Şimdi Ara

2004 Clio Cruise Control Yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir tanıdığım 2004 model aracına cruise control taktırmak istiyor. Cruise control taktıran arkadaş oldu mu? Bu modellerde gaz pedalı elektronik olarakmı yoksa tellemi benzini kontrol ediyor? Taktırma maliyeti yaklaşık e olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• vala taktıranı hiç duymadım zaten bence cok pahalı olur vede sonadan klima taktıranlar gibi olur o arabaya fabrike control süz olarak üretti bütün kabloları sistemi öle araba nın orjinali bozulur taktırmasın
  • abi takilmiomus ben denedim...
  • takılmıyor clio modellerinde olmaz desteklemez
  • ben geçen serviste megan için sordum, "yok abi olur mu öyle sonradan, imkanı yok" falan dediler... bu renolarda cruise neden problem anlamadım, opelde opan 120 yeni lira mukabili sintal kolu değiştirip cruise control takıyor, olmadı en fazla bi deberyaj teli mi ne gerekirse o farkediyormuş 50 ytl kadar yani en kötü 200 ytl'yi bulmuyor. bu sistemin mantığı bir araçtan diğer bir araca bu kadar farkedebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemocancem

Arkadaşlar yakın bir tanıdığım 2004 model aracına cruise control taktırmak istiyor. Cruise control taktıran arkadaş oldu mu? Bu modellerde gaz pedalı elektronik olarakmı yoksa tellemi benzini kontrol ediyor? Taktırma maliyeti yaklaşık e olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

2002 ve sonrası Clio II mk2 hatchback tipte cruise control opsiyonel olarak vardır ve fabrika çıkışı mevcuttur çünkü kullanma kılavuzunda bu özellik için konu ayırmış ancak 3 kapı versiyonlarda mevcut herhalde ve gösterdiğine göre cc kumandası meganeII deki gibi direksiyonda
  • 2002 sonrası 1,6 clio larda var ama sonradan takılırmı bilmem orjinali Türkiyede olanda görmedim duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FAZ II 2.0 SPORTLARDA STANDART VAR
  • bende vaaaar
  • SENDE NE VAR :d
  • Clio II Faz II RS 2.0 16V
  • ALET YAAAA O VARYA ALET ALET YERI YİYOR RESMEN SANSLI INSANLARDAN BIRISIN DESENE BENDE BIR KAC KEZ KULLANDIM COK HOS BIR ALET AMA MILLET KIYMETINI BILMIYOR O ARABALARIM HERKEZ TUTTURMUS BIR 206 RC ABUK SUBUK ARABALAR RS AYRI YAAAAAAAA
  • Var mı yaptırabilen:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.