Şimdi Ara

2004 Bora 1.6 Comfortline, sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Tamam kardeş üreten firma Vw ama. Golf,Jetta,Passat ile karıştırmayın şunu. Bora=üretimden kaldırılmış Vw aracı. Kesinlikle o para verilmez. + bel altı boya kazasız bir araca durup dururken neden yaptırılsın ki ??

kardeşim hondapower boranın üretimi durmadı jetta türkiyede bora adıyla satıldı sonra jetta olarak devam etti..

2000 jetta mk4 diye aratırsanız göreceksiniz bende buraya birkaç tane video ekliyeyim

http://www.youtube.com/watch?v=eC0g4hRiHO8

şu reklam çok hoşuma gidiyor ciddi anlamda kafa yorulmuş..
    http://www.youtube.com/watch?v=lSEnzs8AocY

http://www.youtube.com/watch?v=gA6EL0FPZHA

Hocam isim değişikliğiyle piyasaya sürüldüğünü bende biliyorum fakat araç baştan aşağı değişti. Golf gibi ufak tefek makyajlar görmedi. Anlatmak istediğim buydu fakat yanlış anlaşıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

belaltı boyalı ve kaza yok öyle mi? araç sahibi ressammışta aracını tablo olarak mı boyamış?

Mal mal yorum yapıp da salaklığınızı gün yüzüne sermeyin.Kaza dediğin şey boyayla değil şasi ve kaportada değişenle ölçülür.

sen mal mal konuşup adamın canını sıkma. sen kazayı boyayla değil şasi ve kaportada değişenle ölçebilirsin ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bir insan durup dururkek tüm bel altını boyatmaz demekki bir yerlere çarptıki boyattı oraları. bir daha gerizekalı yorumların ne mal olduğunu ortaya çıkarma.

iki kapım boydan boya çizilmişti, pasta cila yapınca malesef daha belirgin oldu
    geçende kaputun ucunu çizmişler
    boyatırsam tekrar çizerler diye boyatmıyorum hele şu zihniyet var oldukça çizikleri hiç boyatmamak en iyisi

bora bakan arkadaş içinse, eğer temizse içine sindiyse gönlüne düştüyse alabilirsin, 2 sene önce golf aldım lpg taktım hiç sorun yaşamadım bir tek cam kriko sorunu oldu (70tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escala -- 6 Kasım 2012; 19:18:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: escala

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

belaltı boyalı ve kaza yok öyle mi? araç sahibi ressammışta aracını tablo olarak mı boyamış?

Mal mal yorum yapıp da salaklığınızı gün yüzüne sermeyin.Kaza dediğin şey boyayla değil şasi ve kaportada değişenle ölçülür.

sen mal mal konuşup adamın canını sıkma. sen kazayı boyayla değil şasi ve kaportada değişenle ölçebilirsin ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bir insan durup dururkek tüm bel altını boyatmaz demekki bir yerlere çarptıki boyattı oraları. bir daha gerizekalı yorumların ne mal olduğunu ortaya çıkarma.

iki kapım boydan boya çizilmişti, pasta cila yapınca malesef daha belirgin oldu
    geçende kaputun ucunu çizmişler
    boyatırsam tekrar çizerler diye boyatmıyorum hele şu zihniyet var oldukça çizikleri hiç boyatmamak en iyisi

bora bakan arkadaş içinse, eğer temizse içine sindiyse gönlüne düştüyse alabilirsin, 2 sene önce golf aldım lpg taktım hiç sorun yaşamadım bir tek cam kriko sorunu oldu (70tl)

tabiki bir iki parça çizikten, sürtmeden boyanabilir ama araba komple bel altı boyanıyorsa o sürtme değildir o araç kazalıdır.

• quote:

tabiki bir iki parça çizikten, sürtmeden boyanabilir ama araba komple bel altı boyanıyorsa o sürtme değildir o araç kazalıdır.

zaten şu bel altı boyalı lafı çok yuvarlak bir laf
    bu bel neresi altı nere üstü nere
  • 5 bin daha koy jetta 1.4 tsi dsg al 2007 filan illa Vw olacaksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma kardeşim dandik Bora tedavülden kalkmış bir araç yakıt,masraf ,bakım vs üzer yerinde olsam Clio 4 bakarım sıfır
  • Benzinligin yoksa alma

• E12 kasa Corolla tercih listenize girebilir bahsettiğiniz fiyat aralıklarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Alma kardeşim dandik Bora tedavülden kalkmış bir araç yakıt,masraf ,bakım vs üzer yerinde olsam Clio 4 bakarım sıfır

ya arkadaş şu forumda bir kere olsun hiçbir aracı karalamadım elimden geldiğince karalamamaya çalıştım.. kullandığım araçlar dışında araçları.. ama bir kere bile bora kullanmamış sahibi olmamış insanlar veya başka bir araç için konuşuyorum böyle yok şöyle yok böyle konuşuyorlar ya deli oluyorum sorsan belki hiç bilgisi bile yok o araç hakkında.. güzel kardeşim kullanmadığın araçlar hakkında yorum yap yapma demiyoruzda usturuplu yap dandik demişsin açık bariz dandik araçlardan olsa birşey demiyorumda bora için yapma bari bunu

• Üretimi durdu ve fiyatı (bana göre) çooookkk pahalı ve belaltı boyalı kesinlikle alma . Başka araçlara yönelmeni tavsiye ederim kesinlikle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Alma kardeşim dandik Bora tedavülden kalkmış bir araç yakıt,masraf ,bakım vs üzer yerinde olsam Clio 4 bakarım sıfır

ya arkadaş şu forumda bir kere olsun hiçbir aracı karalamadım elimden geldiğince karalamamaya çalıştım.. kullandığım araçlar dışında araçları.. ama bir kere bile bora kullanmamış sahibi olmamış insanlar veya başka bir araç için konuşuyorum böyle yok şöyle yok böyle konuşuyorlar ya deli oluyorum sorsan belki hiç bilgisi bile yok o araç hakkında.. güzel kardeşim kullanmadığın araçlar hakkında yorum yap yapma demiyoruzda usturuplu yap dandik demişsin açık bariz dandik araçlardan olsa birşey demiyorumda bora için yapma bari bunu

Ben mi kullanmadım Bora ?Ne ki bu bulunmaz hint kumaşı mı?Bundan sonra o araçlara binilmez dandik dememin sebebi onlar artık miyadını doldurdu bundan sonra sorun çıkarır kardeş

• arkadaşlar , çoğunluğun anlatmak istedi husus şudur , 2004 model araca yaşlıdır demiyorlar ama 25 bin tl.yide benzinli bir boraya veremezsizin. paranıza yazıktır. o paralara 2006-2007 model 1.6 hdi 407 alınabilirki donanımda borayı 3 e 4e katlar yol tutşta yakıtta kesinlikle çok başarılı bir araç ancak tek kusuru öntamponda VW amblemi yok.
  • Arkadaşım genel kanıya ben de katılıyorum, o paraya 2004 belaltı boyalı araç alınmaz. Piyasası bu diye düşünebilirsiniz, ama bu piyasayı artıran da bizleriz malesef. Vw kaliteli alman markası olsa da mercedes değeri vermek doğru değil.

Bütçeyi 2-3bin daha artırarak şu tip araçlara bakmanızı tavsiye ederim.

Hem dizel, hem yeni.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2010-dizel-cok-temiz-102181983/detay

Ya da tek parça boyalı şu tip bi araç da olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibi-yurtdisinda-mecburen-satilik-104155969/detay

Bu tip araçlar (citroen, pug, renault, fiat) yüksek modelli düşük fiyata bulunabilir. Yeni her zaman yenidir. Vw araçlarına astronomik rakamlar isteniyor, alan da olunca piyasası bu şekilde oluşmuş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar , çoğunluğun anlatmak istedi husus şudur , 2004 model araca yaşlıdır demiyorlar ama 25 bin tl.yide benzinli bir boraya veremezsizin. paranıza yazıktır. o paralara 2006-2007 model 1.6 hdi 407 alınabilirki donanımda borayı 3 e 4e katlar yol tutşta yakıtta kesinlikle çok başarılı bir araç ancak tek kusuru öntamponda VW amblemi yok.

Çok güzel izah etmişsin arkadaşım. Müsaadenle altına imza atıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar , çoğunluğun anlatmak istedi husus şudur , 2004 model araca yaşlıdır demiyorlar ama 25 bin tl.yide benzinli bir boraya veremezsizin. paranıza yazıktır. o paralara 2006-2007 model 1.6 hdi 407 alınabilirki donanımda borayı 3 e 4e katlar yol tutşta yakıtta kesinlikle çok başarılı bir araç ancak tek kusuru öntamponda VW amblemi yok.

24.000 e dizel 407 nerde var ancak turşusu çıkmış 407 alırsın 2.0 benzinli desen anlarım ki o konudada sana katılırım boradan daha iyi olduğu konusunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 7 Kasım 2012; 17:04:38 >
  • 24 bin digital bir değer değildir. 25 olur 26 olur, internetteki fiyatları kendinize kriter olarak alırsanız, alırken kaybedersiniz, birde saatrken kaybedersinizki çok zarar edersiniz.
  • 24.000 TL Boraya vermezdim. O paraya üretimi devam eden motorları daha güncel yakıtta daha az performansta daha iyi olan araçlar alınabilir.

Limitim 17-19 aralığı olsa Bora düşünürdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

24.000 TL Boraya vermezdim. O paraya üretimi devam eden motorları daha güncel yakıtta daha az performansta daha iyi olan araçlar alınabilir.

Limitim 17-19 aralığı olsa Bora düşünürdüm. 20 21 e kadar bora normal ama 24 gerçekten saçma olur.. ama şu konuda ısrarcıyım 24e de 407 bulamazsın dizel hiç bulamazsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

24.000 TL Boraya vermezdim. O paraya üretimi devam eden motorları daha güncel yakıtta daha az performansta daha iyi olan araçlar alınabilir.

Limitim 17-19 aralığı olsa Bora düşünürdüm. 20 21 e kadar bora normal ama 24 gerçekten saçma olur.. ama şu konuda ısrarcıyım 24e de 407 bulamazsın dizel hiç bulamazsın.

407 dizelden ben bahsetmedim.
    Karıştırdın galiba

• tek kapı boyalı veya tek jant boyalı 1 araç tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.