Şimdi Ara

2004 ASTRA 1.6 TWİNPORT ELEGANCE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.2004 astra classic 1.6 twinport araç buldum.35.000 kilometrede,elegance paketli(8 havayastığı,dijital kima vs.),bir çamurluk boyalı.fiyatta 23.000 ytl .sizce nasıl?bu aracı kullanıpta şikayeti yada mennuniyeti olan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.bir de yakıt tüketimi nasıl?daha önce 97 astra gls hakkında görüş bildiren arkadaşların tavsiyeleri üzerine o araçtan vazgeçmiştim,iyiki de öyle yapmışım.biraz daha para denkleştirip bu aracı buldum.şimdi yardımlarınızı bekliyorum.önceki mesajıma görüş bildiren ve şimdide vakit ayırıp yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.hepiinize hayırlı akşamlar

• sevgili Murat5003 ,nezaket gösterip cevap yazmışsınız,teşekkürler.bari sizi bulmuşken sorayım;yakıt tüketimi mükemmel demişsiniz,bunu örneklemeniz mümkün mü?en azından şehiriçi ,şehirdışı ne kadar yakıyor.saygılarımla
  • bizde 99 cd var. twinport değil tabi motor. birde 2006gtc var o twinport. astra annemin kullanımında 10 litre civarı yakıyor şehir içi. gtcyi uzunca süre kullandım şehir içi tem karışık trafikli yol dahil 8.4 litreye kadar düşmüştü tüketim. annemin araba uzun yolda 650km kadar yol yapar(istanbul - didim)
    gittiğinde de daha bi 100kmlik yakıtı olur tabi araba dolu klima açık tüketim değeridir bu. yalnız o araçta 8 airbag olmaması lazım eminmisin.
  • Merhabalar, ben 5 kasımda aldım astra clasic 2004 50000km de 23000 ytl ye ancak benim aracta ek olarak xenon far ve sanroof vardı. Fiyatlar o aralıklarda biraz daha pazarlık etme şansınız varsa edin. Çünkü benim aracın bu donanımlar sıfırda alırken yaklaşık 3000 ytl. ayrıca araçta 8 hava yastığı var doğrudur.. (bir arkadaş eminmisiniz demiş de..)Ayrıca benim aracım şehir dışı 175 kuruş yakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.