2004 makyajlı ya da 2005 2006 civic bakıyorum.. standart özellikleri nelerdir bilmiyorum..ama abs klima çift airbag tüm modellerinde var sanırım..
bunun dışında km si 90000 i geçmeyecek, orjinal ve temiz olacak..
ığdırdayım o yüzden istanbul pazarlarını gezemiyorum..pazarları gezip de fiyat hakkında fikir sahibi olan paylaşırsa sevinirim..internete bak demeyin çok saçma sapan rakamlar yazıyorlar..pazar fiyatını öğrenmek istiyorum
şimdiden teşekkürler
2004 makyajlı LS (baz donanım),düz viteslisini, temizini, darbesizini, düşük km.lisini 20.000TL'den aşşağı bulmak herhalde zordur...
Bu araç benim bi bak istersen .....http://www.sahibinden.com/otv_indirimi_yapildi-2004_model_honda_civic_es-61WQQaXQQ7937491WQQpXQQdisplayitem
bu arabaların yakıtı ne durumdadır km başı kaç yakar ? bir de motoru kaç bine kadar gider ortalama ? 147 bin çok geldi de..
bir de hocam ilan geçen senenin ilanı, fiyat hala aynı mı ?
2004 Makyajlı Civic LS mizi 2008 eylül ayında corolla alırken takasta 21.500 tl. ye verdik. Araç 60.000 km ve hatasızdı.. İthal civicti.. Belki bir fikir olur.. Hala bu arabayı özlerim.. Sorunsuz, çok seri, sınıfını göre az yakan, çok kaliteli bir araçtır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme