Şimdi Ara

2004 h corolla mı 2006 peugeot 207 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Link değil, opel sayfasında bir arkadaş bu şekilde olabileceğini söyledi, kendisi yaptırmış..

her hangi bir oto ürünü satan yere gidiver, adamlar biliyor, o cama değen lastik kısım kutulu markalı şekilde satılıyor, markalı, çin falan değil, benim ki almandı, arkadaşın ki fransız mış..

sonra silecekleriniz her iki ucunda tıpalar var, tıpaları çıkardı ve özenle ray gibi olan sisteme yeni lastikleri geçirdi... sıvı sabunla çok rahat yaptı:)

unutmadan harika oldu, ne ses kaldı, nede gece yağmurda siliş sonrası kalan o minicik damlalar
  • Ben olsam Corolla'yı alırdım. Toyota gerçekten güvenilirlikte üst sıralarda, Corolla da çok iyi bir araba. Sol olması da çok iyi. Fiyat hakkında bilgim yok ama o da normalse Corolla çok iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Link değil, opel sayfasında bir arkadaş bu şekilde olabileceğini söyledi, kendisi yaptırmış..

her hangi bir oto ürünü satan yere gidiver, adamlar biliyor, o cama değen lastik kısım kutulu markalı şekilde satılıyor, markalı, çin falan değil, benim ki almandı, arkadaşın ki fransız mış..

sonra silecekleriniz her iki ucunda tıpalar var, tıpaları çıkardı ve özenle ray gibi olan sisteme yeni lastikleri geçirdi... sıvı sabunla çok rahat yaptı:)

unutmadan harika oldu, ne ses kaldı, nede gece yağmurda siliş sonrası kalan o minicik damlalar

sağol abi bende yaptırayım bu işi
  • ne fark eder ha 1.3 ha 1.7 yapan firma opel değilmi gecenin bi vakti polatlıda kalsaydın aracı ankaraya cektirip otobusle dönseydin sende hoş duygular beslemezdin ayrıca ne yalan sölicem antalyadan ankara dönerken oldu bakımlarıda herzaman yapılan bi arac 1.7 combo dizel arac efsanatör değilim ama sen kesin temsilcisin müşterimi arıyosun napıyosun
  • bende 2004 corolla 1.6 hb var 3 yıldır kullanıyorum 60.00 km yaptım henüz 1 arıza çıkartmadı ş dışı 5,5-6,5 lt arası yakıyor (90km-140km ort. ile), ş . içi 9lt yakıyor kışın yazın 8-8,5 a düşüyor motor çabuk ısındığından.
    yol tutuşu ve donnanımı gayet yeterli segmentinin en iyi ve sorunsuz araçlarından.
    şimdiye kadar beni hiç üzmedi. işim dolayısıyla diesel araç alam gerekiyor bu nedenle satıyorum corollayı. yoksa bence vazgeçilmez 1 araç

bence tercih corolla olmalı
  • benim kuzen baştan az yakıyordu corolla ile şimdi yakıt tüketimi inanılmaz artmış, araçta servis bakımlı... pejoların az yaktığını biliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: efe48

Arkadaşlar şu sıralar arabamı değiştirmeyi düşünüyorum.İki seçeneğim var 2004 model 1600 motor 64 binde corolla hb ve 2006 model peugeot 207 60 binde.Sizce hangisi tercih edilmeli.
    Arabada aradığım kriterler:
    1.Öncelikle yakıtı ekonomik olmalı
    2.Sağlam,güvenilir olmalı
    3.Uzun vade de kullanmayı düşünüyorum,o yüzden servisdir,yedek parçadır önemli.
    Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...
  • corrolla diyorum
  • sonraki aracım ya sorunsuzluğundan ötürü corolla olcak ya da tasarımından ötürü leon inşallah.
  • corolla alırken de üzmez,kullanırken de üzmez, satarken de üzmez,
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe48

Arkadaşlar aracın tam modelini öğrendim 2004 special sol VVT-İ corolla hb miş.62 bin km ve 23 istiyolar.

Fiyat çok gibi pazarlık yap.
    Soruna gelince kesinlikle corolla hb ama mümkünse 2005 makyajlı ve sol olsun lütfen
    207 kullandım test için dizelini arka diz mesafesi neredeyse yoktu bence.
  • hayırlı olsun mobilecom almışsın toyotayı.

güle güle kullanman dileği ile.

hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.