Şimdi Ara

2004 MEGANE 2 SEDAN MI YOKSA 2004 MAZDA 3 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR SİZCE 2004 MODEL MEGANE 2 Mİ MAZDA 3 MÜ DAHA İYİ

• 2005 Mazda 3 Dynamic modelini 2 sene kadar kullandım. Fiyatının çok daha fazlasını hak eden bir araba. Donanım, konfor, dizayn her şeyiyle 10 numara bir araç. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • İŞİN AÇIĞI MAZDA 3 ÜN KASASI İÇİ FALAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ AMA GERİ SATIŞ AŞAMASINDA ACABA ZORLANIR MIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİNİCİYİM ANCAK SONUNDA İLLAKİ SATILACAK BELLİ Bİ SÜRE SONRA DİĞER YANDAN HANGİSİNİN PARÇALARI DAHA KOLAY BULUNUR DAHA UCUZDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARABADAN HİÇ ANLAMAM :)
  • Ben aracı 1 haftada sattım. Araba temizse hemen satılıyor. Parça konusunda Ankara'da hiç sıkıntı yaşamadım, pahalı değil. Ford'un parçalarından daha ucuz. Temiz bulduysanız pişman olmazsınız.
  • Zamanında iki araç arasında kalmıştım.O yüzden iki aracıda bildiğimi söylemeliyim. Sportif sürüş , kullanım zevki ve yol tutuş sizin için önemliyse Mazda 3 tercih etmeniz doğru olur. Konfor , rahatlık ve fonksiyonellik istiyorsanız Megane doğru tercih olur.
    Motor olarak her ne kadar Mazda sorunsuz gözüksede Megane'nın benzinli motoru bir iki kronik sorunu dışında daha iyi bir motor ve LPG ile sübap yakma gibi sorunu yok.Kabaca artı ve eksileri sıralamak gerekirse.

Mazda
    + sportif sürüş
    +yol tutuş
    +LPG ile kullanım hariç sorunsuzluk
    +marka imajı

- Yalıtım olarak kötü
    - sert süspansiyon
    - LPG ile belli sürede sübap yakan motor

Megane

+ üst düzeyde yalıtım
    + konforlu süspansiyon ve koltuklar
    + devasa bagaj ve iç hacim
    +LPG ile sorunsuz motor
    +hızlı ikinci el piyasası

- mazda ya göre zayıf yol tutuş
    -sportiflikten uzak hissiz sürüş
    -bir takım kronik sıkıntılar

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Zamanında iki araç arasında kalmıştım.O yüzden iki aracıda bildiğimi söylemeliyim. Sportif sürüş , kullanım zevki ve yol tutuş sizin için önemliyse Mazda 3 tercih etmeniz doğru olur. Konfor , rahatlık ve fonksiyonellik istiyorsanız Megane doğru tercih olur.
    Motor olarak her ne kadar Mazda sorunsuz gözüksede Megane'nın benzinli motoru bir iki kronik sorunu dışında daha iyi bir motor ve LPG ile sübap yakma gibi sorunu yok.Kabaca artı ve eksileri sıralamak gerekirse.

Mazda
    + sportif sürüş
    +yol tutuş
    +LPG ile kullanım hariç sorunsuzluk
    +marka imajı

- Yalıtım olarak kötü
    - sert süspansiyon
    - LPG ile belli sürede sübap yakan motor

Megane

+ üst düzeyde yalıtım
    + konforlu süspansiyon ve koltuklar
    + devasa bagaj ve iç hacim
    +LPG ile sorunsuz motor
    +hızlı ikinci el piyasası

- mazda ya göre zayıf yol tutuş
    -sportiflikten uzak hissiz sürüş
    -bir takım kronik sıkıntılar

Bilgiler için teşekkür ederim sadece sübap yakma olayı biraz kafama takıldı alırsam lpg li alırım ne kadar km de bu sübap yakma olayı oluyor belli bi kriteri var mı

• Amasyalııı A kullanıcısına yanıt
    Sübap yakma olayı , LPG kitinin kalitesine bağlı. Kimi 20-30 bin km de yakar , kimi 70-80 bin km gider. Uzun süreli kullanımda bu sorunla karşılaşmanız kesin diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim sanırım mazda 3 den vazgeçecem hem bu sübap yakma olayından dolayı hemde bulunduğum ilde servis sıkıntısı olması nedeniyle ama arabanın kasası tipi kendine hayran bıraktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.