Bildirim
2004 Focus mu yoksa 2008 Colt mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vw Polo iyi bir alternatif olabilir. 2001-2002 modelleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Colt daha iyi gibi hocam, hem yakıttan da karlı çıkarsınız -
focusa alternatif polo vosvoscu detected -
Colt eğer yazıldığı gibiyse daha mantıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: furkan_10
VW Polo bu iki aracın da alternatifi olamaz, hele 2001-2002 modelleri hiç olamaz..Söz gelimi Gayr-i ihtiyarı birisi yanımda bunu söylese tokadı yer o derece ağza alınmayacak bir şey... -
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
quote:
VW Polo bu iki aracın da alternatifi olamaz, hele 2001-2002 modelleri hiç olamaz..Söz gelimi Gayr-i ihtiyarı birisi yanımda bunu söylese tokadı yer o derece ağza alınmayacak bir şey...
Konuyu açan arkadaşım. Vw konusu olmadıkça forumda doğru düzgün cevap gelmiyor veya C180 mi 320D mi diye sorulsa herkes fikrini belirtir. Ben de biliyorum alternatif olamayacağını merak etmeyin
2 Numaralı sazan da sizsiniz. Vw ile ilgileneceğinize konuda sorulan asıl soruya cevap verebilirdiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 27 Kasım 2013; 2:11:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yakıt olarak colt çok daha avantajlı olucak ama 19500tl colta veremeye pek içim sinmedi açıkcası ve daha 1500 2000 lpg masrafı yapmam gerekiyor colta. Bu kadar masrafa değer mi bilemedim
quote:
quote:
quote:
VW Polo bu iki aracın da alternatifi olamaz, hele 2001-2002 modelleri hiç olamaz..Söz gelimi Gayr-i ihtiyarı birisi yanımda bunu söylese tokadı yer o derece ağza alınmayacak bir şey...
Konuyu açan arkadaşım. Vw konusu olmadıkça forumda doğru düzgün cevap gelmiyor veya C180 mi 320D mi diye sorulsa herkes fikrini belirtir. Ben de biliyorum alternatif olamayacağını merak etmeyin
2 Numaralı sazan da sizsiniz. Vw ile ilgileneceğinize konuda sorulan asıl soruya cevap verebilirdiniz.
Çocuk yuvası mı burası?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çocuk yuvası mı burası?
vovvoscular ego tatmin ediyor bide şu dsg olmasa
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çocuk yuvası mı burası?
Üslubunuz zaten sorduğunuz soruya cevap niteliğinde. Vw ile alakası yok sizin gibiler yüzünden forum bu hale geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Üslubunuz zaten sorduğunuz soruya cevap niteliğinde. Vw ile alakası yok sizin gibiler yüzünden forum bu hale geldi.
Tövbe estağfurullah, tövbe..Yahu kardeşim madem yaşınız ufak, haddinizi bilin adamakıllı takılın şurada. -
quote:
quote:
-
Arabada 3 değişen var belki biri can verdi içinde ?
Ayrıca 10 yaşında yani ben olsam almazdım colt daha mantıklı olur
Yeni her zaman iyidir ve değişeni yok
Değişeni olan araba tavsiye etmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3
Değişeni olan araba tavsiye etmiyorum
Focustan vazgeçtim hocam ama babam colta pek yanaşmıyor 2. Eli ve parça sıkıntısı sebebiyle
quote:
Orijinalden alıntı: /272222/
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3
Değişeni olan araba tavsiye etmiyorum
Focustan vazgeçtim hocam ama babam colta pek yanaşmıyor 2. Eli ve parça sıkıntısı sebebiyle
Opel corsa vw polo modellerinden birini alın 2010 üstü olmadı gaz takar gezersiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: babasamsunlu
focusa alternatif polo vosvoscu detected
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bu araca kaskolu binmeyecek misin? bir de istanbuldasın, ne parça derdi anlamadım?
Babana söyle benim yeni kasasına kaskosuz bindiğimi ve kazadan sonra 3gün içinde bütün parçaları bulup yaptırdığımı
Dün aradın konuştuk. Colt alman çok mantıklı. Performans ve yakıt olarak bu fiyata dizel bile bulman imkansız.
Aldığına pişman edecek bir araba olmaz. Ama yorulmuş, yaşlanmış bir araba sürekli orasından burasından seni sanayiye yollar.
Yaşlı olmayanı da bomboş araba olur, Artık kapak jantlarla piyasa yaparsın
Önemli bir kronik sorunu yok, yolda bırakmaz etmez. Donanım olarak yeterli daha ne olsun?
Mis gibi bir invite veya instyle colt almak varken başka arabalara yönelme.
İlla bir araç arıyorsan 2006 model silverline 1.4 corsa bakabilirsin. Parça derdi yok, tutulan bir araba düzgünleri de fena değil lpg'li güzel olur.
Dizelini önermiyorum, arabanın içinde traktör varmış gibi kullanıyorsun, tar tar tar mjet sesi geliyor. Onun dışında alternatifin fiesta olur ama fiestanın tipi yok be
Focusun lpg'de 10-11lt'den aşağı yakmadığı istanbul trafiğinde 9lt lpg yakar colt. focus kafadan 5kuruş fazla yakar 100km'de...
Yaz başında colt ile istanbuldan denizliye 100tl'ye geldim. Bir focus ile bunu başarır mısın bilemem
Denizli trafğinde şehir içi hep 8lt lpg oluyor.
Denizli'de de, istanbul'da da bir sürü servisi var. colt aldığına pişman olmazsın.
-
Focus'un durumuna göre değişir cevap.
Km'si normal, 3 parça değişen de o model bir araç için normal. Aracın genel hali ve formu iyiyse, araç diriyse o zaman Focus çok daha mantıklı olur.
Ama Focus'a hor binilmiş, araç dökükse ancak o zaman Colt daha mantıklı olur.
Mesela bende 2000 model 220.000'de Focus1 var. Araca ben iyi baktım, hala çok temiz ve diri durumda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X