Şimdi Ara

2004 2005 toyota rav4 honda crv kullananlar bilenler bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,2004 2005 rav4 hakkında forumda pek yeterli daha dogrusu istedigim bilgileri pek bulamadım.genelde crv ile kıyaslanmış.crv iyi hoş ama 2005 sonrası hafif makyajlı olanlar biraz fiyat olarak üst,2002 2005 kasaları ise 2005 rav4 ile aynı fiyat aralıgında.rav4 beni daha çok cezbediyor.hem görünüşü daha bi sportif tatlı aynı fiyata hem daha düşük km hem digital klima vs full olanı 2003 2004 crv ile aynı paraya denk geliyor.2006 crv kullanma imkanim oldu bozuk yollarda otomobillerin kutur kutur ettigi cukurlarda salini salini rahatca gecti.ama oturma pozisyonu tuhafti.aslinda ben şöyle bir grand c. ,range r gibi konsolu beni sarsin istiyorum ,crvde orta konsol yok koltugun arasi bos ve bana hos görünmedi

Amacım crv-rav4 kıyası degilde kullananların yada bir şekilde binen-bilenlerin araclar hakkında yorumu.mümkünse bu iki aractan uzaktan yakından alakası olmayan arkadaslar fikir beyan etmesinler.bilgi kirliligi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi prens -- 3 Şubat 2014; 19:55:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.