 2003ten sadece ön kapıdakilardakiler eksildi. comfortlar aynen 6 devam...
  • 2004 ten sonraki elegancelerde 8 airbag var demekki ?
  • benim 2004 comfortta 8 airbag vardı sonra bütün comfortlarda sayı 6 ya düştü
  • Resources park sensörü işini halledebildin mi ?
  • hersey okey
  • Sevindim bu arada İzmir deki adam son bitecek fiyat yani 27 olur diyor lpg işi de girince ...
    (http://www.sahibinden.com/67000km_de_full_bakimli_2003_model_WQQaXQQ10318025WQQpXQQdisplayitem&keyword=izmir%20vectra%20elegance )
    Ruhsata işletmemiş daha ''muayene seneye olduğu için şimdilik işletmedim zaten bu arabalara kim soracak '' diyor
    Unutmadan sen de benim için araştırısan sevinirim özellikle de siyah olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 5 Ekim 2008; 0:11:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Sevindim bu arada İzmir deki adam son bitecek fiyat yani 27 olur diyor lpg işi de girince ...
    (http://www.sahibinden.com/67000km_de_full_bakimli_2003_model_WQQaXQQ10318025WQQpXQQdisplayitem&keyword=izmir%20vectra%20elegance )
    Ruhsata işletmemiş daha ''muayene seneye olduğu için şimdilik işletmedim zaten bu arabalara kim soracak '' diyor
    Unutmadan sen de benim için araştırısan sevinirim özellikle de siyah olursa

muayenesiz olur mu hiç? hadi sağlam değilse ne yapıcaksın?bence mutlaka muayene ettirmeden alma

• Arefe günü taktırmış vizesinin de bir yıl daha süresi olduğu için ruhsata işletmemiş(Zavolli markayı 1.600 e taktırdığını söyledi) ama ne gerek var kim soracak bu arabalara bi sıkıntı olmaz demesi tuhafıma gitti şahsen ...
  • merhaba gençler,

toplam 312 ytl benzin = litresi 3.25 ortalama = 96 litre = yol bilgisayarı sıfırlandı.
    yol bilgisayarında yapılan toplam yol lamba yandığında = 1207 km = range 38 km
    eğer o range 38 yi de katarsanız toplam 1245 km-arabanın içindede 13 ytl civarında benzin kaldığını düşünelim 325 ytl

325 / 1245 = 261 bin ytl eder...

en az yakan arabalardan biri olan peugeot 206 1.4 hdi dizellerin bu yolu ortalama km başına 200 bin ytl yaktığını hatırlayın...

illa lpg takacam diyenlere de ithaf ediyorum... hiç gerek yok...

bu 1245 kilometrenin yaklaşık 350 kilometresi uzun yol sabit hız 90 km vruise control ile
    bu 1245 kilometrenin yaklaşık 600 kilometresi iftar saati kilitlenmiş bursa trafiğinde
    geri kalan yaklaşık 300 kilometresi akan şehirçi trafiğinde...

yol bilgisayarının fotosunu çekmeyi unuttum kusura bakmayın... bi dahakine tekrar çekeceğim... zaten şimdi sırf şehiriçi olacak... daha çok işinize yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resources -- 8 Ekim 2008; 21:33:03 >

• Bence güzel bir de şehiriçi tüketimini ölç bakalım nasıl çıkacak ...
  • Son aracım 2003 vectra elegance 1.6 idi. Bir yatırım için satmak zorunda kalmıştım. sanırım 6 ay oldu satalı ama o 6 ay nasıl geçti birbilseniz... Yolda ne zaman bir elegance görsem çok üzülürdüm , arkadaşlarım bile olum araba satılırmı yazıktır günahtır demişlerdi. Ama satıldı işte önümüzdeki ay inşallah yeni makyajlı siyah elegance ları taramaya başlıyorum , okadar özledimki arabamı valla ne diyeyim çok aradım. O araba beni yalova dan konyaya giderken ölümden dönderdi (Önce Allah). Hatta kullanım klavuzunda deri koltuklu araçlarda koltuk ısıtmalarının belli bir saatte ayarlanabileceğiniokumuş çok şaşırmıştım. Benimki deri değildi ama olsun. Yalova kuşadası arasında hyundai getz 1.4 ten daha az yaktı (klima açık ve ortalama 100 km)
    Vectra alacak arkadaşlara tavsiyem eğer 1.6 alacaklarsa araba gevur gibi gidiyor maşaallah ama klima açıkken rampa yukarı dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.
    Bu arada hatırlatayım bütün gözler sizi izler dikkat edin şaşırmayın...

• 2003 ü elegance yi kaça satmıştın ?
  • bende elegance 2004 vardı 4cd çalarlı. izmirde şehir içinde 11litreden aşağı zor görüyordum 1250kmlik uzun yolda 120-140km/h ile 7,4litre, 90km/h 6,5 ortalama ile gidiyordum(klima otomatik moddaydı kapanmadı). arkadaşın yazdığı gibi park sensörü sorunluydu. sonra xenon far yıkama ve silecek bozuldu. izmir opel gaziemir malesef resmen *ıçtı. yapamadılar yok şu sorun yok bu sorun. sonra renodaki usta arkadaş kısa dewre ile en azından silecekleri halletti. beyin ve elektrik tesisatı hassas. esp büyük bir kazayı önledi. kalkış ağır olmasına rağmen üst dewirlerde yol tutuş mükemmel ve hız çok iyi. konfor üst düzeyde ama araç sesli motor gürültüsü 100den sonra resmen içerde. 1,5yıl önce 28-29 arası bi rakama sattım.
  • Şanssızlık ...
  • quote:

2003 ü elegance yi kaça satmıştın ?

O zaman 27000 e vermiştim. Dediğim gibi yatırım amaçlı satıldı , arsa alındı. Allah ' ın işi o arsayı da 3 ay önce kat karşılığı verdim ve 3 daire alıyorum. Allah yüzüme güldü vallahi... sizlere de nasip olur inşallah...
  • Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ...
  • inşallah arkadaşım
  • Vectra arayan arkadaşlar varsa bakabilirler bence uygun ne dersiniz....

http://www.sahibinden.com/acilen_89_000_km_de_2003_model_vectra_1_6_elegance_WQQaXQQ10015178WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman0042

quote:

2003 ü elegance yi kaça satmıştın ?

O zaman 27000 e vermiştim. Dediğim gibi yatırım amaçlı satıldı , arsa alındı. Allah ' ın işi o arsayı da 3 ay önce kat karşılığı verdim ve 3 daire alıyorum. Allah yüzüme güldü vallahi... sizlere de nasip olur inşallah...

herşeyde var bi hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman0042

Vectra arayan arkadaşlar varsa bakabilirler bence uygun ne dersiniz....

http://www.sahibinden.com/acilen_89_000_km_de_2003_model_vectra_1_6_elegance_WQQaXQQ10015178WQQpXQQdisplayitem

değişeni yok diyor ama jantlar astra jantı huylandım açıkçası

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.