Şimdi Ara

2004 FOCUS COMFORT GÜVENLİK PAKETİ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR LÜTFENN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar yarın 2004 model comfort güvenlik paketli 136000 kmde lavota marka tüplü bir arac var yarın servise göstercem.sizlerden yardım istedigim konu bu güvenlik paketli olup olmadıgını nasıl anlarız ruhsatta güvenlik paketli oldugu yazarmı yoksa özelliklerindemi? anlayacagız.ilk aracım oldugu için pek anlamıyorum.arac sahibinin dedıgıne göre 4 hava yastıgı,abs,4 cam otomatik,çelik jant,ve sis farları mevcut yardım edın arkadaslar ltfen birde bu arac ne kadar eder görüşlerinizide bildirirseniz sevinirim saygılar.....

• bende de comford var 2hava yastıgı var.çelikjant ve sis farı sonradan takılmadır büyük ihtimalle.
    sanırsam 4 hava yastıgı olursa güvenlik paketli olur.20-23 arası eder.tabi alım satımcı değilim.tahmin
  • Boya ve değişenle belli başlı fiyatlar oynar 21-23 bin tl arası ederi.
  • saolun arkadaslar verdıgınız bilgiler için nasipse yarın bakıcaz suan için 22 ye anlaştık 3parca lokal boya oldugunu söledi.
    mecet nasıl arabadan memnunmusun bu benım ılk arabam olcak ama ilk zamandan berı focuslar cok hosuma gıdıyordu uzun zamandır arac arıyorum ama bır turlu temızını bulamamıştım nasipse bu araba olacak gelişmelerden haberdar ederım sizleri saolun arkadaslar...
  • Camın orada yazar hava yastığı işaret 4 se gp dir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredoom42

saolun arkadaslar verdıgınız bilgiler için nasipse yarın bakıcaz suan için 22 ye anlaştık 3parca lokal boya oldugunu söledi.
    mecet nasıl arabadan memnunmusun bu benım ılk arabam olcak ama ilk zamandan berı focuslar cok hosuma gıdıyordu uzun zamandır arac arıyorum ama bır turlu temızını bulamamıştım nasipse bu araba olacak gelişmelerden haberdar ederım sizleri saolun arkadaslar...

araba güzel.oturaklı.en tutulan kasası.sonucta zevk meselesi ama ben memnunum,inş sende memnun olursun
    Allah kaza bela vermesin
  • saolun arkadasşlar aracı bugun aldım servise götürdüm aracı güvenlik paketlıymıs 4 hava yastıgı mevcut 4 parca boya cıktı(boya takıntısı olmayan biriyim :))) ) motor kısmındada herhangi bir sıkıntı cıkmadı arkadaslar sadece polen filtresi degişmesi gerekıyomus,aks keceleri yag kacırıyormuş oda cok sıkıntılı bısey degıl dedıler.
    bir sorum daha olcak arkadaslar trigiyer seti 96 bınde degişmiş arac suan 136 500 de şimdilik sıkıntı yok dedı servıs ama nezamana kadar degıstırmem gerekır sizce saygılar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 binde değiştiğini düşünürsen ona göre hesaplayın 160 a kadar ben olsam dokunmam...160-170 civarı değiştirirdim...
  • saolun hocam yardımlarınız için.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredoom42

saolun arkadasşlar aracı bugun aldım servise götürdüm aracı güvenlik paketlıymıs 4 hava yastıgı mevcut 4 parca boya cıktı(boya takıntısı olmayan biriyim :))) ) motor kısmındada herhangi bir sıkıntı cıkmadı arkadaslar sadece polen filtresi degişmesi gerekıyomus,aks keceleri yag kacırıyormuş oda cok sıkıntılı bısey degıl dedıler.
    bir sorum daha olcak arkadaslar trigiyer seti 96 bınde degişmiş arac suan 136 500 de şimdilik sıkıntı yok dedı servıs ama nezamana kadar degıstırmem gerekır sizce saygılar....

naptın kardes,aracı aldınmı?
    memnun kaldın mı?
    kaca maloldu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.