Şimdi Ara

2004 Bora 1.6 Comfortline, sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

24.000 TL Boraya vermezdim. O paraya üretimi devam eden motorları daha güncel yakıtta daha az performansta daha iyi olan araçlar alınabilir.

Limitim 17-19 aralığı olsa Bora düşünürdüm.

Limitim 17-19 aralığı olsa Bora düşünürdüm. 20 21 e kadar bora normal ama 24 gerçekten saçma olur.. ama şu konuda ısrarcıyım 24e de 407 bulamazsın dizel hiç bulamazsın.

kardeş 24 olmazda 26 olur. 24 bini boraya vermektense 26 ya 407 alınır keyiflede binilir. şimdi 26 yada 407 bulunmaz diyenler olur belki ama internet rakamlarına aldanmayın, internet rakamları piyasayı sürekli yukarı doğru kasma meyilinde. ben önden 3 parça boyalı ön kapot değişmiş olan içi yürürü pırılpırıl olan 2006 model 1.6 hdi 116 bindeki 407 mi 22 ye verdim. boyasızı değişensizide 26 -27 olsun. nitekim 407 de tedavülden kalkmış bir araç , elbette fiyat hususunda buda önemli bir belirleyici etken.

• Dizel al bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Alma kardeşim dandik Bora tedavülden kalkmış bir araç yakıt,masraf ,bakım vs üzer yerinde olsam Clio 4 bakarım sıfır

dandik mi sen ne kullanıyorsun ki boşa sallama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertaç_Güngör

2004 model vw Bora comfortline lpg li 130.000 de kazasiz degisensiz bel alti lokal boya var. Sunrooflu. 24.000 TL

Sizce alinir mi? 25.000 liraya kadar bütçem var?

alınmaz bence.. model düşük, km yüksek, fiyatı pahalı.. sıfırı bile üretilmiyor artıkın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.