Şimdi Ara

2004 Elentra 2004 Marea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Senin baktığın 4 silindir 1.6 sıradan 100 beygir 145nm tork üreten bir motor oyle uçtuğu kaçtığı kükrediği falan yok. 5 silindir 2 litrelik motor ile karıştırıp sonra üzülmeyin yakıtta ciddi yakıyor LPG olmadan binemezsiniz.
  • 2004 yılında annem Tefal marka düdüklü tencereye o zamanın sağlam bir parasını (250 milyon) verdiğinde babam da tepki olarak "bana ne ben de arabayı değiştiririm" diyip 1999 j2 1.6 elantrayı satıp 0 km 2004 xd2 Elantra 1.6 gls almıştı. Çoğu D sınıfından daha geniş bir araçtır, bugün bile C sınıfında bu konforda bir araç zor bulunur hatta xd kasa elantrayı D sınıfı sananlara rastladım o derece. Bu otomobille 6 kişi 6 saatlik uzun yolculuğa çıkıp en ufak bir rahatsızlık, şikayet yaşanmadığını bilirim. Performansı günümüz araçları kadar olmasa da zamanında 4 kişi+valizi falan varken Ankara girişinde bir Audi TT ile sağlam kapıştıydık, 215 km/h'yi görmüştük. Marea içinse: Tofaş'a bulaşmayın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 15 Şubat 2019; 18:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 2.0 HLX, 2000 1.6 Brava Sx ve 2003 1.6 Exclusive ile 2005 1.6 ELANTRA GLS aracım oldu. Marea/brava fiyatına göre alınabilecek en iyi araçtır. Ancak kronik sıkıntıları çoktur ve bazı parçaları gerçekten pahalıdır. Forumdaki arkadaşların dediği gibi temiz LPG takılmamış 2.0 HLX bulsam yine alırım. Ancak siz temiz bir 1.6 Elantra alın binin bence. Her konuda (kalkış hariç) Mareadan iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracım 2006 Elantra gls idi. 110.000 km de aldim.Alinca Lpg taktirtim. 4 yil kullandim. 175.000 km de sattim. Normal bakım haricinde masrafi olmadi.Bir kere bile sorun cikarmadi. Yol tutuşu gayet iyiydi.Saglam ve tok bir aracti.Konforu ve genişliğide beni memnun etmişti. Bu fiyatlarda alinabilecek en iyi araçlarin başında gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.