Şimdi Ara

2004 Bora 1.6 Comfortline, sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model vw Bora comfortline lpg li 130.000 de kazasiz degisensiz bel alti lokal boya var. Sunrooflu. 24.000 TL

Sizce alinir mi? 25.000 liraya kadar bütçem var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Az daha zorla kendini 0 km arac al kafan ağrımasın kardesim ya eski aracın donanımına aldanma masraf üzer seni orta derece 0 arac al bak keyfine yada daha yüksek modelde araçlara bak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Az daha zorla kendini 0 km arac al kafan ağrımasın kardesim ya eski aracın donanımına aldanma masraf üzer seni orta derece 0 arac al bak keyfine yada daha yüksek modelde araçlara bak..
    Dünyanın en pahalı yakıtını kullandığımız şu günlerde benzinlik çalışanları ile ahbap olmak istemiyorsan alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krauser

Dünyanın en pahalı yakıtını kullandığımız şu günlerde benzinlik çalışanları ile ahbap olmak istemiyorsan alma.

• Bel altı boyalı bir araca o paranın verilmemesi gerekli bence. Focus 1 faz 2'lere bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bel altı boyalı bir araca o paranın verilmemesi gerekli bence. Focus 1 faz 2'lere bakabilirsiniz.
    belaltı boyalı ve kaza yok öyle mi? araç sahibi ressammışta aracını tablo olarak mı boyamış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertaç_Güngör

2004 model vw Bora comfortline lpg li 130.000 de kazasiz degisensiz bel alti lokal boya var. Sunrooflu. 24.000 TL

kardeş , 2004 model üretimi devam etmeyen bir araca 24 bin tl. vermek bana çok saçma geliyor. etse etse 19-20 bin cıvarı bir rakam eder. 2. elde tutluyor diye gereksiz bir fiyat şişkinliği var. ülkemizde 2. el mantalitesi böyle malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

2004 model vw Bora comfortline lpg li 130.000 de kazasiz degisensiz bel alti lokal boya var. Sunrooflu. 24.000 TL

kardeş , 2004 model üretimi devam etmeyen bir araca 24 bin tl. vermek bana çok saçma geliyor. etse etse 19-20 bin cıvarı bir rakam eder. 2. elde tutluyor diye gereksiz bir fiyat şişkinliği var. ülkemizde 2. el mantalitesi böyle malesef.
    Tamam kardeş üreten firma Vw ama. Golf,Jetta,Passat ile karıştırmayın şunu. Bora=üretimden kaldırılmış Vw aracı. Kesinlikle o para verilmez. + bel altı boya kazasız bir araca durup dururken neden yaptırılsın ki ??

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Tamam kardeş üreten firma Vw ama. Golf,Jetta,Passat ile karıştırmayın şunu. Bora=üretimden kaldırılmış Vw aracı. Kesinlikle o para verilmez. + bel altı boya kazasız bir araca durup dururken neden yaptırılsın ki ??

Alıntıları Göster
    130 bin km de Alman olması dışında aman aman bir özelliği bulunmayan bu araca bu kadar fiyat çeken ve alan mantığa

• quote:

bence yeni dacialara yönelebilirsiniz o bütçeyle hem 0 km hemde gayet şık araçlar hemde renonun arabası parçası vesayre ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    25000 tl olduğum anda en son alacağım hatta almayacağım araçtır 8 yaşında bora.......
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o yaşta o km de o arabaya o para verilmez
    Çok ''o'' lu bir anlatım oldu ama sonuç olarak ben almazdım.
  • quote:

Merhaba
    2004 model 130.000 km' de Bora için fiyat bence yüksek. En fazla 20-21 vermenizi tavsiye ederim.
    Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Golf V veya Jetta bakın derim.

Vw grugu dışında Opel Astra, Renault Megane' da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzi

quote:

Merhaba
    2004 model 130.000 km' de Bora için fiyat bence yüksek. En fazla 20-21 vermenizi tavsiye ederim.
    Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Golf V veya Jetta bakın derim.

Vw grugu dışında Opel Astra, Renault Megane' da bakabilirsiniz.
    ben 2004 model bora almazdım o paralara ama paranız 22 civarıysa 2000 model bora alınabilir ki ben aldım..memnunum aracın problemi arka diz mesafesi çok dar.. onun haricinde araç oldukça kaliteli :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

ben 2004 model bora almazdım o paralara ama paranız 22 civarıysa 2000 model bora alınabilir ki ben aldım..memnunum aracın problemi arka diz mesafesi çok dar.. onun haricinde araç oldukça kaliteli :)))

Alıntıları Göster
    25 000 tl ye makyajlı kasa 156 alabilirsiniz bu arabadan çok daha iyidir benim gözümde.
  • Su an bende chevrolet spark 1.2 LT 2011 var. borayi servis seflerine sordum onlar da alma dediler. Benim sparka tup mu taktirsam. Cunku ben yasadigim ilce disina cikmiyorum otoyola bile cikmadan hep mahalle ici kisa mesafe kullandigim icin 35 kurus yakiyo benim spark. Tup dusunuyorum ya da az yakan ne var ki bu fiyatlara?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su an bende chevrolet spark 1.2 LT 2011 var. borayi servis seflerine sordum onlar da alma dediler. Benim sparka tup mu taktirsam. Cunku ben yasadigim ilce disina cikmiyorum otoyola bile cikmadan hep mahalle ici kisa mesafe kullandigim icin 35 kurus yakiyo benim spark. Tup dusunuyorum ya da az yakan ne var ki bu fiyatlara?
    Sen kimsenin lafına bakma , arabayı güvenilir bi kaç yere göster sorgula falan, ciddi bir kazası falanda yoksa neden alınmasın, eğer araba hoşuna gidiyorsa.
    Biraz pazarlıkla fiyatı aşağı çekmeye çalış biraz daha.
    Bu forumda 2004 2005 arabaya bile eski gözüyle bakılıyor. Herkes sıfır alıyor 2 3 senede bir hep sıfır araçla aracını değiştiyorya (!)
    100.000km'yi geçti mi aynı şekilde çok km olarak görenler var... Herkesin lafına bakarsan araba alamazsın.
    Arabada önemli olan en başta arabanın temizlik durumu, eski sahibi tarafından titiz kullanılıp kullanılmadığıdır. Yok şu kadar senelikmiş yok böyleymiş bu tür yorumların tamamı aracı görmeden incelemeden uzaktan yapılan yorumlar. Aracı görecek inceleyecek olan sensin.Gerisi hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 6 Kasım 2012; 17:31:26 >

• quote:

Su an bende chevrolet spark 1.2 LT 2011 var. borayi servis seflerine sordum onlar da alma dediler. Benim sparka tup mu taktirsam. Cunku ben yasadigim ilce disina cikmiyorum otoyola bile cikmadan hep mahalle ici kisa mesafe kullandigim icin 35 kurus yakiyo benim spark. Tup dusunuyorum ya da az yakan ne var ki bu fiyatlara?

arkadaşım ben şu forumda kan çıkaracak bir söz söyliyim sana ama kimse üstüme gelsin istemiyorum bırak sparkı cruze bile (ki inceledim öyle konuşuyorum bilmediğimdende değil) bora kalitesinde biraraç değil.. bora alırsan aracı en fazla iki kişi kullanırsın arka koltuğa kimse oturamaz çünkü araç kalıbının adamı değil derler ya öyle kalıbının aracı değil içi dar.. diğer konularda araç oldukça iyi 2004 model bora alınmaz tabi ki ama elindeki para daha düşükse 2000 99 bora alınır

yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi herkes 5 yaşındaki aracını değiştiriyor ya 2005 model araca bile yaşlı araç gözüyle bakılıyor ya bırakın Allah aşkına amerika birleşik devletlerinde bile 10 senelik aracı emekli etmiyorlar sizce biz 12 13 senelik araçları kullanmayacak kadar zengin bir ülkemiyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

kardeşim hondapower boranın üretimi durmadı jetta türkiyede bora adıyla satıldı sonra jetta olarak devam etti..

2000 jetta mk4 diye aratırsanız göreceksiniz bende buraya birkaç tane video ekliyeyim

http://www.youtube.com/watch?v=eC0g4hRiHO8

şu reklam çok hoşuma gidiyor ciddi anlamda kafa yorulmuş..
    http://www.youtube.com/watch?v=lSEnzs8AocY

http://www.youtube.com/watch?v=gA6EL0FPZHA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

belaltı boyalı ve kaza yok öyle mi? araç sahibi ressammışta aracını tablo olarak mı boyamış?

Mal mal yorum yapıp da salaklığınızı gün yüzüne sermeyin.Kaza dediğin şey boyayla değil şasi ve kaportada değişenle ölçülür.

sen mal mal konuşup adamın canını sıkma. sen kazayı boyayla değil şasi ve kaportada değişenle ölçebilirsin ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bir insan durup dururkek tüm bel altını boyatmaz demekki bir yerlere çarptıki boyattı oraları. bir daha gerizekalı yorumların ne mal olduğunu ortaya çıkarma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.